Jump to content

Mi-a...transpirat Farul

florin_020
 Share

Postare recomandată

am sters-o de praf.m-am urcat in ea si am mers nu mai mult de 2 km...pana la benzinarie.acolo am vazut ca farul stanga este ...transpirat tot,pe dinauntru...ce s-a intamplat cu el?este fisurat cumva? n-am mai patit asta niciodata...astept un raspuns... :icon_thumright: parca cel care a dat masina asta a vrut sa scape de ea...ca mereu apare cate ceva...(am uitat sa specific ca mie nici nu-mi merg luminile de pozitie,asa am luat-o asa am mers cu ea...pana a observat un amic...)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai spalat cumva farul cu apa rece? Altfel nu avea cum sa se abureasca.

Link către comentariu

Verifica si daca luminile de pozitie nu functioneaza din cauza lipsei becurilor, iar daca asta este cauza, ai gasit si modalitatea prin care a intrat apa in far.

Link către comentariu

Ai spalat cumva farul cu apa rece? Altfel nu avea cum sa se abureasca.

cu vreo 4 zile inainte da...cu apa rece...pe o caldura de vara,am spalat masina...

am mai facut o cursa de cateva zeci de km pana la otopeni in aceeasi noapte,si cand m-am intors acasa m-am uitat sa vad ce mai e cu el...era uscat doar in zona unde a luminat becul...

Link către comentariu

Nu e bine sa speli masina daca e calda, daca a stat mult timp in soare... nu doar ca se aburesc farurile, dar e posibil sa ai si probleme cu vopseaua.

Link către comentariu

multumesc frumos pentru sfat...oricum n-am sa o mai spal niciodata cu apa rece pe caldura aia,mi s-a extins o crapatura din geam si sunt nevoit sa-l schimb acum...(sper sa nu fiu off-topic)

Link către comentariu

ciudat,ca dadusem search dar nu mi-a gasit nimic...multumesc oricum,dar sper sa nu-mi mai faca faze de genul asta :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!