Jump to content

Ambreiajul ?

CatalinL
 Share

Postare recomandată

Am vazut ca de cateva zile .... apas ambreiajul la maxim , si bag in masalier se zguduie masina si simt ceva in pedala .. si afara se aude un zgomot ciudat . Si daca nu iau piciorul de pe ambreiaj si o scot din maslier si o bag la loc nu mai face , da in schimb daca iau piciorul de pe ambreiaj si apas din nou ambreiajul la maxm si bag din nou in masalier iarasi se zguduie masina. HELP ME !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie schimbat kitul de ambreiaj (placa presiune+disc+rulment). Cati km (reali) are masina? A mai fost vreodata schimbat ambreiajul?

Link către comentariu

135.000 scrie pe bord. , acuma nu bag mana in foc ca are atatia km :icon_thumright: . Sti un pretz la cat ajunge cu totul ?

Link către comentariu

Daca tot schimbi ambreiajul, ma gandesc ca ar merita, daca diferenta de pret nu e prea mare, sa pui unul sport. Parerea mea ...

Link către comentariu

da pai si eu studiez acuma sa vad diferentele de preturi. Poate sa imi spuna si mie cineva cat ma ajunge unu normal si unul sport?

Link către comentariu

se potriveste un ambreiaj de pe passat model 2002 ? Motor 131cp ??

Link către comentariu

135.000 scrie pe bord. , acuma nu bag mana in foc ca are atatia km :cheers: . Sti un pretz la cat ajunge cu totul ?

Recomandarea mea este sa iei kitul ambreiaj cu codul "X", adica produs reconditionat de fabrica, dat la schimb cu al tau. Pret final 1100RON, manopera inclusa !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!