Jump to content

Montat Aer Conditionat

chris parker
 Share

Postare recomandată

sal, n-ammai scris de mult pe forum. vin cu o intrebare: am o ibiza 2001 fara aer inclus, se poate monta instalatie de aer conditionat? merita? cat ar putea sa coste? are cineva idee? ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In principiu, se poate, iti trebuie ventilator, conducte, radiator, condensator, unitate de comanda, vaporizatorul din bord (trebuie sa dai si bordul jos), fire multe, comanda ventilatoare, alta curea accesorii care sa aiba si rola cu intinzator, compresor, etc. Stiu ca erau de vanzare kit-uri intregi, daca nu ma insel chiar pe forumul asta.

Link către comentariu

Eu zic ca nu merita...

pai cat poate sa ajunga? cu tot cu montat?

Link către comentariu

.... uita-te la "optiuni" (pe pagina web-skoda) si la pretul dat de ei mai pune vreo 200Euros.

Link către comentariu

m-am uitat pe forum dar n-am gasit, poate ma ajuta cineva cu vreun link

Link către comentariu

Inainte de ibiza am avut o skoda fabia. Singura nemultumire pe care am avut-o a fost lipsa aerului conditionat. M-am interesat sa montez, dar pe unde am intrebat, nu am primit pret mai mic de 1300 euro. In plus, daca il montezi nu o sa mearga la fel ca cel din fabrica, si exista riscul sa ai destule probleme cu el.

Nu cred ca merita riscul si investitia. Mai bine vinzi masina, mai pui acea mie de euro, si iei una cu aer conditionat.

Link către comentariu

Vezi aici . Se deduce un pret (ca optional ) intre 701 si 912 Euro. Pt ca pui aftermarket mai adauga vreo 200Euro.

Link către comentariu

sarumana celor care mi-au rasp. m-am convins, nu merita investitia. io ma asteptam undeva pana in 10 mil, cu tot cu montat. ma gandeam ca as gasi kitu la veao 5-6 mil si manopera vreo 2-3. as fi facut efortul asta financiar, dar ... de la 1000 de eur in sus, nu merita masina mea asa investitie. si nici de schimbat nu o voi schimba prea curand. :rolleyes: n-am bani de alta. asta e.... all windows down

Link către comentariu

:) 10 mil (vechi) e numai compresorul (fara montaj si TVA) asa ca...sorry.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!