Jump to content

Golf Mk Iv Rosu Ca Focul

Fitty

Postare recomandată

Cateva mici noutati:

-plafoniera W8 ;

-set pedale Sport ;

-montat xenon in proiectoare (se vede super in combinatie cu xenonul de pe scurta :icon_thumright: ) ;

-leduri lampi parasolare ;

-hayon semi clean.

dsc01366g.th.jpg dsc01365y.th.jpg dsc01364m.th.jpg

dsc01385a.th.jpg dsc01384.th.jpg dsc01381f.th.jpg

dsc01375k.th.jpg dsc01330.th.jpg dsc01379k.th.jpg

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Fitty

38

• KTA87

7

• nemet_tt

4

• bullibutton

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumos frumos, felicitari pentru modificarile aduse.Bafta multa in continuare.

Link către comentariu

Foarte frumos... cu aceleasi "modificari" in ultima perioada ma pot "lauda" si eu :). Am o intrebare... pentru ce ai nevoie de faruri Hella? Cumva te gandesti la un GTI look sau si mai si... lupa pe scurta? :lol:

Link către comentariu

Hella imi trebuie pt ca vreau GTI look dar si pt montare angel eyes :D Mi-am achizitionat si o grila neagra(tot cu semn) insa o sa o pun pe masina dupa ce modific farurile.Vreau look gen Golf VI.Ma mai bate gandul sa vopsesc si prelungirile fata/spate dar.... vara e lunga :) Faruri cu lupa nu ma tenteaza foarte mult pentru ca lumineaza mai slab decat astea cu oglinda desi am gasit Hella xenon look,cu proiector incorporat , la 200 euro :D Oricum,de cand am xenon si pe proiectoare ,in oras merg mai mult cu proiectoarele aprinse(e mai putin deranjant pt ceilalti soferi) iar faza scurta cand chiar am nevoie de lumina (proiectoare xenon+scurta xenon = zuper :lol: )

Numai bine.

Link către comentariu

Nu ma refeream la farurile aftermarket... Eu de exemplu vreau, si se va si realiza sa pun lupa in farul stock. Cred ca lumina va fi mult mai bine concentrata decat cu oglinda (cel putin la bora unde farurile sunt :)) si nici nu vei mai deranja. Succes cu farurile si spor la desfacut, vopsit etc :biggrin:

Link către comentariu

A mea ca a mea, dar uita'te la a ta! :eek: Ce motor, ce dotari, si mai ales felul in care arata! :rolleyes: E o bijuterie, ai mare grija de ea ca e pacat! :D Interiorul la a mea e putin diferit, am si eu puse poze cu tapiteria si nu este la fel. Singura varianta ar fi sa schimb tot interiorul, insa nu cred ca e cazul, plus caa..deocamdata e crizaaa :scratch: Poate un schimb cu ale mele, dupa ce iti pui tu recaro :icon_thumright: . Si sa le vinzi pe ale mele... Singurele chestii urate la a mea sunt o gaurica de la scrumul de tigara pe bancheta spate, iar scaunul soferului e putin frecat pe spatar, in partea stanga. Dar asta deja implica prea multe. Bafta cu masinutza! :D

Link către comentariu

Daca te razgandesti cu scaunele lasa-mi un PM.

PS: am gasit o poza mai veche cu masinuta mea si vreau sa va arat cum poate sa arate o masina parcata la sosea principala nemiscata de ....... 5 zile

dsc00523t.th.jpg

Destul de cool nu??? :mad: :biggrin: :offtopic:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

poi da, ca la cat de curate sunt drumurile din patria mama !!!. . . oricum, super masina.

Link către comentariu

S-a facut asa doar in 5 zile? Pai daca statea in fata blocului meu o luna se facea asa cu toate ca nu cred :lol: Probabil se lucra in zona ;)

Link către comentariu

Se si lucra in zona :D

Poate ma ajutati si pe mine cu o dilema (pentru cunoscatori): as vrea sa achizitionez un power box dar nu sunt inca hotarat 100%.Pe masina am deja soft insa powerboxul l-as pune mai mult ca sa scap de fumul pe care il da cand ma infig in pedala pt ca puterea nu ar creste decat cu max 10 CP. I-am facut o intrebare si lui Dragos Voinea si el mi-a spus ca nu prea ar recomanda asa ceva peste resoftare dar ca cei care le-au folosit pe ambele nu au avut nici o problema (pana in momentul de fata :blink:).

Link către comentariu

Voinea ce-a zis de faza cu "fumul"? Eu cred ca este destul de normal sa mai scoata si fum... La mine scoate ceva fum cand dau talpa, dar nu este negru intens.Mai trebuie luata in considerare si calitatea motorinei de la noi. Ai putea sa schimbi softul. Eu personal n-am auzit c-ar fi prea bune POWER BOX-urile. In afara de aspectul cu fum-ul, ce poti sa ne mai spui despre chiptuning-ul aplicat motorului tau? :rolleyes:

Link către comentariu

Pai despre fum cam toata lumea din domeniu mi-a zis ca e normal,avand in vedere ca motorul este resoftat.Logica ar fi,cred eu,ca din moment ce ii vine mai multa motorina in injectoare si fumul sa fie in cantitate ceva mai mare.Cat despre soft ce pot sa zic.....este de la TCM Turbo iar pana in momentul de fata sunt multumit de rezultat/performante.

Oricum m-am cam razgandit in pivinta power box-ului.Mi-as lua o turbina si un intercooler de ARL(150 cp) dar ma inmoaie ideea ca trebuie sa dau 700 euro pe un ambreiaj sport :D

Link către comentariu

Salutare, in legatura cu cantitatea mare de fum fa si tu niste teste: mergi cu ea putin in ture, 2500-3000-3500 cativa km ca sa se curete bine evacuarea si apoi incearca sa-i dai de la 2000rpm sa vezi daca mai scoate. Normal ar trebui sa scoata in cantitati foarte mici fum, cel putin la mine daca merg cat se poate de corect cu ea sa schimb in 3000rpm nu-mi scoate fum, doar daca vreau sa-i dau sub 2000rpm iese fum mai mult, ceea ce e si normal bineinteles ca nu e recomandata aceasta procedura sa-i dai cox cu motorul subturat.

In rest felicitari pt masinuta si chiar as fi curios sa vad cum stau pe langa un 131+ :D

O duminica placuta !!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Aici probabil ca m-am exprimat si eu gresit.Nu am zis ca scoate foarte mult fum ci doar ca atunci cand ii dau talpa scoate o idee mai mult decat scotea pana la resoftare,insa asta este normal.Din ce am vazut si pe alte dieseluri,chiar generatie noua,cantitatea de fum pe care o da masina mea mi se pare absolut in limite normale.Citeam undeva cateva impresii,nu spun unde ca sa nu fac reclama,ca dupa montarea power box-ului cantitatea de fum a scazut aproape la zero indiferent de modul de exploatare al motorului.Si chestia e ca erau mai multi cei care spuneau acelasi lucru.Nu stiu insa cat de sanatoase sunt pentru motor pe termen lung.

PS: ca sa-ti faci o idee,daca o calc blana pot sa-i dau scart in treapta a 2-a in mers(deci nu la schimbarea treptelor) cu tot cu ESP activat.

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Nu inteleg... ;)

Cum adica sa-i dai scart in mers in treapta 2?? Sa presupunem ca ai 25km/h. Apesi acceleratia brutal si... scartaie?? :o Eu am reusit cu masina FWD scart la schimbarea treptelor pana la raportul 3, dar ce zici tu mi se pare total ciudat. Chiar asa mare putere si cuplu are motorul tau? :P

Link către comentariu

@KTA87 de ce sa ti se para ciudat? :) motorul lui are 310NM stock + soft se duce undeva in ~410Nm destul de naravas motorasul :biggrin:

In treapta a2a scartie in 2000rpm la blana, dar conteaza foarte mult si anvelopele care le ai, cel putin daca le pun pe cele de iarna 195 si mai dezactivez si ESP-ul le las pe asfalt, acum cu 225-uri de vara e mai greu sa scartie ca aderenta e sporita :wub:

Link către comentariu
volnick1986

imi place culoarea si jantele. sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.Tin sa fac 2 mici adaugiri: motorul stock are 320NM iar dupa resoftare 165 CP 380NM(396 pe VAG-COM).Nu am vrut soft agresiv si am optat pentru cip normal.Cauciucurile sunt 205/55/16 Dunlop SP Sport 01.

Link către comentariu

396 N/M? :)) Pai, e bestie! Nici nu vreau sa ma gandesc cum trage, mai e si'n 6 trepte. Eu ce sa mai zic cu ai mei 127N/M?

Link către comentariu

Merci pentru urari. O sa le folosesc cum se cuvine. Dupa ce am dat jos tapiteria de pe ale mele am descoperit ca acolo unde era tocita incepusera sa se faca gauri, iar buretele sezutului era facut praf pe margini. Deci practic, chiar daca faceam un schimb, nu stiu cum mai scapai de ele dupa :). Bafta si tie si vezi ce faci cu al tau Recaro! :D

Link către comentariu
  • 5 months later...

A primit cateva modificari intre timp:

-faruri modificate GTI look + angel eyes neon

-grila black (merge cu farurile negre)

-prelungire bara spate culoarea caroseriei (optiunea "individual" de pe Golf V)

-iluminare deschidere usi interior (rosu)

-iluminare numar pe led

O sa revin in urmatoarea perioada cu niste poze.

Numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 10 months later...

Domnule FITTY, nu ati mai postat nimic de aproape 1 an...ceva noutati?...niste poze cu masina?....va rugam....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!