Jump to content

Passat variant 96 / golf III variant 96?

raz
 Share

Postare recomandată

Vreau sa imi iau una din cele 2

ambele au 1.9 TDI(90) dar nu Stiu care este mai rezistenta fiabila se intretine mai usor?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am avut Passat din 96 cu motor 1Z si a fost de nota 10.. este la alta clasa... golf3 mi se pare prea mic. In rest nu poti sa le separi prea mult pt. ca au acelasi tip de suspensie.. motorul a fost pus transversal la amandoua.. au acelasi motor.

Link către comentariu

am inteles totusi ca passatul are suspensia fata cu 2 brate si deci este mai confortabil dar mai scump la intretinere

Link către comentariu

Golf are suspensie clasica McPherson iar Passat/A4 au multilink; intr-adevar, mai confortabila dar si foarte scumpa la intretinere

Link către comentariu

• 3 years later...

sunt posesor passat b4,1,9tdi ,'95,masina foarte fiabila,clar mai buna decat golful si mult mai incapatoare daca asta te intereseaza.suspensia e la fel la ambele.numai din '97 la passat difera de golf suspensia,dar deja vorbim de alt model passat[b5].daca vrei passat 1,9tdi,cod motor 1z,atentie la fulia de accesorii de la vilbrochen,tb.sa nu aiba niciun fel de bataie.e o problema a acestor motoare,destul de costisitoare pentru a fi remediata.neremediata...probleme mari mai tarziu[vezi pe forum]

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!