Jump to content

Corola Vs Civic Sedan Vs Octavia 2 1.8l

Santo
 Share

Postare recomandată

salut

in curand o sa am bani suficenti sa imi cumpar o masina s sincer nu stiu ce sa aleg intre:

toyota corola 1.6l 124 cp benzina varianat luna

honda civic sedan 1.8l 140 cp varianta s

noua octavia 2 trend cu noul motor 1.8l turbo si 160cp benzina

din astea sincer nu stiu ce sa aleg ......dca una are un consum mai redus nu are alta si asa mai departe

ca bani sunt toate pe acolo.........ca fiabilita in 2006 conform top gear astea sunt printre primele

sper ca in urma parerilor voastre sa ma hotarasc odata si asta chiar repede...

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in privinta motoarelor, situatia e clara... 1.8T! Fiind singurul motor turbo din comparatia ta si cel mai puternic, alegerea e simpla. Celelalte motoare vor cere ture mari ca sa traga decent, 1.8T-ul o sa te satisfaca inca de la turatii mai joase datorita turbinei iar la turatii cu adevarat inalte o sa fie crima :coolpics:

Link către comentariu

Cred ca Civic sedan ar fi alegerea potrivita mai ales prin prisma designului interior si exterior extrem de futurist

Link către comentariu

Corect, scuze, cand am scris de civic sedan ma gandeam la cel scurt (tocmai vorbeam cu un coleg de el )

Link către comentariu

Eu in general aleg motorul intai, apoi masina :P asa ca 1.8TFSI e alegerea mea fara echivoc ! :P

Link către comentariu

optiunile nu sunt echivalente dpdv al motoarelor. din acest motiv: 1.8T.

Link către comentariu

optiunile nu sunt echivalente dpdv al motoarelor. din acest motiv: 1.8T.

daca ar fi sa aleg masina numai dupa motor da o2 turbo rade tot.

dar mai sunt elemente ca fiabilitate , dotari, consum , service , piese schimb , pret de revanzare

pe ine ma intereseaza sa aleg maina nu numai dupa motor ......ci sa aleg masina cea mai optima din cat mai multe puncte de vedere.

Link către comentariu

Pai da si tu mai multe informatii : cati km faci , pe unde , cate persoane duci in medie , ai depasiri frecvente de camioane , mai ai si alta masina , cati ani intentionezi sa o tii ...

Daca vrei raspuns complet si argumentat trebuie sa dai informatii ( cat mai ) complete !

Modificat de virgilius23
Link către comentariu

Daca esti mai tinar si nefamilist, ia Civic Type-S

Daca esti mai asezat, familist, sau iti trebuie si o masina putin mai sobra, de reprezentare, Octavia 1.8 T

Corolla, forget about it.

Eu as lua Octavia.

Link către comentariu

nu se poate lua o astfel de decizie, depinde de fiecare. EU nici nu m-as gandi la un 1.6 124CP cand pot sa aleg 1.8T 160CP care numa' cu chip se apropie de 200CP. Pentru altii, puterea nu este atat de importanta. Depinde cat de mult iti place sa simti masina plecand de sub tine.

Link către comentariu

Daca vrei un allrounder (cum zic unii jurnalisti) .. in sensul ca e masina ce o vei folosi in toate scopurile posibile si imposibile si nu iti vei cumpara in 1 an alta : Honda Civic Sedan 1.8 e .. mai mult decat suficienta, si super dotata la 16.480 EUR CIP parca .. despre motor si putere, fara discutii 1.8 T e cel mai potent/performant si recomandabil daca vrei performanta (oarecum, pe Octi la 160 CP) .. daca te iei dupa cele din urma + un mic chip tuning / filtru si evacuare .. merge la 200 CP :Driver: !

Spor !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!