Jump to content

Vw Golf Iv

EPoX

Postare recomandată

intr-un final m-am hotarat sa va prezint si eu masina mea ....este vb de un vw golf 4 din 2003 luat din germania acum 2 luni si un picce este modificat pe ea este: faruri negre, triple clare, suspensie ( arcuri + amortizoare fata ) sport, evacuare sport ATU.masina are cel mai mic motoras disponibil pe golf 4, adica cel 1.4, are ABS, ESP, 4X airbag, geamuri electrice, ETP si inca cateva.uitati si cateva fotografii cu masina:si inca cateva fotografii ...

post-558-1185721482_thumb.jpg

post-558-1185721534_thumb.jpg

post-558-1185721968_thumb.jpg

post-558-1185722023_thumb.jpg

post-558-1185722045_thumb.jpg

post-558-1185722055_thumb.jpg

Modificat de EPoX
Link către comentariu

Cine spunea dom'le ca masina lui EPoX nu are jante?? :icon_thumright:

Eu vad jante in pozele astea, si fete cu care as vrea sa ma cunosc :blink:

Serios vorbind, EPoX, Golfuletul tau este dragut, spor la strans bani pentru achitarea lui in totalitate :blink: si multa bafta la modificari, sper eu de bun gust.Tine-ne la curent, dar sa nu fie chiar 220 :P

PS : Eu oricum ti-o vad p`aci prin zona :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti cu placere si sa te duca unde doresti fara probleme.

Vezi ce faci cu bandourile alea negre si ai grija de fetele alea :icon_thumright: :blink:

Link către comentariu

pana la plecarea spre intalnirea nationala VW de la Durau voi avea pe masina si acest eleron :Driver:

post-558-1185833364_thumb.jpg

Modificat de EPoX
Link către comentariu

masina va fi fresh pana weekendul viitor ptr durau si inmatriculata

secret ce nr de inmatriculare va avea :D

Link către comentariu
pana la plecarea spre intalnirea nationala VW de la Durau voi avea pe masina si acest eleron :D

post-558-1185833364_thumb.jpg

si aceste triple :D

post-558-1186448645_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cateva fotografii mai recente ... maine si poze cu ultimile modificari facute ( modificarile fiind in partea din spate a masinii )

post-558-1187305460_thumb.jpg

post-558-1187305565_thumb.jpg

post-558-1187305607_thumb.jpg

Link către comentariu

vopseste-i bandourile laterale si cele din bari in culoarea caroseriei.

Link către comentariu

urmeaza lucrul asta chiar saptamana viitoare bandouri + fusta spate + rama oglinzi

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos :( . vopseste grilele din bara fata inapoi negre si fa spoilerul gri. arata mult mai bine. imi place foarte mult eleronul, un pret? si unde se poate comanda?

Link către comentariu

am norocul sa am masina gri dar nu acelasi lucru pot spune si despre suma asta de bani disponibila pt eleron. mersi mult de informatie si sa te bucuri de masina cat mai multi km. bafta

Link către comentariu

incepand de astazi imi voi lua ramas bun de la masinuta mea :P

sper ca noul posesor sa aiba grija de ea precum am avut si eu ...

va anunt ca va veni in schimb o bestie pe mana mea nu face parte din grupul VAG dar in schimb v oi ramane alaturi de voi si voi veni la intalniri chiar daca nu mai detin o masina din grupul VAG.

cand va veni momentul va voi face cunostina cu bestia mea :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!