Jump to content

Motorina Romaneasca

alexabv
 Share

Postare recomandată

off topic: @ adrian001...poti te rog sa imi arati un link sau ceva unde scrie negru/alb ca VW schimba injectoarele pe gratis ?

Multumesc anticipat :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alexabv

15

• adrian001

5

• andREI

4

• R Z F

4

vedeti aici ...
Link către comentariu

Eu nu am nici cea mai mica idee de Passat B6. Dar te intreb de ce ai deschis acest topic?, vrei parerea altora ca sa le dai du tifla in nas si sa le controlezi cultura generala PARDON atunci scuze ptr ca te-am retinut.

Modificat de tengola
Link către comentariu

Haideti baieti sa ramanem calmi si sa discutam la subiect.

Este clar ca conteaza stilul de condus in vederea obtinerii unui consum redus, dar eu incercam sa spun ca calitatea motrinei din west este infinit mai buna in comparatie cu cea din tara, difera puterea aceea stiti voi (ca si cand ai face foc cu lemn de salcie in comparatie cu lemn de stejar)

Link către comentariu

Eu nu am nici cea mai mica idee de Passat B6. Dar te intreb de ce ai deschis acest topic?, vrei parerea altora ca sa le dai du tifla in nas si sa le controlezi cultura generala PARDON atunci scuze ptr ca te-am retinut.

In primul rand nu am deschis eu topicul, topicul este deschis de alexabv acum ceva timp. In al doilea daca citeai tot topicul observai ca, cauza problemei initiatorului a fost postata de mine in postul 40 (pagina 2 ultimul post) si este o problema de constructie a injectorului. Puteai sa iti exprimi parerea linistit despre motorina nu aveam nimic cu tine, dar legat de problema initiala (la care tu ai rapsuns) nu mai e nimic de comentat, problema fiind 100% la VW care a inceput sa faca masini de o calitate din ce in ce mai indoielnica ... Ce e trist e ca unii (totusi destul de putini) s-au consolat cu faptul ca motorina din Romania le-a distrus injectoarele si au sos bani grei pentru a le inlocui (un injector este peste 20 de mil). Ce e si mai trist e ca firmei VW i-a luat 6 ani sa ajunga la concluzia ca este un defect de fabricatie cand din primi 2-3 ani picau injectoare cu gramada ...

PS: Data viitoare ar trebui sa nu mai fii asa iritat si sa citesti mai atent TOATE posturile dintr-un topic inainte sa postezi ...

Modificat de adrian001
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!