Jump to content

Lumini Plafoniera

speedy_bob
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am un A4 avant din 2000 si am probleme cu lampile de la plafoniere:

cand deschid usile ar trebui sa se aprinda asa cum fac lampile de la pedalier si cea din plafon

din spate (de la hayon) , dar nu se aprind.

Toate sigurantele sunt bune.

Am fost cu masina la cineva si mi-a spus ca e posibil sa se fi ars modulul care asigura

stingerea treptata a luminilor din plafon, modul care ar fi intr-unul din stalpi si care e greu de reparat pt

ca e in apropierea airbag-urilor (perdeaua din stanga soferului).

Mai are cineva problema mea?

Am uitat sa precizez ca pozitia comutatoarelor din plafoniera e pusa corect (neutru).

Pe pozitia 1, becurile se aprind.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 9 months later...

Aceeasi problema o intampin si eu la masina mea.

Daca ai rezolvat cumva, te rog frumos un reply.

Thanks.

Link către comentariu

@ thesq8er Da click pe semnatura mea si ia legatura cu Kelu. Cel mai probabil este vorba de switch-urile din usi. :wub: Bafta

Link către comentariu

• 2 years later...

a rezolvat cineva problema cu lumina plafon din spate (de la hayon) ca nici la mine nu merge..( cea de pe mijloc si de la sofer merg)

Link către comentariu

• 10 months later...

Salut,

la mine se aprindeau luminile doar cand scoteam cheia din contact, la usa deschisa nu voiau.

Am un singur modul confort localizat in pompa de inchidere centralizata in portbagaj dreapta.

Am rezolvat prin a desface fiecare capac de pe stalpii fata si verificand fiecare contact.

S-a constatat ca toate firele de pozitie usa deschisa se grupeaza sub scaunul pasager unde a intrat apa si au oxidat legaturile.

Am schimbat cam 2metri de cablu (fiind oxidat chiar si sub izolatie) si s-a cositorit legatura (nu sertizata cum era initial).

Acum se aprind pe fiecare usa deschisa.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Din acest motiv ar trebui să verifici canalele de scurgere, pentru a evita o nouă acumulare de apă sub scaun.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!