Jump to content

Asteptarea Mea

Serban F

Postare recomandată

Azi am dat comanda de Octavia 2 Elegance 150CP FSI+ inca 9-10 dotari optionale.

Cine are de exemplu volan multifunctional comenzi pt radio sa imi zica si mie ca am niste intrebari, cine are parasolar pt luneta la fel sa imi zica daca se simte ceva diferenta .Va multumesc

Link către comentariu

Curios cum ai dat comanda la 2.0 FSI ca nu mai e in oferta decat cu cutie automata parca...ai luat cutia automata?

Cat despre volan, cred ca am povestit de ne-a durut tastatura... sunt cateva butoane... nu inteleg ce nu intelegi :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut,stiu ca nu mai exista in oferta dar am fost la dealer si pana la 1 august inca se pot comanda pe motoru acesta,care deja este inlocuit cu Tfsi 160cp

Link către comentariu

SI asa cred ca o sa am un consum IMBA din moment ce marea parte a drumurilor le fac prin orasul Bucuresti,cred ca cu TFSI as fi avut 20%

Link către comentariu

nici eu n-am 20% ...daca iti place tie motor aspirat asta e altceva...dar consumul sa stii ca tot pe acolo va fi poate chiar un pic mai bun cu 1.8 TFSI daca nu ai forta nota.

Link către comentariu

Mai are cineva O2 Black Magic si sta in Bucuresti? Cum se comporta :) mai mult de 1 data/saptamana la spalatorie ?

Link către comentariu

Butoanele de pe volan mie unul mi se par cam greu de folosit, din cauza ca sunt acoperite de acel strat de cauciuc moale si nu ai senzatia aceea ca a facut intr-adevar contact cand ai apasat.

Parasolarul de la luneta mie unul imi place foarte mult, desi taica-meu il tine mereu pliat. E o problema de gusturi. Cert este ca nu are rost sa ti-l iei daca ai de gand sa iti pui folie pe geamuri.

Link către comentariu

pai tocmai nu cred ca o sa imi pun folie pe geamuri si macar cu parasolaru sa mai fac putina umbra in masina ca vara in romania e dezastru ;)

iar cu butoanele pe volan am vazut la cineva si nu am avut impresia ca nu fac contact,iar noaptea dau bine la imaginea bordului :lol:

Link către comentariu

Cred c-ar fi cazul sa incetam aceste discutii aici. Pentru alte astfel de dezbateri, se poate continua la topicul dedicate asteptarii Octaviei 2. Aici ramane un topic de prezentare a masinii lui Shellshock (cand va ajunge).

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

stiu ce inseamna sa astepti o masina :icon_thumright:

iti doresc asteptare cat mai putina si placuta

sa nu cumva sa incepi cu AMR ca o sa treaca fff greu :D incearca adica chinuiete sa nu te gandesti ;)

Link către comentariu

Incerc sa nu ma gadesc dar de fiecare data cand vad pe strada octavia.... greu greu maine se face o saptamana din cele 16 :)

Sper sa merite asteptarea...:icon_thumright:

Modificat de Shellshock
Link către comentariu
  • 2 months later...

Gata asteptarea mea a luat sfarsit.Am intrat in posesia Octaviei.

Black Magic 150 CP FSI

Recomand cei ce vor urma sa faca o asigurare Casco sa o faca la Generalli si dupa la Allianz ,au franciza de trei ori mai mare cei de la Allianz.

O sa revin cu poze in caz ca le doriti..O zi buna

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Cum adica daca dorim poze? Intotdeauna dorim poze. Multe poze :)

Link către comentariu
  • 5 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!