Jump to content

Mai Sunt Posesori De Bora Pe Aici?

iculux

Postare recomandată

Bora 1.9TDI, 2003, 4Motion, 6+1 trepte, 101 CP, faruri xenon, spalatoare faruri, jante aliaj 16", pilot automat, climatizare, pachet crom - interior/exterior, ABS, ESP, volan piele, schimbator piele, frana de mana piele, inchidere centralizata, volan reglabil pe doua axe, scaune reglabile pe inaltime, oglinzi electrice, 4 geamuri electrice, banchete spate rabatabile, 144000 km, 10900 euro + 1750 euro pt prima inmatriculare.

Am dat mult pe ea? Mi-ar fi placut sa fie de 130 de cai, dar asta a picat si asta am luat-o. Din punct de vedere estetic masina arata foarte bine. Acum.. nu prea stiu mai departe.. trb sa ma duc sa ii fac un test sa stiu tot.. dar nu prea imi gasesc timp. Nu are cotiera centrala fata si suport pahare.. dar sunt in cautare.. De asemenea mi-ar placea sa ii pun sistem de navigatie original..

Sau sa o vand, sa imi iau una de 130 CP (cam greu de gasit cu toate cele de mai sus) si sa investesc in aia.. nu stiu deloc.

Imi place mult cum merge, cu toate ca are doar 74kw.

Voi ce parere aveti?

Link către comentariu

4motion si xenon sunt optiuni foarte scumpe dar nu necesare. eu am dat 9400 pe o bora din 2003 negru cu chrom paket, foarte foarte frumos si intr-o stare impecabila,ceasuri sport, volan sport, 10 airbag-uri,scaune incalzite, 4 geamuri elct,ESP, si cu cd player de ala mare(initial am crezut ca e cu navi,dar nu era), sunet de exceptie,101 cp,130k km.

cred ca o sa iti fie cam greu la revanzare. am un prieten cu o Bora de 150 cp, absolut full option - navi plus, scaune piele, scaune electrice,seznori ploaie si toate restu si nu vrea nimeni sa io ieie cu 11.000, inmatriculata, ... din 2001, 180 mii km.

Modificat de Ice_2k
Nu mai da quote la mesajul anterior!
Link către comentariu

Da..mai sunt posesori de BORA..euam masina din semnatrura..dar cat de curand cred ca am sa renunt la ea in favoarea unei JETTA!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salut !

Si eu mai sunt pe aici daca pot sa-i spun BORA masini din semnatura, BORA a fost trecuta in talon BORA este :)

S-o stapanesti sanatos, tare !

Modificat de loging
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!