Jump to content

Autoworld Cluj

raduking
 Share

Postare recomandată

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• msclemike

6

• SEBAS

5

• PaulAdrian

5

• videosergiu

4

Eu am fost de 3 ori la ei: mi-am schimbat distributia si am facut 2 revizii. Sunt multumit si de preturi si de lucrari.

M-au programat in timp rezonabil si am fost primit la ora la care au zis. M-au sunat pe parcursul lucrarii sa ma intrebe daca vreau una-alta si de asemenea m-au sunat sa ma cheme cand a fost gata masina.

Uneori "uita" sa spele masina, dat totusi, din 3 vizite de doua ori au facut-o.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa inteleg ca trebuie sa spele si masina,in pret?ca daca da,o sa le cer asta,n-o sa uit eu :) Daca ziceti ca trebuie sa insist pentru a participa,o sa cer si asta,bine ca se poate...Ca pret in cazul meu ies mai ieftin asa,ca vreau sa pun lichid original.Cu bucsele in schimb,(brat inferior fata),cred ca o sa ma duc la Ymi in Floresti ca acolo mi-a zis ca manopera e 55Ron,la Autoworld e mai mult.

Modificat de videosergiu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!