Jump to content

Zgomot Cauciucuri

alex102
 Share

Postare recomandată

O sa incerc si varianta stanga dreapta. Sper sa se mai toceasca, pe la 40 km/h e chiar deranjant

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Jetta20tdiHLDSG6

eu zic sa schimbi service-ul...

e imposibil un om serios sa nu vada...iar daca la 40 kmh deja e deranjant ar trebui sa fie vizibil.

adica daca e din janta sau din cauciuc ar trebui sa fie vizibil.

daca nu e nimic, absolut nimic din la janta nici la cauciuc probabil nu asta e motivul...

mie la touareg dupa echilibrare mi-au gasit o galma f. mica pe un pneu, instantaneu...ca se simtea ceva dar pe la 130.

cand am inlocuit anvelopele a disparut.

Link către comentariu

Uzura inegala ar trebui sa se vada daca este interior/extrerior, iar cea in dinti de fierastrau se simte la mana, anvelopa "agatand" la intervale regulate.

Link către comentariu

Pai au vazut cei de la vulcanizare, mi-au dat si mie sa pun mana sa simt denivelarile. Doar ca anvelopele sunt aproape noi si nu le-as schimba, de aceea vreau sa vad daca se tocesc dupa ce am remediat cauzele.

Link către comentariu

• 9 years later...

Salut. Am cumpărat acum un an și jumătate 4 anvelope hankook prime 4 205/55/16 dot 2022 montate pe un passat b7. Din primăvară a început sa se audă în mașină un zgomot în mers pe la 100-110 după care dispare și reapare pe la 140. Am mers la o vulcanizare pentru verificare echilibrare și s-a constatat ca anvelopele nu sunt perfecte. Au într-un punct o.mica deformație în sus pe toata lățimea profilului. Ziceau băieții de la vulcanizare ca nu e asa grav și ca nu de acolo sunt vibrațiile ce se simt în masina.  Am posibilitatea sa trimit anvelopele la garanție? A mai pățit cineva cu Hankook? Mulțumesc 

Modificat de alinbum
Link către comentariu

Fix asa am patit eu cu doua Michelin Pilot Sport 5 225/45 R17Y XL. In prima instanta am crezut zgomotul vine de la rulmenti, dar nu...venea de la unul dintre cauciucuri. Vibratii in volan nu produce dar zgomotul este prezent la anumite viteze. Se pare ca nici Michelin nu mai este ce a fost(de 6 ani tot PS 4 si 5 folosesc, prima data cand am prins un set cu probleme). Eu personal nu ma complic ca au deja km pe ele, alte probleme nu mi-au creat. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!