Jump to content

Skoda Superb

florin1

Postare recomandată

sunt bucuros ca revin printre membrii grupului VAG. Dupa ce mi-am vandut skoda superb 2003 din diverse motive si am trecut prin alte doua masini: un rover 75 si o laguna II, acum m-am gandit ca este bine sa ma intorc la o masina care mi-a adus multe satisfactii: skoda superb. Duminica o astept din Germania (o aduce un bun prieten care mi-a adus-o si pe prima). Este vorba despre un superb 1,9 TDI 131 cp, an 2005, elegance, gri antracit cu putini km. reali, cu carte service numai la skoda si impecabila( cel putin asa am vazut in poze si asa m-a asigurat si neamtul, care este primul proprietar). Dotari: ESP,ABS,ASR,MSR, tapiterie full piele, scaune electrice cu memorie,incalzite fata-spate, bord mahon, navigatie mare, BI-XENON,climatronic, parktronic, 8 airbaguri,oglinzi incalzite heliomate si rabatabile electric, 4 geamuri electrice, tempomat, senzori ploaie si lumina, magazie CD, jante 17", comenzi volan, cred ca nu poate sa se mai adauge ceva pe ea,deci este absolut full. Sunt foarte bucuros si abia astept sa vina si apoi la Domnul Voinea o remapare, ca bucuria sa fie deplina.

post-8925-1185297022_thumb.jpg

post-8925-1185297035_thumb.jpg

post-8925-1185297052_thumb.jpg

post-8925-1185297162_thumb.jpg

post-8925-1185297171_thumb.jpg

Modificat de florin1
Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin1

25

• vladb3

3

• FLorin D

2

• alecsutz

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

chiar ca SUPERB..Felicitari! Ce te-a determinat sa te re-ntorci la prima masina? De ce n-ai ales altceva? Te-ntreb asa din curiozitate, te-au dezamagit atat de mult masinile ulterioare Skodei?

Link către comentariu

Vreau sa-ti spun ca nu m-am simtit asa de bine in nici una din celelate, desi roverul era tot full. Si in plus masina asta se misca fantastic, mai ales dupa o remapare. Este extraordinara,cu o tinuta de drum exemplara si de aceea am considerat ca trebuie sa ma intorc la o skoda superb, dar cu mult mai multe optiuni decat prima. Am uitat sa va spun pretul 16500 euro cu tot cu taxa de prima inmatriculare.

Modificat de florin1
Link către comentariu

Superb este singuru` model de la Skoda care-mi place, iar asta intr-adevar are f multe optiuni si arata ff ingrijita. E frumoasa foc. Singuru` minus din punctu` meu de vedere este bordu` de mahon (dar ma rog, asta tine de gusturi, nu prea se discuta). Sunt indiscret daca cer un pret?

Felicitari again! Chiar e superba! Nu ma mai uit, ca-mi place din ce in ce mai mult :icon_thumright:

Link către comentariu

16500 euro cu tot cu taxa, iar mahonul a fost o optiune care mi-a placut

Modificat de florin1
Link către comentariu

SUPER PRET pt anul+dotarile masinii! ai mai uitat un singur lucru: cati km are?

Link către comentariu

157.890 km reali cu carte service si revizii numai la skoda. Eu zic ca sunt putini pentru motorul acesta care este foarte fiabil.

Modificat de florin1
Link către comentariu
  • 4 months later...

zi-mi si mie prietenului tau sa-mi aduca o asa super masina!!!

eu lucrez in danemarka si credema nu am vazut la un asa pret o asa masina sh!!

e super omule!!!!!!

Link către comentariu

Foarte tare masina... chiar e full... am si eu un priten de are o skoda care are multe dotari... da asta o intrece cu mult :blink:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina,si pretul mi se pare foarte bun,s-o conduci sanatos si fara evenimente.

Link către comentariu

Foarte dotata :D , parerea mea e ca ii mai trebuie o folie pe geamuri si o remapare.

Sa o conduci sanatos :D

De curiozitate cate kg are skoda superb? intreb de curiozitate ca nu stiu cum se misca in comparatie cu passatul

Link către comentariu

Si eu imi doresc un SUPERB:X , poate peste 2 ani.... Sa o stapanesti sanatos, si sa ma anunti cand o mariti:D @Auras: Are aproximativ cat un Audi A6. Inca odata felicitari pentru alegere

Link către comentariu

Remapare se pare ca este facuta, are in semnatura trecut 165cp si nu a mai scris pe forum din iulie!

Link către comentariu

Superba masina intr-adevar. Si ma bucur ca nu sunt singurul care are optiunea "scaune incalzite fata-spate" :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

multumesc mult tuturor pentru urari! intr-adevar este o masina super avand toate dotarile care se pun pe o skoda superb. remapare am facut la Dragos Voinea. pentru @auras: superbul are 1540 kg si se misca super bine. pentru @alecsutz:daca vrei iti dau numarul de telefon al prietenului si probabil iti va putea aduce o asemenea masina. pentru @bescu: iti spun sincer nici nu ma gandesc sa o dau,decat daca Doamne fereste intru in pana de bani, altfel nici nu se pune problema. Multumesc inca o data tuturor.

Modificat de florin1
Link către comentariu

mie ,sincer imi place la nebunie cum ii vine cu mahon(da bine intr-o masina de genu superb-ului),in niciun caz nu ar fi aratat grozav cu imitatie carbon.

frumoasa si culoarea .ce sa mai... SUPERBa

km cat mai multi si fara evenimente

Link către comentariu

multumesc frumos, asa este vine bine mahonul. Am uitat sa spun ca are si spalator la faruri, iar cand dau cu spatele oglinda din dreapta se inclina automat spre in jos pentru a nu lovi bordurile la parcare laterala.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, si la cati mai multi km fara incidente!

Modificat de Popa Iulian
Link către comentariu

are si proiectoarele aprinse, presupun ca era ceata :( :(

On Topic: Frumoasa masina, sa o folosesti cu placere si fara incidente :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!