Jump to content

Capace Janta

erx_006
 Share

Postare recomandată

numai bene ce mi-a venit masinuta ( 2.0 fsi) de vreo 2 saptamani si ce vad ... mi-au disparut capacele de la jante cele mici cu simbolul vw....pe fata le am... pe spate nu le am....

intrebare:

1. furt sau pierdere la trecerea unei denivelari ... unii colegi ce au s ei opiniile diferite unii o tin cu furtul altii cu pierdea,... prinderea se face cu cleme capacelele sunt din plastic....

2. de unde se poate face rost de alte capacele pt janta ( 17')

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gasesti la orice dealer vw, nu sunt sigur dar trebuie sa cumperi un set de patru, care te va costa aprox 100 ron.

Link către comentariu

pinguinuldestepa

furt clar. eu am parcat in buc pe caderea bastiliei 10 min.cand m-am intors nu mai erau(toate 4).pe urma m-am uitat de curiozitate in trafic.f multe passaturi cu ele lipsa.le-am luat de la midocar 1.030.000.ai putea sa le gasesti prin targ dar nu e bine sa-i incurajam .

acum intrebarea e daca le prindem cu poxipol? ;) sau o sa facem k la dacie le punem antifurt cu shurub =))

Link către comentariu

:icon_thumleft: Daca le lipiti, cum le mai dati jos atunci cand e nevoie? De exemplu cand se pune janta pe masina de echilibrat...ca la drumurile nostre, tot faci o echilibrare sau verificare la ceva timp. Iei de fiecare data alte capace? Daca sunt lipite cu POXIPOL, se pot sparge cand incerci sa le scoti.

Link către comentariu

Capacelele mici din centru trebuie date jos la echilibrare?

Link către comentariu

Pai...teoretic (si practic :icon_thumleft: ), DA. In momentul in care se pune janta+cauciuc pe masina aia de echilibrat, trece prin centrul ei axul masinii de echilibrat (cel care invarte roata) iar janta se blocheaza pe exterior cu o bucsa. Daca in centru ai un capac, trebuie sa-l scoata. La mine, la toate jantele ce le-am avut asa au facut. Nu am vazut sa existe alt sistem de prindere al jantei in masina aia...

Link către comentariu

are dreptate Rapier. eu ramasesem cu doua si am zis macar alea sa imi ramana si le lipisem si cand am mers la echilibrat cu ocazia schimbului de cauciucuri mi le-au spart deci lipitu nu e o solutie prea buna...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Despre ce capace este vorba despre capacele care se pun in locul unde sunt surubele de prindere sau capacelele alea mici cu sigla VW.

Link către comentariu

E vorba despre capacele mici, cu sigla VW, de pe centrul jantelor (la jantele de aliaj). La cele de tabla de obicei capacul astupa toata janta.

Link către comentariu

• 3 years later...

Știe cineva codul acestor capace(de la jantele de aliaj Adelaide). La unul mi-a dispărut sigla (cred că la spălătorie) și aș fi interesat de achiziționare.

post-14429-0-23483200-1294957875_thumb.j

Modificat de Ottoflo
Link către comentariu

Si mie mi-au fost furate capacele de la jantele de aliaj, mai intai cele de la prezoane, la o roata si dupa aia trei embleme. Cine le fura sunt niste dobitoci ! Nu pot fi lipite ca nu se mai echilibreaza jantele. Am gasit pe okazii.ro cu 40-50 lei 4 buc, made in italy. Sunt aproape identice cu originalele nu prea se cunoaste diferenta (oricum sunt expuse furtului din nou).

Link către comentariu

Mi-am luat si eu niste jante de 16 pe un passat b6 , de la ATS X-Treme 7 si mi-au disparut capacele mici din mijloc cu ATS, oricum nu-mi placeau prea mult ...vreau sa-mi pun capace din acelea mici cu sigla VW pe negru daca se poate...si mai vreau si capace din alea din plastic care vin peste prezoane...ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ? Va multumesc!

Link către comentariu

@adiadrian09: Capelele de pe prezoane (alea negre) se gasesc la dealer (cod 1K0 601 173 9B9) si costa cam 2-3 Lei bucata ;)

Cat despre alea din mijloc, la fel numai ca trebuie sa probezi pt ca sunt pe dimensiuni. Nefiind jante originale, ai putea incercam cam orice model de capac (si de la Passat B5/B5.5 sau Golf4)

Pret cam 35-40 RON/bucata

@Ottoflo: Codul de capac pt janta care te intereseaza 3C0 601 149 Q TJY ;)

Pret aproximativ 10Eur

Modificat de Riddler
Link către comentariu

• 2 months later...

Si mie mi-au furat capacelele de la jante...toate 4...de la un touareg...m-am dus in Vitan si le-am luat cu 80 ron...cand a scos punga vanzatorul, avea toate modelele nemtesti. Le-am pus pe masina, dar cred k azi le voi da jos si le voi tine in portbagaj. In 2 zile, sigur dispar iar. Sa va uitati pe strada sa vedeti cate masini au lipsa. Bafta si aveti grija!

Modificat de owy0808
Link către comentariu

si la mine un capac de janta si-a luat talpasitza... era prins cu legatoare din acelea pentru cabluri. Cred ca dupa ce si-au dat seama ca nu e original, le-au lasat pe celelalte la locul lor. Nu va cumparati capace originale, nu merita in tzara asta.

Link către comentariu

• 10 months later...

Uite cum am ajuns sa scriu si eu despre capace "lipsa".

Dimineata am constatat ca imi lipsesc doua capace cele de pe partea drepta, culmea partea dinspre strada (mai vizibila).

La o privire scurta prin parcare am vazut ca si unui vecin, cu skoda fabia, ii lipseau tot doua capace si tot de pe drepata.

Dupa zapada din ultimele zile probabil unii milogi au ramas fara capace si acum fac "completari".

Cel care le-a furat avea probabil comanda de capace de drepta :ceuameni:

Le-am scos pe cele ramase si o sa ma interesez pe la magazine sa vad ce gasesc si la ce preturi, casco nu ma ajuta, iar vecinu' Razvan (kelu) zice ca e 90 lei setul la reprezntanta.

O zi buna si mare atentie la capace :screwy:

ups... acum am constatat ca am scris in aria de passat, sper sa nu fie foarte grav.

p.s.: multumesc pentru intelegere

Modificat de angel
Link către comentariu

90 lei setul? Sa-mi iei si mie cand gasesti...

e 150 lei bucata OEM la reprezentanta.

Link către comentariu

• 11 months later...

Buna. Am achizitionat iarna aceasta un set de jante de aliaj de audi originale model Avus Silber (din 1999), fara capace. Dupa cautari, am reusit sa gasesc un set de 4 capace originale de Audi la pretul de 100 lei. Capacele sunt foarte greu de gasit avand diametrul exterior de 165 mm. Am dat jos cercurile si am lipit embleme din autocolant 3 straturi ca sa fie mai rezistent. Autocolantele sunt Orafol oracal 141 de o calitate foarte buna si m-au costat cu tot cu transport 40 de lei 4 bucati. Imagini cu capacele si autocolantele.

post-65895-0-43294100-1359371074_thumb.j

post-65895-0-53846900-1359371083_thumb.j

post-65895-0-96174700-1359371095_thumb.j

post-65895-0-53688200-1359371117_thumb.j

post-65895-0-69481200-1359371135_thumb.j

post-65895-0-15154700-1359371155_thumb.j

Link către comentariu

Buna. Am achizitionat iarna aceasta un set de jante de aliaj de audi originale model Avus Silber (din 1999), fara capace. Dupa cautari, am reusit sa gasesc un set de 4 capace originale de Audi la pretul de 100 lei. Capacele sunt foarte greu de gasit avand diametrul exterior de 165 mm. Am dat jos cercurile si am lipit embleme din autocolant 3 straturi ca sa fie mai rezistent. Autocolantele sunt Orafol oracal 141 de o calitate foarte buna si m-au costat cu tot cu transport 40 de lei 4 bucati. Imagini cu capacele si autocolantele.

salut! sunt si eu interesat de autocolantele puse pe capace! mai exact diametrul autocolantului si de unde le-ai luat/facut?

am si eu un set de jante de audi doar ca au capacele centrale alta structura si pe interior unde ar trebui sa ii pun sigla are in jur de 60 mm.

Multumesc!

Link către comentariu

@Donz: autocolantele mi le-a facut turturel din Braila, tel. 0764651369. Este un tip tare amabil si inzestrat cu multa rabdare. Diametrul autocolantului este de 11 cm iar sigla are diametrul de 9 cm. Le-am facut mai mari pentru a acoperi locul unde au fost cercurile de audi.

Modificat de johnny erasure
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!