Jump to content

Cheie contact - procedura de recodare

robert r.
 Share

Postare recomandată

Cum ai procedat mai exact ?

Ai verificat in blocurile de masura daca iti emite telecomanda ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am procedat exact cum am zis in postul anterior: am desfacut cheia sa ii schimb bateria si am observat, la deschiderea carcasei de plastic, ca a cazut si piesa aia cu 4 picioruse de la poza din stanga din postul anterior, pe care am lipit-o la loc cu letconul, am pus bateria noua si am montat cheia la loc si nu mai merge acum deloc.

Nu pot verifica blocurile de masura ca nu am, deocamdata, cablu vag-com. Marti imi vine de la comanda.

Poza din dreapta din postul anterior contine placuta de la o alta cheie, pe care ma gandeam eu sa o reprogramez si sa o folosesc in locul celei originale (pe care cositorisem lamela aia cu letconul), in cazul in care nu se mai poate face nimic cu ea...

LATER EDIT:

am deslusit codurile celor doua chei:

cheia mea originala are codul 1J0 959 753 N, 433 Mhz

iar cheia cealalta are codul 1J0 959 753 AG, 434 Mhz

SUPER LATER EDIT:

GATA, MERGE! 

Nu se lipise unul dintre cele 4 picioruse de pe elementul ala metalic calumea.

Acum vad ca merge foarte bine!! 

Raman la intrebarea: se poate reprograma cealalta placuta pentru asta? Mi-ar prinde bine o a doua cheie! 

Modificat de yapy28
Link către comentariu

posibil sa nu - depinde de anul de protocolul folosit. Incearca cu VCDS-ul si vezi daca merge adaptata

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare, acum 2 ani am pierdut o cheie din cele 2 date la masina (cheie briceag) si apoi,peste cateva luni am gasit eu o cheie tot tip briceag dar de passat ( banuiesc pentru ca are lock/ unlock + portbagaj),intre timp am schimbat lamela ca sa pot sa o deschid macar mecanic. Se poate reinitializa cheia gasita de mine dupa cea originala folosind VAG-com?Imi cer scuze pentru post, dar nu am avut timp sa citesc tot. 

Numai bine!

Modificat de Bariccade
Link către comentariu

ca sa fie functionala trebuie programat un cip nou si inlocuita telecomanda

Link către comentariu

Deoarece u ai imo 3 si nu poate fi rescris cipul de doua uri decit pe aceiasi masina daca innlcerci sa il codezi pe alt ecu nu o sa reusesti

Link către comentariu

Nu era vorba de el , dar i-ai raspuns ce trebuie .

Nu "il codezi pe ecu" , il adaugi in partea de imobilizator

Pe romaneste , ca sa inteleaga omul

De transponder discutam ...

Link către comentariu

Ai dreptate turbocip...sper ca i am fost de folos

Link către comentariu

• 3 weeks later...

De ceva vreme ma chinui sa adaptez o noua cheie si nu reusesc, oare gresesc undeva? Orice modificari as face in canal 21 sau 50 rezultatul este error.deci intru pe 17-instruments,11 login introduc codul cu cifra 0 inainte, do it,10 adaptation,21 read dar aici cand schimb numărul de chei i-mi da eroare-m.in canalul 50 se intampla la fel.

Link către comentariu

Te loghezi cu PIN-ul ceasurilor?

Toate cele bune

Link către comentariu

Vezi procedura de adaptare pe wikirosstech !

Acolo iti soune pas cu pas ce trebuie sa faci si sa verifici.

Ceva nu este compatibil la tine ( ori transponder , ori altceva )

Link către comentariu

F l o r i n

De ceva vreme ma chinui sa adaptez o noua cheie si nu reusesc, oare gresesc undeva? Orice modificari as face in canal 21 sau 50 rezultatul este error.deci intru pe 17-instruments,11 login introduc codul cu cifra 0 inainte, do it,10 adaptation,21 read dar aici cand schimb numărul de chei i-mi da eroare-m.in canalul 50 se intampla la fel.

nu ai pin-ul corect, banuiesc... sau poate interfata ta iti joaca feste.

Link către comentariu

2408 e pinul ceasurilor

IC-ul e IMMO2

1J0920822 e codul ceasurilor si ai 226860 km

Cu vag eeprom programer poti afla datele

Toate cele bune

Link către comentariu

Multumesc frumos

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Intrucat masina mea din semnatura a venit doar cu o cheie briceag (Hella 434 Mhz - HL0 1J0 959 753 AG) , m-am hotarat sa-mi fac rost si de a doua cheie, in caz de necesitate. :D

Am facut rost de cheie (acelasi cod), acum mai trebuie sa-i schimb cipul. Bordul e IMMO 3. Am gasit 3 variante de cip ID 48:

1) http://www.motorvip.ro/produs/cip-cheie-id-48-megamos-crypto-unlock-cod-cip128

sau

2) http://www.motorvip.ro/produs/cip-cheie-pentru-vw-id48-can-cod-cip131

sau

3) http://www.motorvip.ro/produs/cip-cheie-id48-t6-glass-transponder-cip-unlocked-cod-cip142

Care dintre ele merge la mine (simplu, Megamos sau T6) ? Sau toate 3 sunt ok ? Multumesc frumos. :icon_thumleft:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Suna la ei si intreaba .

Nu ai crypto

Link către comentariu

Bun, deci prima cade. Multumesc Turbocip. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cand comanzi , suni inainte la ei si iti spun exact ce iti trebuie .

Ca sa ai certitudinea ca ce iei , e ok .

Ai cu ce sa programezi , ai pin?

Procedura banuiesc ca o stii

Iti trebuie id48can

Link către comentariu

Stiu procedura, am si "sculele" necesare si deja am si pin-ul. :D  Am sa sun inainte. Multumesc mult. :icon_thumleft:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Pai atunci : spor la treaba !

Link către comentariu

• 3 weeks later...

va rog daca ma puteti ajuta: am un passat din 2003 la care am gasit modulul de confort in apa. codul lui este 1 c0 959 799a . modulul l-am schimbat si am facut readaptarea cheilor dupa precedura aflata aici pe forum, cu o cheie in contact si cealalta pentru   deschiderea si inchiderea din yala de la portiera. functioneaza inchiderea si deschiderea portierelor dar nu functioneaza deschiderea portbagajului din telecomanda dar nici din butonul de pe portiera. ce pot face?

Link către comentariu

1. vezi ca nu e topicul potrivit acestei discutii.

2. daca stii sigur ca inainte lucra, atunci e problema din modulul confort cumparat - trebuie modificat eepromul, altfel nu merge - nu provine de pe aceeasi model caroserie.

Link către comentariu

pot modifica ceva cu interfata auto com pe care o au cei de la service-ul la care am schimbat modulul cumparat de la second hand?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!