Jump to content

Makavely's Golf Young

makavely

Postare recomandată

Aceasta e frumusetea mea dupa cum spuneam si in titlu!Motorizare: 1.4 80 CP2 usi, culoare Candy White sau Copper OrangeDotari:pachet Design Volkswagen Individual, jante aliaj usor 16" Hockenheim, alarma, bordcomputer, roata de rezerva din otel, faruri de ceataPret:11.775 Euro pret fara TVA; 14.012 Euro pret cu TVA (culoare exterioara Candy White)Am primit-o ieri si am si fost deja putin in "rodaj" daca se poate spune. Nu o sa vin sa va descriu ce caracter dinamic sau ce performante deosebite are motorasul meu de 1.4l :) Masina am cumparat-o pentru uz 80% urban si din considerente financiare dupa cum puteti vedea mai sus.Oricum se comporta mult mai bine decat fosta: Renault Megane Breack 1.6e din 2000. Adica trage mai bine si e mai sprintena.Manevrabilitatea nu are rost sa o descriu pentru ca stiti cu totii cat de bine se comporta in curbe...Si inca niste poze...Le-am lasat la rezolutia camerei si de aceea nu incap decat doua pe un post :)

post-14361-1185348715_thumb.jpg

post-14361-1185348734_thumb.jpg

post-14361-1185349620_thumb.jpg

post-14361-1185349633_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc sunt tare incantat de ea, chiar daca e asa slabuta cum e ea! :)

Link către comentariu

foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute!

Link către comentariu

Nu stiu ce s-a intamplat cu postul de inceput?

Trebuia sa fie doua posturi separate si cu spatiere intre paragrafe. Acum vad ca le-a inghesuit acolo intr-un singur post :lol:

Oi fi gresit eu cu ceva? Ar putea vreun moderator sa ma lamureasca, macar pe viitor sa nu mai fac :)

Link către comentariu

Urmatoarea achizitie si destul de importanta pentru drumurile noastre va fi un scut pentru baia de ulei

Si-a pus cineva scut drumuri grele pe un golf cu suspensii normale?

Mie destul de frica sa nu frece scutul dupa ce il pun, pentru ca dealerul mi-a spus ca nu se poate pune decat in combinatie cu suspensie drumuri grele care e putin mai inalta.

Ce ma sfatuiti?

Link către comentariu
Nu stiu ce s-a intamplat cu postul de inceput?

Trebuia sa fie doua posturi separate si cu spatiere intre paragrafe. Acum vad ca le-a inghesuit acolo intr-un singur post :lol:

Oi fi gresit eu cu ceva? Ar putea vreun moderator sa ma lamureasca, macar pe viitor sa nu mai fac :)

daca ai postat repede unul dupa altul, atunci forumul automat le uneste.

pt poze mai mari, incearca sa le pui pe www.imageshack.us

frumoasa masina :D sa o stap sanatos!

sa schimbi si avatarul acum :P

Link către comentariu

Asta era urmatoarea miscare :lol:

Multumesc mult la toata lumea pentru urari :D

Dealerul mi-a spus ca dupa 4000km se va comporta cu tottul diferit masinuta...Asa sa fie?

Cica voi avea cu totul alta masina...

Oricum mie tare draga :)

Link către comentariu

He he ...creste echipa din Cluj. Frumos Golf-ul. Numai noroc sa ai cu el.

E ok scutul metalic, daca mergi si pe drumuri grele. Daca pui si suspensie..care de fapt sunt niste distantiere din cate stiu, il inalti putin.

Numai bine.

Link către comentariu

faina masina! :rolleyes: mai ales ca e in 2 usi :)

O sa fii foarte multumit ca ai ales Young respectiv 2 usi: mai putin greieri, mai rigida, mai manevrabila, mai usoara!

Te invidiez pt fusta spate vopsita :) Trebuia sa fi ales si eu design individual...

Link către comentariu

@farfarello - Multumesc mult pentru urari. Si pentru sfaturi de asemenea, desi as dori sa pun scutul fara distantiere. Nu vreau sa arate ca o masina de teren...

Vroiam sa stiu daca a pus cineva scutul fara inaltatoare? Ma gandesc ca pe langa faptul ca il protejeaza de bolovani nici nu se va murdari :) :D

Este un club VW Golf din Cluj aici pe forum? As vrea si eu sa intru in acest club :P

@Radu C. - Si eu te invidiez pentru cei 1.6l asa ca suntem chit. Insa tu poti sa-ti pui design individual si mai incolo...

Eu motor de 1.6 numai cu masina noua :D

Cat despre doua usi intradevar se comporta foarte bine in curbe plus ca are privacy glass pe spate si arata chiar f bine.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos omule , la cati mai multi Km fara nici un fel de incident !

E bestial Golfu alb :) ....

Link către comentariu

Multumesc mult

Mie tare drag, si a inceput sa fie iarasi la moda albul perlat :) A si am uitat tre sa o ud ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Asa cum ti-am mai urat deja, sa o stapanesti sanatos. As fi vrut si eu sa trec de la Fabia la Golf Young, dar din pacate am vazut ca deja nu mai exista in lista de modele ;)

Daca poti, pune si niste poze cu interiorul.

In rest, numai bine si multi, multi km fara incidente! :)

Link către comentariu

f frumoasa culoarea, s-o stapanesti sanatos :P

@instinkt Tu parca aveai alte planuri, un anume A4 auriu, ceva de genu' asta :P

Link către comentariu

Off-topic:

Ai dreptate Radu! :)

Exista in plan un A4 auriu (nu stiu exact cum se numeste culoarea :)) :) Trebuie doar sa revin de tot in tara, lucru care se va intampla in septembrie si sper ca atunci sa rezolv "treaba" :P

Va tin la curent oricum, pt ca tare as vrea sa maresc echipa de A4 de pe forum...

LE: Am gasit cum se numeste culoarea: Canvasbeige Metallic :P

Gata cu off-topicul.

Modificat de instinkt
Link către comentariu

felicitari, alegere potrivita. nu ne-ai spus nimic despre dotari, clima, esp, radio etc

Link către comentariu

chiar arata foarte bine alb! poate apucam sa facem un shooting negru vs. alb daca ne intalnim vreodata ;) Uitasem de privacy glass , alt motiv sa te invidiez, dar arunca o privire la jantele mele poate mai gasesti si tu inca un motiv sa ma invidiezi ;)

Link către comentariu

Sunt foarte frumoase ;)

Banuiesc ca ar arata bine si pe candy white...

Cat e scoru la ele?

Link către comentariu

Frumoasa :icon_thumright: Te felicit chiar pentru culoare. Eu am devenit fan al culorii albe.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ;)

si la cati mai multi km

Link către comentariu

da, sigur arata bine si pe alb! Cam 170 euro/buc cele pe 17", dar poti incerca si pe 18" :icon_thumleft: Eu am fost putin mai timid, m-am limitat la 17"

Link către comentariu

Foarte bine ai facut.

Am un prieten cu pasat si el si-a pus nite OZ-uri de 18. Arata foarte bine da isi omoara spatele de fiecare data cand face un drum la tara. sau pe niste drumuri mai obosite.

Asa ca si pentru mine cred ca limita e 17". Oricum multumesc de sfat :coolpics:

Am facut weekendul asta vreo 500km. Masina se comporta foarte bine si sunt destul de multumit si de performantele motorului. :Driver:

Cred ca sunt putin complexat ca e asa micut. Eu vroiam un 1.6FSI dar a aparut oferta asta si suna prea bine ca sa ma impiedic la motor.

Am vrut sa-mi iau Golf pentru masina ca si un ansamblu si nu pentru motorizare neaparat. :wub:

Am fost weekendul asta cu ea la spalat si prostii chiar daca le-am spus sa nu puna silicon pe plastice au folosit o carpa imbibata de la masinile precedente :( Merge sa-l iau jos cu o laveta putin umeda?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!