Jump to content

Ozn Mk4 Highline

voinea razvan

Postare recomandată

voinea razvan

In urma cu o luna ozn-ul a primit un alt motor, mai exact un ARL, desigur insotit de upgradeul software. Motorul l-am montat cu tot ce inseamna ambreiaj, intercooler FMIC, turbina etc Diferenta este mai mult decat evidenta asa ca a meritat investitia si munca 100% :)

Link către comentariu

felicitari pt masina si pt modul in care o intretii si pentru modificarile aduse .....

cat despre noul motor jos palaria sa zic asa....da esti cam zgarcit in detalii ce performante ai cu el .....

oricum ....drum intins si fara probleme ...iar folia cel putin pe pate este un must have cred eu la look-ul masinii tale...

:D safe!!

Link către comentariu
voinea razvan

Performantele motorului ar trebui sa fie in jur de 185-190cp si 380-400Nm.. practic este tot ansamblul de ARL mai putin cutia de viteze care este cea de pe AJM. In viitorul apropiat o sa montez si fuzetele de ARL (288mm) in speranta ca vor tine mai bine in frau herghelia :D

Pentru cei care vor sa isi puna intercoolerul de ARL (FMIC) pe tdi-urile echipate cu intercooler mic (SMIC) va anunt ca aveti ceva de improvizat pentru ca nu este identic nici tragerul, nici sustinerile de la radiatoare, nici radiatorul de AC, nici cel de apa si lista continua :))

Modificat de voinea razvan
Link către comentariu

Foarte frumos. Cum se pupa cutia de ajm cu motorul? Sincer nu cred ca au acelasi rapoarte si sunt curios cum merge.

Modificat de Dragos Ene
Link către comentariu
voinea razvan

Pai din punct de vedere mecanic este 100% identica, din punct de vedere al rapoartelor sincer nu simt nici un fel de neplacere la condus.

Link către comentariu

felicitari

era si este frumos golful tau...insa acum si puternic

sper sa mai vii pe la intalniri,as vrea sa ma iei la o tura cu golfu cu ''transplant''

btw modifica semnatura

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu
voinea razvan

Ms tibi, am stat f prost cu timpul in ultima vreme si chiar nu am avut cum sa ajung pe la intalniri :banghead:

Cu prima ocazie cand ne intalnim te fac o tura cu ozn-ul :banghead:

Link către comentariu

Acum am vazut ca intre DRW si EFF nu sunt diferente. Apar diferente doarte intre DRW si FMH/ERF. Codul cutiei tale e DRW?

post-11795-1248699241_thumb.jpg

Modificat de Dragos Ene
Link către comentariu
voinea razvan

Exact, este DRW. Chiar nu stiam ca sunt identice rapoartele, ms de info :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 5 months later...

frumoasa masina. banuiesc, ca ai gasit ceva mai bun de o vinzi pe criza asta...poate ne spui cum ai reusit schimbarea iluminarii la clima si bord. arata super :icon_thumright:

Link către comentariu

Pai procedura este destul de simpla si consta in inlocuirea ledurilor :rolleyes:

O poza mai de aproape la navigatie si climatronic:

post-7456-1262816979_thumb.jpg

Link către comentariu

Referitor la leduri. Mai stii exact ce leduri ai folosit? Imi place intesnitatea lor, banuiesc ca butonul de reglare al luminii era pe 0 nu? De mult vreau sa fac treaba asta mai ales acum ca mi-am schimbat si bordul dar nu e timp si vreau sa stiu ce leduri sa folosesc. Nu vreau sa fie puternice dar nici slabe :rolleyes:. Multumesc!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ledurile sunt Osram si au fost cumparate de la un magazin online al carui nume chiar imi scapa :sbine: Intensitatea iluminarii era la maxim :Computer:

Link către comentariu

sunt leduri plug&play sau trebuie modificat ceva? poti da mai multe detalii? (cate leduri trebuie de ex.). mersi

Link către comentariu

Ledurile sunt plug&play. Eu am comandat 30 de buc pentru bordul meu VDO si climatronic si mi-au mai ramas 2 sau 4 ca si rezerva. Ca si marca am folosit OSRAM cu flux luminos 0.71CD pe 120

Link către comentariu

Chiar nu stiu de cine este facuta insa stie sa faca suficiente lucruri - navi, tv, mp3,video player, radio, ipod, card reader, usb, telecomanda, touch screen, etc

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!