Jump to content

Vopsire Masina

BICOLORUL
 Share

Postare recomandată

Sal,

De la inceputul anului si pana acum am adunat cateva zgarieturi pe mai toate partile ale masinii. Am decis sa o vopsesc (pe CASCO), numai ca nu stiu unde sa ma duc. Ce recomandari aveti sa-mi dati? Vreau un service de KALITATE, cu vopsitori de KALITATE, eventual poate fi si in afara bucurestiului, dar nu foarte departe, si bineintels sa fie un service care sa lucreze cu firmele de asigurari (eu avand la Tiriac)

Multumesc

PS: As dori raspunsuri sigure de la clienti, nu de la cei care au auzit

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

zgarieturile sunt adanci?daca nu...cred ca iesi cu un polish de calitate :)

Link către comentariu

Omul cu siguranta stie ca nu o sa iasa ca in fabrica! A cerut cateva sfaturi!

Eu pot numai sa-ti spun din ce am mai auzit de la cativa amici si de la user-ul tibi22. Pex Ploiesti ar fi buni la vopsitorie! O sa incerc daca vrei sa si pun o vb buna ok?

Numai bine!

Link către comentariu

Constientizez ca nu va iesi ca din fabrica, dar nu vreau sa se vada de la o posta ca sunt diferite.

Marea majoritate a zgarieturilor sunt adanci, "prietenii" de bloc au grija ca lucrarea sa fie facuta ca la carte.

@Andrei_VVB, da-mi mai multe detalii despre PEX Ploiesti, 10x

Link către comentariu

TOP LAC SERVICE AUTO

Bd. Iuliu Maniu nr. 6 Bucuresti

Eu mi-am vopsit masina din semnatura acolo de 3 sau 4 ori. Dupa parerea mea, a iesit super. Si e foarte misto, pt. ca nu vorbesti decat direct cu directorul de service... un tip f. serios :coolpics:. Daca vrei detalii sau mai multe date de contact, send a PM. Vezi ca au si site.

Link către comentariu

Merci, am sunat la ei, trebuie sa ma duc sa duc masina la ei sa vada despre ce este vorba

Merci inca odata de info

Link către comentariu

Cu placere.

Am uitat sa precizez, ei au decontare directa cu Tiriac, deci nu o sa ai probleme de infrastructura... :icon_thumright:

Link către comentariu

I-am sunat, dar m-au programat abia peste 2 saptamani.

Ieri am fost si pana la Metrotehnica, si una doua mi-au oprit masina la vopsit iar pana Vineri este gata.

Multumesc de informatii va spun cum a iesit masina

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Hy,

Am facut-o la METROTEHNICA, dar au fost probleme.

Cand m-au chemat sa o ridic am observat ca avea urme, picaturi, pete, etc,; normal ca nu am luat-o si am lasat-o sa mi-o revopseasca. A doua oara cand m-am dus sa o ridic era bine facuta

Eu unul am inceput sa fiu cam sceptic in privinta lui METROTEHNICA.

Link către comentariu

poti sa pui si niste poze sa vedem cum a iesit?sunt tare curios daca sa vede ca e revospita!

si inca ceva ,ai vopsit-o tot culoarea ei originala sau sa zic culorile?

Link către comentariu

Dupa cum bine vezi nimeni nu a recomandat un service care sa fie 100% ok la vopsitorie. Singurii care iti recomanda asa ceva (eu cunosc cativa) sunt cei putin pretentiosi - adica nu il deranjeaza picaturi de vopsea, faptul ca a cazut vopseaua dupa 1 an etc.

Eu am vopsit masina in acelasi loc de 3 ori.

O data a iesit ~100% bine

alta data fara picaturi sau alte defecte dar nuanta gresita (o idee)

ultima oara picaturi (le-au polishat) + colturi ciobite (manipulare defectuasa) + nuanta diferita (f. putin)

]Am incercat si alte service-uri si situatia e neschimabata; au fost multe polemici - 5-6 multumiti de un anumit service dupa care au urmat 2-3 si nemultumiti de lucrare si tratati gresit.

Concluzia - esti intr-o loterie...

Link către comentariu

Exact asta cred si eu in momentul asta, sunt in situatia de a alege un service unde sa vopsesc spoilerul spate, si chiar nu stiu unde sa merg... la Metrotehnica am vopsit anul trecut spoilerul fata si acum mi se exfoliaza lacul, la Lasting Service am vazut ca nu mai e ce a fost, s-a transformat in pomul laudat, cat despre Alto, probabil ca o sa uit ca am masina pana imi vopsesc ei spoilerul. Despre Porsche nici nu poate fi vorba, desi am vazut elemente de caroserie vopsite la ei si au fost ok, sunt alte aspecte care ma fac sa nu merg la ei.

Probabil voi ajunge din nou la Metrotehnica, macar au avantajul ca lucreaza repede (si dezavantajul ca lucreaza mai putin bine).

Link către comentariu

Cam asa este, LOTERIE. Cei care le vopsesc nu cred ca se gandesc ca noi (clientii) ca am dat bani pe acele masini si ne asteptam sa fie vopsite bine, dar ma rog e problema cu IQ-ul

O sa pun poze dar inca nu am spalat masina, insa mie mi se pare ca a iesti foarte bine din punct de vedere al culorilor.

Link către comentariu

Chiar la tine as fi curios cum a iesit, avand in vedere combinatia de culori. Ar fi de asemenea interesant cat de bine au izolat partile care nu trebuiau vopsite, adica daca ai gasit vopsea si pe alte elemente decat caroserie.

Link către comentariu

Cand am ridicat-o am analizat-o un pic si nu mi-a sarit nimic in OKI.

Dupa ce o spal o iau la lupa. :(

Link către comentariu

a vopsit cineva masina la ALTRO ? cei din pantelimon ???

Link către comentariu

@BICOLORUL

Mai asteapta un pic cu spalatul masinii,nu te grabii,mai lasa lacul sa se intareasca mai ales daca te bagi cu ea la perii.Iar apoi ai timp destul de poze.

Link către comentariu

O las, o las. S-au facut deja 3 saptamani, dar o mai las, ca chiar asa jegoasa nu e.

Link către comentariu

Cam o saptamana e suficient zic ei. Dar eu am spalat-o dupa 4 sa fiu sigur.

Link către comentariu

Edmond Dantes

Aveti idee cat costa vopsirea totala a unui Leon 2?

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Aveti idee cat costa vopsirea totala a unui Leon 2?
e 7 mil/element deci 7mil x 13elemente = 91 mil ... mai bine iei alta :Driver:

PS : poate imi spune si mie care a vopsit al ALTO o parere la cum a iesit masina ! sau macar din auzite !

Modificat de leone82
Link către comentariu

Cunosc pe cineva care si-a gasit masina zgariata cap-coada si a facut-o pe Casco. Altfel e mult prea costisitor.

Link către comentariu

Foarte adevarat ce s-a zis cu loteria cand e vorba de service-uri, tinichigerie si vopsitorie..spun din experientza proprie in mai multe locuri.Am ajuns la concluzia ca toti au ceva in comun..sictirul si lipsa de respect fatza de clienti..ca de multe ori e totala nesimtire sa zici ca o masina e gata de livrare in conditiile in care le livreaza unii.In fine..mecanic bun..sa zicem ca stiu..si cred ca mai gasim vreo 2-3 pe forum..aia nu au cum sa dea gres, casunt chestii care le-au intrat in rutina si merg la sigur.Dar la vopsitorie si tinichigerie..desi procesele sunt jumate automatizate, parca odata le tremura mana iar alta data nu.;)

Ca sa nu mai lungim off-topic-ul...de curand mi-am vopsit bara din spate la 3CMC Vitan.NU stiu daca cinstea facuta vopsitorului a avut cea mai mare importanta da lucrarea a iesit super ok zic eu.La o adica sunt de preferat service-urile astea fara fumuri unde mai poti da o spaga ca sa motivezi omu..ca deh.pana sa ajungem ca mecanicii nostri sa isi dea interesu fara "stimulente" aditionale..mai e cale lunga.Deci..asta recomandarea mea la vopsitorie 3CMC Vitan si imprietenenire cu vopsitoru pt extra-atentie.Pret/piesa aprox. 4.5 mil.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!