Jump to content

Golf Mk Iv Rosu Ca Focul

Fitty

Postare recomandată

Da, frumos tare rosul tau, este singura diferenta intre a mea si a ta.A mea mai are si scaunele incalzite.Bafta multa in continuare la ceea ce vrei sa ii mai faci.Sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute.

Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Fitty

38

• KTA87

7

• nemet_tt

4

• bullibutton

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mersi de urari.Chiar in momentul de fata lucrez la niste mici modificari pe care vreau sa le aduc masinii.O sa revin in cateva zile cu niste poze :offtopic:

Link către comentariu

Frumoasa masina... De fapt, sunt frumoase PACIFICURILE, nu? Sa o stapanesti sanatos si asteptam noutati si mai ales poze!!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ce-mi place culoarea asta!! :D

Cum e cu ~160CP? Ai avut vreo problema pana acum cu ambreiajul sau cu altceva? Consumul cu se mentine? A crescut?

Link către comentariu

De cand am remapat-o n-am avut chiar nici o problema cu masina.Diferenta crede-ma ca se simte,de la 131 la 165 :vwrullz: Probleme poti sa ai si cu ea stock daca o zapacesti iar consumul,la mers normal,a ramas acelasi.Singura problema este ca din cand in cand imi mai scapa piciorul pe pedala.Cand stiu ce poate.....tentatia e mare :blah_: A nu se intelege ca sunt vitezoman,toate au anumite limite :vaidecapulmeu:

O sa ii mai aduc cateva imbunatatiri / modificari primavara asta si o sa mai revin cu photos.Numai bine.

LE: la tine cum e cu surplusul de cabaline??? Cand am cumparat masina nu puneam foarte mult accent pe putere insa acum imi pare rau un pic ca nu mi-am luat un ARL (150 CP) 4 Motion.

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Frumoasa masinuta. S-o stapanesti sanatos. Cu permisiunea ta, o sa folosesc si eu una din poze, adica cea cu jantele. Vreau sa cumpar si eu acelasi model. Daca nu esti de acord, da-mi un PM. Mersi.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.Am mai auzit o vorba cum ca pompierii au cele mai ruginite masini :frigbaitata: .Imi place sa o tin curata dar sunt si de parere ca prea multe spalari strica. :frigbaitata:

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Eu n-am condus decat Golfuri de 90 si 101CP. Iar 4Motion, doar pe-al meu... Sunt extrem de curios cum trage un Golf de 131 CP stock. Cel de 150 e deja vis.

Dupa remapare(de la 90, la ~120CP), ca performante sare putin peste motorul de 101CP 2WD si peste cel 105CP 2WD de pe GOLF5 :frigbaitata: In schimb, ma pot lauda cu un consum foarte bun: 5.3l/100km mixt

Link către comentariu

Daca tot le ai cu electronica poate imi confectionezi si mie niste leduri pentru lampile din portbagaj si cele de la parasolare,restul le am deja pe led.Daca esti dispus...astept un pret pe PM.Mersi.

La fel si eu tot pompier si inca nu a ruginit masina dar tot asa disperat de curat :frigbaitata:

Nu cumva esti la Vitan??

@KTA87: eu eram multumit de masina si stock.Din pacate,stau mai prost decat tine la partea cu consumul.Nu din cauza faptului ca am remapat-o cat din cauza ca mi s-a schimbat un pic si stilul de mers dupa ce a primit "doping".Aaa,poate si ca traficul din Ploiesti o fi ceva mai lejer decat asta din Bucuresti.

LE: stai ca eu acuma mi-am adus aminte de ce am citit acum ceva timp in cartea masinii si anume ca 4Motion consuma 1L in plus fata de 2wd.Deci ajung la parerea ca masina ta merge mai mult cu aer. :frigbaitata:

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • 1 month later...

Cateva noutati:

-kit xenon faza scurta (nu-mi sariti in cap ca nu am faruri cu lupa pt ca merg cu ele reglate aproape de minim in oras ca sa nu ii deranjeze pe ceilalti);

-leduri plafoniere si numar;

-cotiera;

-folie geamuri fata 50%;

-prelungire bara fata model VR6.

Urmeaza:

-plafoniera W8;

-pedale + footrest Sport;

-montare angel eyes.Am inelele acasa de anul trecut dar trebuie sa mai gasesc niste faruri Hella stock pentru ca cele de pe masina sunt Valeo si nu merg date geamurile jos;

+ un mic proiect pe care vreau sa-l fac: schimbare intercooler original cu unul frontal (FMIC) de pe modelul de 150cp

si montare proiectoare in bara.Proiectoarele le voi achizitiona numai daca reusesc sa fac upgrade-ul cu intercoolerul,altfel....

Aaaa,si am trecut si la rotile de vara :icon_thumright:

Cateva poze:

post-12757-1237911606_thumb.jpg

post-12757-1237911610_thumb.jpg

post-12757-1237911623_thumb.jpg

post-12757-1237911629_thumb.jpg

post-12757-1237911633_thumb.jpg

post-12757-1237911638_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut :)

Foarte frumoasa masina :coffee_lol:

Sa o conduci sanatos si multi km fara nici o problema :icon_cool:

O intrebare : De unde ti-ai luat cotiera ? :RO flag: ca as vrea si eu una :D

Multa sanatate !

P.S : :coolpics:

Link către comentariu

Cotiera este luata de la un magazin din Bucuresti.Pretul (NU RADETI) : 160 ron :D .Daca vrei detalii iti pot da pe PM,nu vreau sa le fac antireclama celor care vand cotiere pe forum :)

Link către comentariu

Salut, de unde ai cumparat prelungirea bara fata si cat a costat? Arata foarte bine! :D

Link către comentariu

Prelungirea am luat-o sh.Avea cineva un anunt pe forum acum cateva luni si am luat-o cu gandul ca,avand guri de aerisire laterale,pot sa suplimentez aerul care vine la intercooler dar un motiv a fost ca arata si bine :D .Pret : 60 ron.O sa incerc sa fac niste poze in care sa se vada mai clar.Toate pozele postate pana acum sunt facute cu telefonul.

Link către comentariu

Din cate stiu eu, acele 2 guri de aerisire laterale au rolul de a suplimenta racirea sistemului de franare!

Link către comentariu

Tot ce e posibil insa prelungirea nu vine cu gurile acelea decupate.Gura din dreptul intercoolerului am decupat-o eu.

Si niste poze cu urmatoarele planuri(ma mai gandesc inca la stopuri pt ca nu cred ca renteaza) :

LE: si niste preturi pt cei interesati: stopuri: 107e ; set pedale: 49e si plafoniera: 41e.

post-12757-1237972587_thumb.jpg

post-12757-1237972592_thumb.jpg

post-12757-1237972596_thumb.jpg

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Nup.Sunt stopuri originale dar modelul cu care se vindea G IV in SUA.Poti sa-ti pui becurile cu led,pe mine ma cam bate gandul :) Solutia mult mai ieftina ar fi sa colantez geamul de la semnal si marsarier (stopurile mele sunt cu alb la semnal si marsarier) insa si asta e un pic cam scumpa.I-am intrebat pe baietii care mi-au pus ieri folie pe geamurile fata si mi-au cerut 50 ron pt foliat portiunile alea de cativa centimetri :blink: :icon_thumright:

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

imi poti spune si mie unde ai gasit plafoniera ? rog PM. Multumesc

Link către comentariu

@ cintyx ai PM

Tocmai am schimbat cureaua de transmisie si fulia la alternator(facea urat) si urmeaza sa soseasca astazi un kit xenon H3 pt proiectoare (Tnx Esteticu ).O sa revin in cateva zile cu niste poze mai fresh + impresii despre xenonul din proiectoare( chiar sunt curios cum or sa lumineze in combinatie cu xenonul de pe scurta :P ).

PS: care vindeti un set de faruri Hella OEM(de preferabil cu proiector incorporat) :tomato: :salut: :blah:

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!