Jump to content

Makavely's Golf Young

makavely

Postare recomandată

Poti incerca cu o solutie de apa (90%) cu sapun (detergent lichid de vase- 10%) si o carpa de bumbac fina. Eu asa imi curat bordul la cele doua masini.

Felicitari pt masina si multi km fara probleme !!!

Link către comentariu

Multumesc, cred ca voi incerca cu 100% apa.

M-am uitat in manualul de intretine si acolo nu recomanda folosirea nici unui fel de solvent cum ar fi sapun sau solutii de curatat pentru casa.

Scrie ca daca folosesti asemenea solutii materialul bordului devine poros si slabeste strctura interna, astfel ca in cazul in care sa deschide Airbagu pot sa-ti sara bucati mici de plastic in fata. Ma gandeam ca exista o metoda de a inlatura stratul de silicon in afara de carpa uda... :rolleyes:

M......da e cam sprosteasca intrebarea daca stau sa ma gandesc nu e decat un raspuns laveta bine stoarsa de apa :D

Link către comentariu

n-o sa scapi de silicon cu apa... n-ai ce face decat sa astepti sa se duca singur... 2-3 saptamani probabil...

Link către comentariu

A mers destul de greu siliconul ala...cam dupa o saptamana n-o sa mai le cer sa-mi stearga niciodata bordul.

Ieri mi-am spalat geamurile si am curatat bordul eu singur si am facut o treaba mult mai buna decat aia de la spalatorie.

;) Azi dimineata am calcat o pisica spre disperarea mea si acuma nu stiu daca a lovit sau nu ceva pe dedesupt ;)

M-am tot uitat dar nu am vazut nimic. Ar trebui oare sa ma duc la service sa verifice, din moment ce nu mi-am pus scut inca sunt destul de ingrijorat.

Link către comentariu
  • 9 months later...

frumoasa masina....

ai idee daca buza aia de sub bara fatza se poate monta si pe bara de la trendline? ai idee cat costa?

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!