Jump to content

Ozn Mk4 Highline

voinea razvan

Postare recomandată

voinea razvan

De aproximativ un an sunt fericitul posesor al golf-ului 4 de mai jos.

Cateva cuvinte despre el:

Motor: 1.9 TDI PD AJM 116Cp->140Cp

Model: Highline

Fabricatie: 2001

Km: 190.000

Numar: PH33UFO

Culoare: Bright Green

Dotari:

-Suport pahare fata spate

-Interior crem

-Climatronic

-Computer de bord

-Pilot automat

-Sistem audio MP3 Panasonic cu 8 Difuzoare originale

-Volan in 3 spite sport - piele, schimbator - piele, frana de mana - piele

-4 Airbag-uri

-ABS,EBD,ASR,ESP

-Oglinzi electrice, incalzite, heliomate

-2 geamuri electrice

-Proiectoare

-Inchidere centralizata+alarma - originale

-Cheie briceag

-Cotiera fata-spate

-Jante aliaj originale VW, anvelope 205/55/15

post-7456-1185184911_thumb.jpgpost-7456-1185184919_thumb.jpg

post-7456-1185184925_thumb.jpgpost-7456-1185184933_thumb.jpg

post-7456-1185184940_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa, s-o calaresti cu placere. Imi place mult interiorul.

Link către comentariu

De mare efect interiorul, dar cred si greu de intretinut, nu? App de anevelope, sunt 205/55/15 sau 205/60/15?

Sa ai grija de ea. Numai bine. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Anvelopele cred ca sunt 195/65/R15, am avut si eu acelasi model de jante pe golful 4.

Interiorul este mai mult decat deosebit!

S-o stapanesti cu placere : ulei si motorina bune si talpa, kilometri nu sunt nici cea mai mica problema!

De ce ozn? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Frumos interiorul dar nu pentru familisti cu puradei. :) :)) :))

Km fara probleme.

Link către comentariu

Foarte frumoasa, s-o stapanesti sanatos! Am si eu acelasi motor. Cum se simte diferenta dupa remapare?

Link către comentariu
voinea razvan

Va multumesc urari. Interiorul este intradevar destul de pretentios dar fac tot posibilul sa il mentin!

Referitor la remapare: am deja in jur de 10.000km si sunt foarte multumit (10x to Electricu). Pot spune ca daca accelerez in timp ce sunt in viteza a1-a rup aderenta (fara ambreiaj).

Initial am avut anvelope 195/65/15 care le-am inlocuit cu 205/60/15 (ai dreptate vladb3).

Inca vreo 3 poze:

post-7456-1185195269_thumb.jpgpost-7456-1185195288_thumb.jpgpost-7456-1185195294_thumb.jpg

Modificat de voinea razvan
Link către comentariu
Va multumesc urari. Interiorul este intradevar destul de pretentios dar fac tot posibilul sa il mentin!

De cate ori pe an il speli cu Pulimax - Ma-Fra ? :(

Te intreaba un cunoscator... :lol:

Link către comentariu

misto masina,cat despre interior ... n-am cuvinte.

btw te asteptam la intalnirile noastre din ploiesti,urmareste topicul:http://vwforum.ro/index.php?showtopic=9662

numai bine.

Link către comentariu
voinea razvan

Pentru interior folosesc cam la 2-3 luni un bidon mare de biocarpet care isi face treaba super bine (a scos chiar pete de ulei...asa e cand esti amator de DIY)

Link către comentariu

Frumoasa masina,imi place mult nuanta asta de verde,cat despre interior...te-au laudat colegii de mai sus :P,ii schimba mult aspectul .S-o stapanesti cu placere,e o masina eleganta. :))

PS: sper sa scoti cat mai putine pete de pe tapiterie :))

Link către comentariu

Salut,Razvan!

Sa stapanesti sanatos masina,fara probleme,incidente si accidente.Interiorul masini este superb,un adevarat vis,dar daca esti mai exigent in privinta curateniei si intretinerii aspectului impecabil...vei avea ceva de munca :)

Am un Passat B5 din 1997 tapiserie piele bej deschis/crem care in urma cu cca un an arata ca in pozele din link. http://www.passat.20m.com/index.htm De aproape un an masina este folosita de taica-miu,care nu este obsedat ca mine de intretinerea interiorului.Oricum,acest interior deschis la culoare m-a facut sa cunosc multe din produsele de detailing al marilor producatori :Driver: Urmatoarea masina va avea tapiserie culoare inchisa(sper).

Numai bine!

Link către comentariu
voinea razvan

Va mutlumesc din nou pentru urari! Despre Passatul tau Azzuro ce sa zic, n-am cuvinte.. e superb (ma faci la curatenie) iar daca mai punem in balanta si anul de fabricatie cred ca o sa inchid topicul :)

Din nefericire o sa ma cam despart de UFO un favoarea unui Mk5 (sper sa arate cam asa: http://www.autovit.ro/html/6/9/9/8/596998.php ) :) bineinteles cu remaparea de rigoare :)

Link către comentariu
  • 1 year later...
voinea razvan

Dupa ce am stat in balanta aproape un an, timp in care am avut timp sa testez golf-ul 5 din toate punctele de vedere am luat decizia ferma sa nu renunt la patrarul meu :D

In viitorul apropiat urmeaza sa ii montez farurile cu lupa, restul de modificari le puteti vedea in pozele de mai jos ;)

post-7456-1217873451_thumb.jpgpost-7456-1217873459_thumb.jpg

post-7456-1217873470_thumb.jpgpost-7456-1217873482_thumb.jpg

post-7456-1217873496_thumb.jpgpost-7456-1217873506_thumb.jpg

post-7456-1217873514_thumb.jpgpost-7456-1217873521_thumb.jpg

post-7456-1217873531_thumb.jpg

Link către comentariu

+stopuri

+navigatia sau ce e

-aparatorile de noroi

oricum ma bucur ca ai renuntat la 5(care e o caruta) pt 4...sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Cool navi :D

Imi dau seama care a fost diferenta dupa remapare la tine.Se misca altfel masina,am apelat si eu la un mic upgrade :).

Sa ai aveti grija unu de altu.

PS: am mers si eu cu G 5 si nu m-a lasat cu gura cascata sa stii.Exteriorul este mai aspectuos decat la IV ,cred, da interiorul imi place mai mult la a mea...asta ca sa nu te dau exemplu pe tine ;)

LE: avea aparatori de noroi si in primul post :P @goppo_cristi : poate ne vedem pe la vreo intalnire sa vad si eu grila aia.

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • 7 months later...
voinea razvan

Mi-am adus aminte de acest post asa ca profit de el pentru enumerarea modificarilor aduse pana in prezent la masina din dotare :D

Ele ar fi dupa cum urmeaza

La interior:

- montarea scaunelor incalzite

- schimbarea iluminarii navigatiei din albastru in rosu

- echiparea ceasurilor cu cadrane sportline

- schimbarea iluminarii din albastru-rosu in alb-rosu

La exterior:

- inlocuire faruri in favoarea celor cu lupa si desigur xenon

- trecere la jante pe 16", modelul o sa il vedeti in urmatorul post cu poze de la exterior

La motor:

- inlocuirea turbinei cu un VNT17 + softul aferent

Pentru moment atasez pozele cu interiorul urmand desigur si cele cu exteriorul :huh:

P.s. nu luati in seama martorul de la airbag, m-am jucat la bord si mi-a fost lene sa il sting dupa :D

post-7456-1238274265_thumb.jpgpost-7456-1238274259_thumb.jpg

post-7456-1238274244_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare,

Foarte frumoasa masinuta, iar modificarile sunt pe masura.

Spune-mi si mie te rog in ce a constat schimbarea ceasurilor? Sincer ma tenteaza si pe mine insa nu stiu ce modificari implica..

Dupa upgradeul de turbo cam cati cai estimezi ca ai? Ambreiajul e stock, sau ai pus ceva sport?

La exterior ar merge o folie, acuma depinde si de tine daca iti place :icon_thumright:

Spor la modificari si felicitari pt masinuta, arata f bine.

Link către comentariu
voinea razvan

Pai la ceasuri a fost mai dificil pentru ca am facut rost de cadranele sportline care aveau scala cu kilometrajul decalata si pe langa inlocuire a trebuit modificat si eepromul clusterului pentru a functiona corect pe acea scala. In rest au trebuit lipite inelele, aplicate foliile si totul a fost ok.

Am breiajul e inca stock pentru ca m-am limitat cu cuplul la aprox 340Nm, despre cai inca nu stiu exact cati am :)

In viitorul apropiat probabil ca o sa ii fac si geamurile negre ca sa ii completez aspectul exterior!

Numai bine!

Link către comentariu

vad deseori masina in trafic,de multe ori nu am apucat sa te salut

arata bine cu lumini alb si rosu

spor la modificari

si mai treci si tu o fuga pe la intalniri(acum persoana nongrata nu mai apare :)) stii tu la cine ma refer)

Link către comentariu

Frumoasa masina cu toate ca nu ma atrage deloc verdele asta la vw, a ta e mai aparte :) . Jante replica MK5 Gti pe Mk4, n-am mai vazut pana acum dar arata foarte bine sa le invarti fara probleme.

Totusi as avea vreo 2 recomandari pentru tine: renunta la aparatorile alea de noroi, mai au si inscriptia vw pe alb si sar imediat in ochi si da jos si literele de pe spate cu Golf si tdi ca arata mai bine mai clean si daca poti recomand folie 50-60% trasparenta pe toate geamurile ca schimba total aspectul :D .

Link către comentariu

Frumos ozn-ul tau,sa-l conduci cu placere.In legatura cu folia....sa stii ca i-ar da alt look.Acum toata chestia e sa-ti placa si tie.

@Auras: aparatorile alea sunt OEM,de-asta au sigla VW pe ele.Eu le-as pastra insa parca as vopsi emblema cu negru,iese prea mult in evidenta albul ala.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!