Jump to content

Inca Un Posesor De Audi A4

NeXuS_3

Postare recomandată

Acesta este primul meu post pe acest forum.

Am petrecut ceva timp in ultimele saptamani citind toate topicurile legate de audi A4 , varianta fabricata intre 2001-2005, incercand sa-mi dau seama daca este o idee buna sa achizitionez un A4, sau nu.

Forumul a fost o sursa extrem de bogata de informatii si pareri, va multumesc pt faptul ca existati.

asa ca m-am aruncat si acum 2 zile mi-am cumparat un AUDI A4 1.9TDI 116CP din 2005

nici nu are rost sa mai spun, ca prima impresie a fost de racheta , in comparatie cu masina pe care am condus-o pana acum (Cielo-ul tatalui meu)

Aceasta este prima mea masina, cumparata integral din banii mei (stransi cu mare greu la 22 de ani)

si ca sa nu mai lungim vorba, aceasta este masina:

6ey0tx2.jpg

526cys2.jpg

62rqi42.jpg

662rt5x.jpg

4ozazip.jpg

6b1lt81.jpg

am platit 14600 EUR (TVA inclus) la care se vor adauga inca vreo 1000 pt prima inmatriculare

are 118 mii de Km in bord, care tind sa cred ca sunt aproape de realitate, masina aratand impecabil.

prima modificare care-mi sta pe cap va fi un eleron de S4 :)

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Ma bucur sa constat ca numarul membrilor posesori de Audi (si A4 in special) se inmulteste pe zi ce trece...

Zi-ne mai multe detalii, ce dotari are, etc.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, ferit de evenimente neplacute. E foarte frumoasa...dar ar fi interesant daca ne-ai mai povesti despre dotarile ei, vorba lui Rapier.

Link către comentariu

am atasat PDF-ul obtinut prin decodarea seriei sasiului

multumesc pt urari :)

A4.pdf

Modificat de NeXuS_3
Link către comentariu
  • 2 months later...

Ai putea sa iti pui un casetofon original de audi, ar arata mult mai bine. Per total masina arata de nota 10 :))

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, pretul a fost foarte bun!

PS: Masina a fost initiala folosita in Belgia?

PS2: Dupa ce am citit .pdf-ul m-am lamurit.

Modificat de TDiFan
Link către comentariu

salut

sa o stapanesti sanatos si fara incidente :angry:

am si eu o intrebare , cum ai scos toate info in format pdf ? (ma intereseaza si pe mine sa fac aceeasi chestie la masina mea)

Link către comentariu

si intrebarea mea este : merita 1000E pentru inmatriculare ? :( fii sincer te rog .

( gizmo .. spune-ne si noua ce se stie ) .

Modificat de Designer
Link către comentariu

:icon_thumright:

...am si eu o intrebare , cum ai scos toate info in format pdf ? (ma intereseaza si pe mine sa fac aceeasi chestie la masina mea)

Falken, daca nu ai aflat cum, intra pe site-ul lui Hyper (cel cu Oil Shop) si introdu-ti acolo VIN-ul. Dupa ce se afiseaza informatia, ai link pentru a scoate aceeasi informatie in format PDF.

P.S. Pentru link catre site (daca nu il ai), intra AICI

Link către comentariu
si intrebarea mea este : merita 1000E pentru inmatriculare ? :lol: fii sincer te rog .

( gizmo .. spune-ne si noua ce se stie ) .

Dar de ce nu s-ar merita sa dea 1000 e pt ca masina face toti banii e super....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!