Jump to content

Modificare Triple - Mk1


Alexius
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor si bine v-am gasit ! ;) (e al 3-lea post pe forum ) :P

Maine seara o sa achizitionez un golf mk1 din `79 pe care am in plan pana in primavara-vara anului 2008 sa il aranjez cat de cat(motor pus la punct ,suspensie , jante , sound , etc) .

Fiind prima masina VW pe care o voi avea as avea cateva intrebari pt. cei care se pricep la acest model .

Stiu ca la BMW E30 se putea face conversia de la triple inguste la triplele mai late, e posibil acelasi lucru si la MK1 ? Daca da, trebuie modificat haionul ? Eu din cate am vazut nu are nici o legatura haionul cu triplele ...ma gandesc doar sa nu fie mai inalte alea mai late ;) .

Am gasit un topic despre conversia de la 2 la un singur stergator , deci nu mai pun prea multe intrebari legate de treaba asta :P , o sa citesc acolo :D.

Motorul de 1.5 care se afla in acest moment pe masina are o problema . Se incalzeste si masina se opreste in mers . Sa fie garnitura de chiulasa sau ceva mai grav ?

Cam la ce pret ajunge un motor in stare FOARTE buna ? merita adus unul din germania ?

Multumesc frumos si sper ca nu v-am stresat prea rau( ;) ) , dupa ce ajunge masina la mine si incep sa lucrez la ea o sa fac o prezentare mai ampla ! :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare tuturor si bine v-am gasit ! ;) (e al 3-lea post pe forum ) ;)

Stiu ca la BMW E30 se putea face conversia de la triple inguste la triplele mai late, e posibil acelasi lucru si la MK1 ? Daca da, trebuie modificat haionul ? Eu din cate am vazut nu are nici o legatura haionul cu triplele ...ma gandesc doar sa nu fie mai inalte alea mai late :D .

Multumesc frumos si sper ca nu v-am stresat prea rau( ;) ) , dupa ce ajunge masina la mine si incep sa lucrez la ea o sa fac o prezentare mai ampla ! :rolleyes:

1. salut da poti sa faci conversia la triple late... trebuie doar sa schimbi panoul spate sau sa o faci pe calea romaneasca sa tai din tabla

2. am eu un motor 1600cmc cutie in 5 trepte ..... daca te intereseaza pm:D

3. de unde ai achizitionat mk1 si la cati bani ca si eu caut unu:D ?

4 bafta multa la proiect

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inca nu l-am achizitionat, maine trebuie sa-i dea jos instalatia de gpl si o sa-l iau eu . Spre sfarsitul saptamanii trebuie sa merg la Brasov sa o radiez acolo si sa o trec pe numele meu , nu vreau sa ma apuc de el pana nu e trecut pe numele meu . Nu risc sa bag banii in ea si sa-i vina respectivului vreo idee sa imi faca bucata ;) .

Masina e intr-o stare relativ nasoala ... pretul este de 1200 ron . E a unui prieten de-aici din Craiova , dar el are momentan ceva probleme cu finantele si nu poate sa o refaca . Oricum masina va fi pe maini bune .

Maine seara dupa ce o iau o duc direct in garaj . Nu va fi masina de circulat cu ea zi de zi pt. ca am masina de serviciu . Poate dupa ce rezolv cu motorul o sa o scot la plimbare dar dupa ce o termin va fi masina doar pt. expo . Oricum pana acolo mai e mult si mai ales multi bani de bagat ..iar ca student e destul de nasol :D .

Legat de motor , nu vreau sa pun diesel pe ea pt. ca am avut o astra diesel inainte si mi-a mancat sufletul , nu mai vreau masina diesel ! Oricum pana nu il dau pe asta jos sa vad ce bube are nu pot sa ma arunc sa iau altu ca poate e ceva minor.

Multumesc frumos pentru raspuns si desi va dura destul de mult o sa va tin la curent si sper sa nu va plictisesc ! ;)

Inca o intrebare : e recomandat sa se taie tabla sau sa schimb panoul din spate ? Oricum am de schimbat pe fata aripile si partea de jos care e cam stramba...cred ca o sa fac un efort si schimb si panoul spate ca sa fie toate noi.

Modificat de Alexius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu as zice sa nu il treci pe numele tau decat atnci cand l-ai facut ....

al meu e motor benzina nu diesel:D

ca sa nu arate a tiganie .... cumperi panoul spate:D

asteptam poze cu el:D

Modificat de o_kh3
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa-l trec pe numele meu inainte sa incep sa bag bani in el pt. ca nu pot sa risc pt. 150 de euro cat m-ar costa sa ii fac actele pe numele meu sa bag 1500-2000 de euro in masina altuia si cand e gata si vreau sa o radiez ala sa o anunte furata sau mai stiu eu ce manevra ;) .

Ai idee cam cat costa un panou pt. spate ? Aripi am gasit la 130 ron/buc dar am inteles ca se gasesc si mai ieftine.

Inca o intrebare : masina are trapa dar se ridica in sus nu se trage in spate, ce trapa reglabila pe 2 pozitii merge pusa pe golf mk1 ? :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pt aripi vb cu sharky.... undeva la 100ron

panoul spate am gasit ... partea de la stopuri in jos 80 ron.... cred ca ajune la 140-150 ron cu tot cu partea cu stopuri late

vb cu bart_dub de trapa... avea el o trapa misto de firma pt mk1

Modificat de o_kh3
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc frumos ! Lui sharky i-am dat add pe mess ieri dar nu ne-am nimerit pana acum amandoi online iar eu in timpul saptamanii stau mai putin pe mess din cauza serviciului . Intru mai mult seara . Sper sa posteze si ei aici pareri , o sa incerc sa iau legatura cu bart_dub pentru trapa dar prioritate in momentul de fata sunt motorul si actele . ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut..am vazut ca mi-ai dat add pe mess....daca vrei putem sa comunicam si pe mail....te pot ajuta cu orice piesa de mk1....si orice alta masina...asha ca...fa o lista...cu tot ce iti trebuie...absolut tot...iar eu iti fac pret la ea....:)...mailul meu neatagabriel@hotmail.com

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multam pt. promtitudine , momentan abia astept sa-l iau maine seara si sa il trec la sfarsitul saptamanii(sper) pe numele meu ! :blink: .

Eu intru mai mult seara pe mess si o sa-ti dau un buzz , in caz ca nu te gasesc o sa-ti trimit pe mail lista cu ce am nevoie , dar toate astea dupa ce o "dezbrac" de tot :blink: .

Multumesc frumos pt. raspunsuri legate de triple , alea ma stresau cel mai rau :blink: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci ranzi s-a lasat pana la urma....pacat !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dap, aia e masinuta .. am luat-o in seara asta . Cand am ajuns la ranzi la bloc sa o iau mi-a zis : "vezi cu cablul de ambreiaj cum mergi ca se mai tine intr-o litza !" .... am mers cu ea pana la curtea unde am parcat-o , si fiind cu un prieten m-a rugat sa il las sa o bage el in curte sa vada si el cum merge...cand a intrat in curte s-a rupt cablul ! :D Pana acum e ok , maine ajung la pitesti si o sa-l sun pe sharky sa il intreb de un cablu de ambreiaj , daca nu are iau de-aici din Craiova si dupa ce o spal o sa o bag la o sedinta foto si o sa fac topic de prezentare(mama ce fraza lunga am scris :wub: ) .

Scuze pt. eventualele greseli dar sunt super entuziasmat ! ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

felicitari!

nu stiu de ceilalti, dar eu inca astept pozele alea :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:lol: silly me

sa o stapanesti sanatos!

are o anumita personalitate :)

Modificat de SamuraiJerk
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va multumesc frumos . Dupa ceva peripetii am schimbat cablul de ambreiaj si cand am vrut sa plec cu ea ... surpriza..nu mai pornea ! M-a ajutat un prieten care se pricepe la electronica si a descoperit un cablu(de la contact daca nu ma insel) care se desfacuse .

Oricum instalatia electrica e cam varza. Maine ma apuc sa dau interiorul jos si sa curat toate plasticele si bla bla bla .. o sa scot mocheta si o sa vad in ce stare e podeaua .

Sper ca in primavara sa fie ready for show and shine ;) . ;)

dsc064812rc1.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ieri am lucrat toata ziua la ea, am dat tot interiorul jos .. :icon_thumright: merge bine treaba :blink: .

Am pus aici mai multe detalii si poze desprea masina !

Pana una alta am renuntat la ideea cu adaptarea de triple late pentru ca au inceput sa-mi placa mai mult astea micute :blink: . Multumesc pt. raspunsuri tuturor !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!