Jump to content

Soft Nou Ptr. Alhambra 1.9tdi 116cp?

ardeleanu
 Share

Postare recomandată

am reparat si curatat turbina , am schimbat debitmetru de aer, uleiul , injectoarele, filtrul de motorina,filtrul de aer.masina are aceeleasi simptome:lipsa de putere(ramine fara turbo) la 30-40 de min de functionare. in germania fostul proprietar a umblat la soft si a ridicat spune el puterea la 130cp. la zarnesti la service(sorin adam personal)m-i s-a spus ca a crapat softul deoarece sunt anumite setari in calculatorul masini incorecte(exemplu:valoarea nominala la debit de aer 1000 unitati ,ceea ce spunea d-nul adam este foarte mult ptr. motorul meu la ralanti). asa ca dupa ceva timp de functionare masina da limp mode si ....efectiv se tira. va rog sa-mi recomandati un service sau un mecanic ce poate sa reinstaleze softul in calculatorul masinii.aticipate MULTUMIRI . aldo!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Topicul se muta la TDI, acolo te va ajuta cineva sigur.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare tuturor! Am si eu o problema cu pompa de servodirectie...am fost la service si au comandat alt model e diferenta de 14mm pe fulie sau nush ce anume yiceau ei acolo...ok problema este ca nu pot primi alta pompa decat dupa data de 7 ianuarie iar eu pana atunci am treaba cu masina, credeti ca ar fi vreo problema daca as circula cu ea, cu pompa veche care nu lucreaza deoarece pierde ulei pe la semeringul din fata de la fulie, dar completand uleiul ce se pierde??? Va rog frumos raspundeti urgent...ar trebui sa fac un drum pana in Viena acum de sarbatori si nush daca risc sa se strice ceva la masina in cazul in care nu lucreaza pompa de servodirectie.

Va multumesc anticipat si va doresc Sarbatori Fericite!!!

Link către comentariu

nu se poate merge asa cauta alta masina sau schimb-o maine sau poimaine la service ca trebuie sa gasesti undeva.

ps: nu avea ce cauta postul asta pe aici

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!