Jump to content

Masina Mea - Golf Iv Editon

herrdot

Postare recomandată

Mi-am facut cont pe vwforum din martie de cand am cumparat masina si a venit timpul sa o adaug aici :

Golf IV din 2001 - Mojave Beige o culoare frumoasa si rara :D

Motor ALH , 90 CP , Cutie automata 01M

In dotari - ABS , ESP , AC , BC , 4x Airbag ,oglinzi electrice incalzite, trapa electrica

Roti vara + roti iarna

Km 163.000 din care 8000 facuti de mine.

Modificari de cand am luat-o:

Xenon , Jante aliaj de 15"

Probleme:

Gasita putin atinsa in parcare (stanga fata ) :D - Dinicu Golescu e cosmar ca locuri de parcare si trafic pana se termina reparatiile :)

In plan pt viitor:

Suporti numar VW Forum - cand se aduna destui membri.

Sticker VW forum si sper si 2DS - poate ajung si eu la o intalnire mai din timp.

Un mic chip la TCM la un 115 CP - dar trebuie sa ma documentez daca merge si daca se poate.

Ceva poze (o sa mai pun mai tarziu ca acum e prea cald pentru pozat si mai e si nespalata)

p1010386qb0.th.jpg p1010383qx3.th.jpg

Modificat de herrdot
Link către comentariu

Frumoasa masina, in special culoarea. Sa o stapanesti sanatos si sa nu uitam: BINE AI VENIT :)

Link către comentariu

Sunt cutii automate si pe mai putini cai .. de ex Golf 1.4 16v 75 cp si de asemenea sunt si pe masini cu mai multi cai.

Daca intrebare e de ce am ales eu cutie automata pe Golf IV cu 90 cp .. ar trebui mutata pe aria de versus :D

Raspunsul ar fi .. eu cand am inceput sa imi caut masina vroiam o masina pe benzina cu motor nu mai mic de 1.6 si cutie manuala - cum am ajuns la acest Golf e poveste lunga.

Oricum nu regret nici un moment ca l-am luat ..si cutia automata desi inainte nu eram fan e super comoda si la drum lung dar mai ales aici in Bucuresti.

Urmatoarea masina care o voi lua va avea cu siguranta cutie automata/tiptronic/ DSG si in nici un caz manuala.

Poate sunt eu mai comod dar comfortul e inainte de sportivitate ..cel putin pentru mine .

Link către comentariu

culoarea este intr-adevar frumoasa, cel putin mie imi place f mult..

ar merge f bine folie, macar pe geamurile din spate

nijte jante mai mari + suspensie sport s-ar vedea f frumos

chip merge, vb cu Voinea

sa stapanesti sanatos masina si multi km fara probleme :D

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa...FELICITARI pt alegerea facuta !

In prima poza pusa de tine, se vede diferenta de culoare intre portiera stanga si aripa stanga spate ? Sau mi se pre mie ?

Razvan Gavan cutia automata la motoarele de 90CP are 4 trepte de mers inainte si nu e tiptronic.

Modificat de freexs4all
Link către comentariu

Multumesc de aprecieri :)

Freexs4all am vazut si eu cum a iesit poza nu stiu de la ce e ... probabil pentru ca eu eram destul departe undeva la umbra si masina in soare .. iar aparatul meu (unul nu prea performant de buzunar) nu a reusit sa se descurce prea bine cu zoom-ul si faptul ca in partea din fata a masinii reflecta soarele.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit am sticker - thanks Garfield

Incerc sa mai adaug niste poze maine

Link către comentariu
Probleme:

Gasita putin atinsa in parcare (stanga fata ) :lol: - Dinicu Golescu e cosmar ca locuri de parcare si trafic pana se termina reparatiile :lol:

Eu credeam ca e revopsita partea stanga in urma acestui incident :rolleyes: Aproape ca as pune pariu ca a fost lovita pe partea aia si revopsita, sau partea din fata sau cea din spate... Nu se poate sa iasa asa diferenta de culoare nici in poza. Adica e acelasi unghi pe care cade lumina si nuanta e clar diferita! . Ma rog, prea mare importanta nu are, ca e doar tablarie... Sa ai noroc de ea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!