Jump to content

Golf Mk Iv Rosu Ca Focul

Fitty

Postare recomandată

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Fitty

38

• KTA87

7

• nemet_tt

4

• bullibutton

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ca sa fiu si eu carcotas, scoate aparatorile alea de noroi si paravanturile....sunt taranesti....si incearca un sticker mai micut cu vwforum...ideea e sa nu iesi in evidenta..cel putin in viziunea mea. In schimb f frumoasa masina, s-o modifici si s-o conduci cu placere.!

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu
Mai pune si tu niste poze Fitty :icon_thumright:

Poze o sa mai pun cand o sa vina caldura pentru ca acum e mai tot timpul murdara si pana acum 1 saptamana n-am avut nici capace pe masina(mi-am pus jante de tabla cu cauciucuri de iarna) si arata urat rau fara capace,dovada fiind poza de mai jos :D

Ca sa fiu si eu carcotas, scoate aparatorile alea de noroi si paravanturile....sunt taranesti....si incearca un sticker mai micut cu vwforum...ideea e sa nu iesi in evidenta..cel putin in viziunea mea. In schimb f frumoasa masina, s-o modifici si s-o conduci cu placere.!

Nu cred ca esti carcotas dar paravanturile au fost date jos iar stickerul a fost schimbat cu unul mai mic(stickerul a fost comandat prin posta si nu am stiut ce dimensiune are,am luat unul mai mic ulterior,de la o intalnire),ambele operatiuni datand inca din toamna.Cu aparatorile de noroi probabil cand o veni caldura pentru ca mi-au prins chiar foarte bine pe zapada si mocirla de pana acum.

@bullibutton :aparatorile de noroi sunt universale,nu am vrut sa-mi iau originale pentru ca nu stiam cat o sa le tin pe masina sau cum or sa arate,asa ca nu am vrut sa dau o gramada de bani pe ele k sa le arunc dupa.

Intre timp mi-am astupat si gaura din bord cu ... o magazie de cd originala.Ii pusesem gand rau inca de cand am cumparat masina :D

O sa pun in curand si o poza cu noul sticker ca sa nu ma mai critice lumea :))

post-12757-1201011972_thumb.png

post-12757-1201011976_thumb.jpg

post-12757-1201011980_thumb.png

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • 5 months later...

De curand masina mea a beneficiat si de niste repere ale caroseriei revopsite multzumita unui alt participant la trafic care a vrut sa vireze stanga direct prin mine (probabil s-a gandit ca in stanga lui e doar o holograma ;) ).

Cat de curand o sa se mai imbogateasca cu niste angel eyes,pleoape si capota carbon look dar inainte de asta trebuie facut un schimb(cred) de turbosuflanta pentru ca asta a cam obosit...

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa!

Multi km fara nicio problema! O alefere foarte buna magazia de cd-uri OEM. :P

Bafta!

Link către comentariu
O alefere foarte buna magazia de cd-uri OEM. :P

Da dar daca nu e colorata ca a ta parca tot nu are farmec :lol:

LE: am uitat sa mentionez in postul anterior ca am mai rasfatat-o acum 2 sapt. cu un schimb de distributie complet,schimb ulei + toate filtrele :P .Pretz total (curea distributie,rola intinzatoare,rola ghidaj,pompa apa,5l ulei Castrol,filtre: aer,polen,motorina,ulei,manopera) : 1.150 ron :blink:

Modificat de Fitty
Link către comentariu
Da dar daca nu e colorata ca a ta parca tot nu are farmec :rolleyes:

LE: am uitat sa mentionez in postul anterior ca am mai rasfatat-o acum 2 sapt. cu un schimb de distributie complet,schimb ulei + toate filtrele :vaidecapulmeu: .Pretz total (curea distributie,rola intinzatoare,rola ghidaj,pompa apa,5l ulei Castrol,filtre: aer,polen,motorina,ulei,manopera) : 1.150 ron :icon_cool:

salutare,

as vrea sa stiu, daca se poate, unde ai facut distributia si cat te-a costat doar pt ea.

Acelasi lucru tre' sa-l fac si eu.

Link către comentariu
super masina! sa o stapanesti sanatos si sa stii ca nu ai dat mult!

Mersi pt aprecieri.Oricum ,pretul era bun anul trecut,acum au mai scazut preturile.

Ieri ,spre dezamagirea bugetului meu cam inexistent, i-am schimbat turbina :icon_cry: .La prima vedere nu parea sa aiba vreo buba( in mers isi facea datoria cu brio) dar avea ceva scurgeri de ulei si,din ce mi-a spus Cipos la constatare,axul avea joc destul de maricel.Eu stiu ce a avut ultimul proprietar cu ea...Drept urmare m-am facut si cu turbina de 140cp :rolleyes: As fi pus si niste poze cu turbina veche dar sunt cam irelevante :(

Link către comentariu

Uraaa :lol: :( .In 2 ore avem programare la domn doctor Voinea pt niste 30cp+.O sa revin cu niste detalii despre cum o sa se simta dupa operatie :Driver:

Link către comentariu

Operatia reusita,pacientul...foarte happy :alien: .Vreau sa spun ca in timpul test drive-ului cu Dragos nici nu am bagat de seama ca masina era deja chipuita(mi-am dat seama ca totul era modificat cand m-a intrebat cum merge masina :D

In schimb cand am plecat de la dl Voinea pe drumul spre casa,nu ca ar fi foarte lung(decat 2 km) si am testat masinutza..........surpriza mare.Voia sa plece si sa ajunga acasa inaintea mea.Acuma trebuie sa tin volanul mai bine in treptele inferioare( am facut proba cu treapta a 2-a pt ca nu prea imi place sa omor masina in treapta 1) pentru ca directia tinde sa cam fuga stanga/dreapta din cauza faptului ca incepe sa piarda aderenta destul de bine.

Varianta oficiala este: 165CP si 380NM dar pe graficul d-lui Dragos aparea un senzational 398 NM :rolleyes: :lol: :icon_cool:

Tot ce pot sa spun e ca este........de vis.Tre sa plec la mare sambata si abia astept sa vad ce ii poate pielea pe autostrada

Link către comentariu

Asteptam mai multe impresii legate de chip. Oricum, felicitari ca ai dus-o la "doctor" :D Ai de gand sa te opresti aici cu modificarile? Adica, abia ai inceput... nu vrei mai mult? :icon_cool:

Link către comentariu
Adica, abia ai inceput... nu vrei mai mult? :8:

:coffee_lol: lasa-l putin sa-si revina,sigur a cheltuit. si oricum cred ca sunt putini pe forum care-ti egaleaza fostul golf(care personal mi-a placut mult)

on: masinuta arata f bine,felicitari si bafta la modificat

Link către comentariu

O sa mai revin cu impresii despre cip cand ma intorc de pe litoral.

@Bestie nu am indrazneala sa o modific la nivelul la care ai ajuns tu cu vechiul golf dar sper sa mai urmeze.Pe partea tehnica cam atat ar fi (sunt mai mult decat multumit de cei 165 caluti-oricum eram happy si cu 131 :) ).O sa mai urmeze pe partea de aspect:

-grila fata badgeless

-pleoape

-kit angel eyes+vopsit interior faruri negru sau faruri complete cu angeluri.Sa vedem ce gasesc convenabil.

-capota + grila vreau sa le fac carbon look (un motiv ar fi si ca , capota este un pic ciuruita de pietricele).

-ma gandeam si la niste proiectoare de ceata in bara( mai mult pt look pt ca am proiectoare si in far) dar nu stiu cat de bine o sa se simta intercoolerul dupa,pentru ca proiectorul acopera jumatate din grila din bara.Atasez si o poza ca sa va dati seama si poate ,cine cunoaste mai bine,imi da si o parere daca dauneaza sau nu la ventilatia intercoolerului.

La interior vreau sa achizitionez o cotiera fata.

Poza:

post-12757-1216840298_thumb.jpg

Modificat de Fitty
Link către comentariu

eu sunt multumit de cei 140,imi inchipui cum trage golfuletul tau.

ce cuplu are acum?

legat de grila iti recomand FK(nu modelele cu plasa) pt ca pastreaza linia celei originala.eu asa am avut si e chiar super.acum tine si de gusturile tale.

Link către comentariu
eu sunt multumit de cei 140,imi inchipui cum trage golfuletul tau.

ce cuplu are acum?

legat de grila iti recomand FK(nu modelele cu plasa) pt ca pastreaza linia celei originala.eu asa am avut si e chiar super.acum tine si de gusturile tale.

Cuplul oficial este de 380NM dar pe grafice mi-a dat 398NM.

Grila nici nu vroiam cu plasa,vreau doar sa dispara emblema (no offence :ninja: ).Ms pt recomandare.

Link către comentariu

:P TIBI_84 , Fitty, va multumesc pentru cuvintele de apreciere legate de fosta mea masina. Si mie mi-a ramas in suflet asa... Spre norocul meu totusi, este la un prieten, asa ca o mai vad din cand in cand, i-o mai cer sa mai merg si eu 10 metri cu ea :Driver: :lol:

@ Fitty - nu pot decat sa-ti urez succes in ceea ce vrei sa faci cu masinuta in continuare. Inceputul este promitator :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut Fitty! Frumos golful si vreau sa-ti spun ca si eu am montat proiectoare in bara la Bora si nu am probleme cu intercoolerul. Daca sunt decupate eu zic ca este ok. Am o rugaminte... imi poti spune unde ai imbracat volanul in piele cu gaurele? Sau volanul este asa din fabrica. Multumesc! :salut:

Link către comentariu

Sorry de intarziere Circoloco dar nu am primit notificare de la forum.Volanul asa este din fabrica,am inteles de la Dragos Voinea ca sunt cam rare modelele astea cu gaurele :D

Nu stiu daca sa imi mai montez proiectoare in bara sau nu,am proiectoare in far cu becuri Philips Blue Vision si tocmai ce mi-am schimbat ieri farurile cu unele cu lupa + instalatie xenon pe faza scurta si angel eyes pe pozitii.O sa revin cu niste poze in urmatoarele zile.

Link către comentariu

Maaah,ce aveti toti cu masinuta mea? :blah: Mai am un vecin care ma tot baraie la cap sa i-o vand lui si inca unu,care si-a gasit masina intre timp(tot Golf IV -131cp),care vroia s-o mute langa,unde are el locul lui de parcare :hainoroc:

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Felicitari pentru masina! Imi place enorm! Rosul ala si dotarile... :)

Nici nu vreau sa-mi inchipui in ce hal trage... :) App de chip tuning, maine seara astept si eu IT-istul sa-mi puna alt soft pe masinuta. Abia astept!:) Doar ca la mine cresterea va fi doar pana la 120 CP! Mult succes in continuare!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!