Jump to content

Golf Mk Iv Rosu Ca Focul

Fitty

Postare recomandată

Salut tuturor forumistilor.

Acum circa 2 luni mi-am achizitionat si eu un golfulet,dupa indelungi cautari pentru ca aveam criteriul de cautare destul de redus si anume vroiam motorul de 131 cp,anul sa fie cat mai recent si masina sa arate destul de bine.Initial nu aveam preferinte de putere dar am fost convins de un prieten care a avut un MK IV de 90 cp si duopa ce a mers cu unul de 110 cp n-a mai stat mult pe ganduri si si-a schimbat-o,diferenta fiind dupa spusele lui una destul de mare.Asa ca am inceput cautarile dupa noul criteriu si iata cu ce m-am ales: GOLF IV,1.9 TDI,PACIFIC-HIGHLINE,131 cp,6 trepte,an 2003.

Ca dotari ar fi urmatoarele:

-CLIMATRONIC

-BORD COMPUTER

-SISTEM AUDIO ORIGINAL VW: GAMMA+8 DIFUZOARE

-PACHET CROM

-VOLAN SPORT IN 3 SPITE+SCHIMBATOR+FRANA MANA PIELE

-6 AIRBAG-URI(4+2 CORTINA)

-ESP

-SUPORTURI PAHARE FATA+SPATE

-OGLINZI ELECTRICE CU INCALZIRE

-4 GEAMURI ELECTRICE

-BANDOURI+MANERE USI IN CULOAREA MASINII

-JANTE BORBET+PNEURI DUNLOP SP SPORT 01 205/55/16

-PROIECTOARE

-STERGATOARE SILICON

-INCHIDERE CENTRALIZATA+2 CHEI BRICEAG

Masina am gasit-o tocmai in Constanta si tot ce pot sa spun este ca dupa ce am mers cu ea acolo mi-am zis ca trebuie sa o am si...dupa 3 saptamani statea parcata frumos in fata blocului. :P :icon_thumright:

Imbunatatirile aduse nu sunt majore si sunt doar pe partea estetica deocamdata dar ii dau un aer putin mai sport:

-FOLIE LLUMAR PE SPATE(CU AUTORIZATIE)

-PARAVANTURI

-APARATORI NOROI

-CAPACELE VENTIL ROSII

-ETRIERE ROSII

-VW FORUM STICKER :lol:

In viitorul apropiat:

-SCUT MOTOR METALIC(il am pe cel de plastic dar pe drumurile noastre nu prea face fata)

-CD PLAYER ORIGINAL

-KIT DISTRIBUTIE

In viitorul putin mai indepartat:

-BARA RIGIDIZARE

-PLEOAPE

-ANGEL EYES

-ELERON

-COTIERA

Cam asa arata cand am luat-o:

vw5vm7.jpg

vw6pc9.jpg

Asa arata acum:

dsc00379zr5.jpgdsc00377cv4.jpg

dsc00356cu4.jpgdsc00375cm8.jpg

dsc00367gz2.jpgdsc00370nj1.jpg

clipboard03xo6.jpg

Pe masura ce o sa ii mai aduc imbunatatiri o sa mai postez poze dar astept si parerile voastre.

:P :D :P

Modificat de Fitty
Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Fitty

38

• KTA87

7

• nemet_tt

4

• bullibutton

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte faina masina:wub:. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Bafta la modificari & drive safe:Driver:

Link către comentariu

Cat a costat masina? kilometrii rulati? E frumoasa masina, seamana foarte mult cu a mea.

Link către comentariu

Daca dai ZOOM la poza din interior vei vedea ca are 136.000 km :icon_thumright:

Link către comentariu
Cat a costat masina? kilometrii rulati? E frumoasa masina, seamana foarte mult cu a mea.

Asa cum a zis si AaronNel :) masina are acum 136.000 km(cand am luat-o avea putin sub 134.000).Pretul:10.500e.Stiu ca unii carcotasi ar putea spune ca e cam mult dar am vrut ceva frumos si bun,pe tester mi-a iesit super si oricum in targ tot ce am gasit asemanator erau peste 11.000e. :P

Link către comentariu

Felicitari! Foarte misto Golfu`..dotari f bune..motor super ok..Referitor la pret, nu-ti face griji, ai dat f bine chiar..Cei care comenteaza, nu cunosc cu adevarat...vorbesc si ei aiurea..in fine, multi km fara probleme, si sa nu regreti nicio clipa banii dati pe ea..la motoru` pe care-l are+dotari+an, pretul este chiar f bun! :)

Link către comentariu

Frumoasa foc:Rosu Ferrari :) S-o stapanesti sanatos,fara incidente,evenimente...

Link către comentariu

inca ceva..referitor la modificari ulterioare...poate ar trebui sa iei in calcul si o suspensie sport..o s-o mai lase => o sa arate mai bine, iar pe serpentine va fi de vis :D :)

Link către comentariu

Toata ziua am urmarit topicul asta, ba a mai postat unul, ba altul.Din punctul meu de vedere, pretul este Ok pentru o masina OK ca si dotari/an/nr km.daca reviziile au fost facute la timp si nu a fost accidentata, pot spune chiar ca esti in castig.In rest, despre masina, NO COMMENT.La banii astia, nu poti lua altceva mai bun/frumos/dotat/puternic.

S-o stapanesti cu grija, atentie, si multa sanatate!

Link către comentariu

Frumoasa. Identica cu cea pe care am facut eu scoala. :)

Si cred ca am vazut-o pe a ta de cateva ori prin oras. Sa nu-mi sariti in cap, dar Golful 4 imi place mai mult decat 5.

Modificat de A-D-R
Link către comentariu

Salut.

Felicitari...am o masina asemanatoare de un an...si sunt f multumit de ea.

Legat de bani, chir nu mi se pare mare pretul...tinind cont de dotarile de mai sus..

Cum ziceau unii colegi, sigur o sa apara pers care "si-ar fi luat un Glf la fel de bun la 7000 eur..." dar ...

Numai bine!

Link către comentariu

Sunt multi pasionati de Mk2 pe forum, ce ar trebui sa le facem alora A-D-R ? :D

Gusturile nu se discuta, iar cand vorbim de design, inafara de calitatea lui, restul parerii este subiectiva!

Mie-mi place golful 4, il consider clasic, diplomat, masina de mers la nunta/aniversare/job impunator + fiabilitate sporita.

Golf 5 - iubesc masina asta, daca arata cum imi place mie(xenon+spate cu evacuare inafara "usual-ului"

Golf 3 - Imi place, am condus, am facut scoala pe ea, a ramas prima mea dragoste in materie de masini.Daca as avea banutii necesari, sigur as avea-o ca pe a 2-a masina, de suflet, in care sa bag bani, fara sa am pretentii de la ea, decat o plimbare de 10-20 km duminica.

Golf 1 si 2, prea batrane pentru gusturile si varsta mea.La vremea aia, cand Golfurile Cabrio faceau senzatie in DE, eu abia ma nasteam, si pe urma ma indragosteam de Buick-ul rosu din Dallas :D

Mii de scuze pentru :) , dar l-am facut pentru a intelege diferenta dintre gusturile persoanelor, care difera si variaza de la individ la individ, in functie de o multime de factori.

Link către comentariu

Super masina. Iti urez sa ai parte de multi kilometri fara incidente :rolleyes: Vis-a-vis de imbunatatiri, eu as renunta la paravanturi si la aparatorile de noroi. Golf-ul nu mi se pare ca ar fi o masina care se preteaza la asa ceva, dar bineinteles, gusturile nu se discuta. ;)

Link către comentariu
inca ceva..referitor la modificari ulterioare...poate ar trebui sa iei in calcul si o suspensie sport..o s-o mai lase => o sa arate mai bine, iar pe serpentine va fi de vis :P ;)

Suspensia cred ca o s-o las cum e.Si asa am unele probleme cu bordurile sau denivelarile ceva mai maricele.Inainte aveam o dacie si nici nu ma uitam la cat de inalte sunt bordurile,de denivelari nici atat dar acum...

Legat de banii dati pe masina,nu imi pare rau dupa ei chiar deloc,sunt foarte multumit de ce am achizitionat. :)

Mai am un coleg la munca care am auzit ca si-a cumparat acum cateva zile un MK IV la 6500e si astept sa vina din concediu sa vad cum arata.

Super masina. Iti urez sa ai parte de multi kilometri fara incidente Vis-a-vis de imbunatatiri, eu as renunta la paravanturi si la aparatorile de noroi. Golf-ul nu mi se pare ca ar fi o masina care se preteaza la asa ceva, dar bineinteles, gusturile nu se discuta.

In legatura cu paravanturile nemultumirea mea ar fi ca se inchid geamurile cam greu si ca nu imi mai etanseaza asa bine chederele datorita clemelor de prindere.S-ar putea ca pe viitor sa renunt la ele.

Multumesc tuturor de urari. :D

Modificat de Fitty
Link către comentariu

foarte frumoasa masina....sa o porti cu placere si ea pe tine :blink:

mai bine renunta la paravanturi ca sa nu fortezi motorasele de la geamuri

p.s.golf 4 la 6500 gasesti pe benzina si cam din 2000....

Link către comentariu
foarte frumoasa masina....sa o porti cu placere si ea pe tine :P

mai bine renunta la paravanturi ca sa nu fortezi motorasele de la geamuri

p.s.golf 4 la 6500 gasesti pe benzina si cam din 2000....

Mersi,si tie la fel.

A venit ieri la munca cu noua lui achizitie: MK IV din 2001,1.9 TDI, 110 sau 116 cp din cate am inteles eu,nici el nu stia prea bine.Pretul mi se pare mai mult decat ok(la costat chiar mai putin decat stiam initial:6200e) cu toate ca masina lasa de dorit din mai multe puncte de vedere.Acum ar vrea sa o vanda deja pentru a-si achizitiona un Logan :))

Intre timp masinuta mea s-a mai pricopsit si cu niste stalpisori usi negri :))

post-12757-1185289284_thumb.jpg

post-12757-1185289291_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut, frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos, dar scoate paravanturile alea urgent :icon_thumright:

Link către comentariu

Ziceai ceva de folie dar a ta nu e autorizata, daca te opreste cineva?

Link către comentariu
Ziceai ceva de folie dar a ta nu e autorizata, daca te opreste cineva?

Ba da,am folie Llumar,doar pe spate(transparenta 5%) si este cu autorizatie.Cei care mi-au montat-o mi-au pus un sticker cu R.A.R. pe unul din geamuri(care oricum este egal cu 0) dar mi-au dat si o hartie la mana.Cu hartia ca sa nu stau sa explic prea mult si sa plictisesc lumea,am atasat o poza cu hartia.

Numai bine.

post-12757-1185367394_thumb.jpg

Link către comentariu

Mda.Dupa mai multe critici primite pe forum si datorita faptului ca ma enerva faptul ca mi se fortau motorasele la geamuri am hotarat sa dau jos paravanturile,desi imi placea cum stateau pe masina :D .

Dar...pana la urma,tot raul spre bine B)

Link către comentariu
Good choice!

autocolantu` cum se mai prezinta?

Deocamdata sta la locul lui.Masina am spalat-o de 2 ori ,cred,de cand mi l-am pus si deocamdata nu are nimik.Sper sa se pastreze la fel si pe viitor :icon_thumright:

Tu ti-ai mai cumparat sau nu te-ai hotarat inca daca sa iti pui sau nu?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Multumita lui "Baracuda" acum BC-ul imi afiseaza in limba engleza(era tare complicat cu germana),usile se inchid automat cand pleci de pe loc si am aflat si ca am alarma de fabrica,lucru care(rusine sa-mi fie) nu l-am stiut pana acum :D

Link către comentariu
  • 5 months later...
Multumita lui "Baracuda" acum BC-ul imi afiseaza in limba engleza(era tare complicat cu germana),usile se inchid automat cand pleci de pe loc si am aflat si ca am alarma de fabrica,lucru care(rusine sa-mi fie) nu l-am stiut pana acum :D
NU ai dat mult deloc pe golf ... eu am avut un audi A4 8E din 2003 de 101 cp si l-am vandut dupa ce am mers cu un golf dinasta ...bineinteles acum am golf 4 de 131 pacific ...si am dat pe el 11500 euro ...are in plus scaune incalzite si radio CD delta (2din).Sunt multumit de el ... nu mi-a facut nici o figura.bafta in continuare si vreau sa te intreb d unde ai luat aparatorile d noroi ... am inteles k sunt si in dimensiuni mai mici.
NU ai dat mult deloc pe golf ... eu am avut un audi A4 8E din 2003 de 101 cp si l-am vandut dupa ce am mers cu un golf dinasta ...bineinteles acum am golf 4 de 131 pacific ...si am dat pe el 11500 euro ...are in plus scaune incalzite si radio CD delta (2din) si are 8 airbaguri in total..Sunt multumit de el ... nu mi-a facut nici o figura.bafta in continuare si vreau sa te intreb d unde ai luat aparatorile d noroi ... am inteles k sunt si in dimensiuni mai mici.
Link către comentariu

Salut si bine ai venit!

Frumoasa masina! Si crede-ma, daca ai dus mana la buzunar si ai simtit ca trebuie sa o cumperi, asta e cel mai important lucru! Eu am luat G4 acum 2 ani si de atunci nu am schimbat-o pentru ca masina asta e exact ce imi trebuie.

Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!