Jump to content

Batrana Doamna S-a Vandut ,am Luat Una Tanara

AXIS

Postare recomandată

Va salut pe toti... de curand am vandut "Batrana doamna passat 2.5 tdi v6 2001" si am gasit una "tanara" e drept ,nu virgina (27k/km) modelul VW Trendline 2.0 TDI 140CP ,acum nu stiu daca am facut alegerea potrivita dar asta e ,am decis ca una mai noua este mai indicat ,...nu ca cea veche avea ceva iata si cateva poze ...

post-13819-1185113279_thumb.jpg

post-13819-1185113295_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos:)

Din punct de vedere al dotarilor asta clar e e mai slaba decat cealalta.

Ce planuri ai cu dansa?

Link către comentariu

Frumoasa. Visez si eu la asa ceva. Am o curiozitate insa. Cat a costat, de unde e luata, garantia daca se mentine si in RO, din ce an e, etc. :

Mai multe poze ar fi edificatoare.

Link către comentariu

singura problema este ca nu are cotiera consola centrala sa vad de unde pot lua una ...aaa si nu are geamuri elec. pe spate, fata are are senzori ploaie +lumini ,xenon ,euro 4,sistem de navigare GPS - SGS, pilot automat,10 airbaguri, servo total,oglinzi electrice si incalzite,heliomate,scaune incalzite si reglabile, ABS,ESP,ASR,volan reglabil,jante aliaj,torpedo racit, inchidere centralizata,telefon, a uitasem sa va intreb ceva ... la computer bord nu stiu daca este "plus" am inteles din alte topic-uri ca ,daca este cu display mare este dala plus" acum chiar ca nu stiu am pus si niste poze poate i-mi spuneti voi ,ce si cum... astept si niste sfaturi am inteles ca sunt mai sesibile din punct de vedere tehnic ...cam atat o sa mai vin si cu alte poze ,numai bine si la mai multi km :Driver:pretul 20000 euro ,cerea 21000 plus taxa de prima imatriculare 530 euro ,avea rar autentificare si nr rosi (facute de cel care o vindea) si am mai cheltuit pt nr preferentiale atat...

post-13819-1185113982_thumb.jpg

post-13819-1185113992_thumb.jpg

Link către comentariu

Superb bordul :) si da: ai bord computer plus.Sa nu iti para rau ca ai schimbat-o,diferentele sunt destul de mari iar ca dotari nu stai rau chiar deloc,chiar daca nu ai geamuri electrice spate :D .Iti urez calatorii cat mai placute si asteptam poze cu eventuale imbunatatiri ;)

Link către comentariu
sa o stapanesti sanatos:)Din punct de vedere al dotarilor asta clar e e mai slaba decat cealalta.Ce planuri ai cu dansa?
planuri ...sa o pastrez ca nu mai sunt pesetas" si chiar nu sunt samsar de masini si asta era visul sa-mi iau una mai noua dar nu aveam curajul (pistari) sa incerc ;) ...si cat despre dotari ai dreptate dar si asta are ,chiar cele care i-mi folosesc nu zic ca si aia veche era de lasat dar acum am facut alegerea buna/rea....
Superb bordul :P si da: ai bord computer plus.Sa nu iti para rau ca ai schimbat-o,diferentele sunt destul de mari iar ca dotari nu stai rau chiar deloc,chiar daca nu ai geamuri electrice spate :P .Iti urez calatorii cat mai placute si asteptam poze cu eventuale imbunatatiri :D
multumesc pt aprecieri ...m-am linistit ,bine ca am bc plus ,acum sa rezolv cu ,cotiera centrala sa vad de unde o pot lua si chiar monta ,la inbunatatiri am sa iau leg cu d-l Voinea am inteles ca se ocupa cu asa ceva ,sau macar poate o sa-mi dea niste sfaturi...numai bine ,aaa primul drum ....grecia vineri plecarea... :) cu familia
Link către comentariu

Pentru un Trendline ar foarte multe dotari optionale:) Am vazut ca asa se procedeaza in Germania.

Drum Bun! :blink:

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

N-a fost scumpa deloc. Chiar isi merita banii. Personal geamurile de pe spate nu cred ca le-am deschis vreodata in afara de cand am cumparat masina sa vad daca merg. Deci nu mi-as face griji in privinta asta, chiar mi se pare ceva de care te poti lipsi. Ma refer la faptul ca nu sunt electrice. In rest foarte frumoasa masinuta, imi place modelul acela de jante foarte mult. Foarte eleganta. Ma faci sa renunt la golf V Variant :icon_thumright:

Ai grija sa-ti cumperi vreo 2 litri de ulei aceeasi marca si specificatie cu cel care este in motor acum si nu uita sa verifici periodic nivelul uleiului.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu
N-a fost scumpa deloc. Chiar isi merita banii. Personal geamurile de pe spate nu cred ca le-am deschis vreodata in afara de cand am cumparat masina sa vad daca merg. Deci nu mi-as face griji in privinta asta, chiar mi se pare ceva de care te poti lipsi. Ma refer la faptul ca nu sunt electrice. In rest foarte frumoasa masinuta, imi place modelul acela de jante foarte mult. Foarte eleganta. Ma faci sa renunt la golf V Variant :cheers:

Ai grija sa-ti cumperi vreo 2 litri de ulei aceeasi marca si specificatie cu cel care este in motor acum si nu uita sa verifici periodic nivelul uleiului.

multumesc pt aprecieri ...cat despre ulei am inteles ca modelurile astea consuma ,chiar consuma asa de mult?..

Link către comentariu

iti zic eu ca nu consuma... mie nu mi s-a intamplat...

adica eu am masina luata tot in Germania despre varianta pt Romania nu bag mana in foc :lol:

Link către comentariu

Intre schimburi am inteles ca aproape 1 litru la cei care il schimba la 10 mii. La astea pentru DE nu bag nici eu mana in foc ca ar manca ulei :))

Link către comentariu
multumesc pt aprecieri ...cat despre ulei am inteles ca modelurile astea consuma ,chiar consuma asa de mult?..

Stai linistit. Nu e chiar asa grav.

Sa te plimbe sanatos!

Link către comentariu

da ...m-am mai informat in legatura cu 'mancatu' de ulei ,nu e chiar asa de nasol .... o sa vad cu ce completez ca pe eticheta lipita pe stalpul usii sofer spune ceva cu verificare sau inspectie (limba germana) si are pe fond semnul castrol , ...banuesc ca are castrol ,dar cineva ma safatuit sa fac schimbul cu tot cu filtre si sa pun ceva care stiu sau este mai renumit si bineinteles sa se gaseasca forte usor

Link către comentariu

Lasa Castrolul acolo :icon_thumright: Gasesti pentru completare cu siguranta. Eu te-as sfatui sa folosesti doar Castrol dar....cine stie altii o sa te sfatuiasca sa nu o faci :salut:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!