Jump to content

Inele cromate Octavia

FlorinD
 Share

Postare recomandată

Salve,

cine imi poate pune si mie niste inele cromate la octavitza mea ?? Nu prea am gasit de cumparat, si chiar daca as gasii mi-e cam frica sa ma apuc eu de demontat, ca sunt cam afon la deastea.

Sa imi zica un pret pe pm, si daca e ok, fac treaba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tu cumpara-ti inelele, dupa ce te asiguri ca sunt exact pentru masina ta, si in mod cert te va ajuta de aici sa le pui, fara sa trebuiasca sa platesti. Pot incerca si eu sa te ajut, dar sigur vor fi altii care sa te ajute. Tu ia-ti inelele intai, ca are cine sa le puna :D.

Link către comentariu

ender are deja experienta cu inelele, si-a pus pe Oktavie.

Inele gasesti la Milotec (www.milotec.de), la Augsburg poti face comanda.

Link către comentariu

Cu cea mai mare placere te ajut eu (in Bucuresti)

Le gasesti de la Augsburg sau pune comanda la Dragos (Voinea).

Link către comentariu

Mersi Ender. Daca as face o cinste serioasa crezi ca putem sa facem ceva si la nivel de led-uri? Parca verdeata aia din bord nu ma caracterizeaza. :salut:

Exista cumva mai multe tipuri de inele ? Am cautat ceva mai intens pe net si am vazut ca unii au pus, dar sunt cam groase pentru gusturile mele. As prefera ceva mai finutz.

Sau arata mult mai bine in realitate decat in poze ? :D

La ce pret sunt ?

Link către comentariu

Pentru mine sunt OK, si nu cred ca o sa gasesti mai subtiri pentru ca ele trebuie sa acopere actualele inelele din plastic.

Daca preferi sa stai fara masina 2-3zile pot sa-ti montez ledurile. PM pentru detalii.

Link către comentariu

Vad ca pe site la milotec sunt 37E. La noi se mai pune ceva adaos, ceva TVA si cred ca ajunge undeva la 50E. Daca este asa, parca nu imi vine sa dau 2 mil si ceva pe doua cercuri de fier :scratch:

Nu are nimeni o oferta mai buna ?

mersi,

Florin

Link către comentariu

potzi intotdeauna cauta pe ebay se poate sa gadesti mult mai ieftin insa intervine transportul. incearca si vezi.

Link către comentariu

• 2 months later...

Am observat ca Octavia Laurent&Klement le are . Dupa parerea mea dau bine si parca m-ar tenta si pe mine....ar fi probleme cu garantia masinii? n-as prea crede.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut

Iti ofer eu un set de inele cromate (turometru, vitezometru) la 1.200.000. Daca crezi ca pretul este OK, astept u telefon la 0744/78.35.47. Am si pentru temp.motor/litrometru la 650.000 lei.

Te astept...

Dan

PS: Toate produsele sunt noi, noute... si mai avem multe altele.

Vad ca pe site la milotec sunt 37E. La noi se mai pune ceva adaos, ceva TVA si cred ca ajunge undeva la 50E. Daca este asa, parca nu imi vine sa dau 2 mil si ceva pe doua cercuri de fier :banghead:

Nu are nimeni o oferta mai buna ?

mersi,

Florin

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!