Jump to content

Ipod Pe Leon

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Tibi..ideea e ca pentru multi este mai inestetica acea gaura in bord decat inesteticul player. Eu unul daca nu pun unul 2din nu ma gandesc sa-l schimb sub nici o forma pe acesta. In plus parca spuneai ca se aude ceva mai bine la al meu dacat la al tau.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da asa am spus,dar ma refeream la cele stock(adica cand aveam si eu pus cel de fabrica)

in gaura ramasa(in sertaras) tin mobilul si stickul de memorie.

cred ca imi place in felul acesta pt ca eram obisnuit de la golf

legat de mufa aux,recent am aflat de la un vecin(care are si el un leon) ca lui nu i-au facut legaturile

mi-a zis ca a dat jos consola si ... surpriza... firele nu erau legate.

btw andrei brelocul promis l-am pus in masina ca atunci cand ne vedem sa ti-l dau

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

• 4 months later...

Am un prieten cu Leon 1P, an 2009 si doreste sa-si conectze I-Pod -ul la Radio CD, daaaaar, mi-a spus ca modelele care au mufa OEM pentru asa ceva, au o cutie sub scaunul soferului in care se pune I-Pod-ul, iar displayul de la radio CD, preia functiile device-ului.

Prin urmare as avea nevoie de urmatoarele:

- poza cu acel sertar si soclul unde vine fixat

- codul pentru acel sertar

- ce cablu trebuie legat la Radio CD, eventual codul.

Sa nu radeti, dar prietenul locuieste in Spania si dealer-ul de la care a cumparat /consilierul de service) nu a putut sa-l sa-i spuna decat ca: " nu au mai facut treaba asta, dar teoretic se poate si ar costa in jur de 350 Euro" .

Daca obtine aceste informatii, ia in calcul varianta in care cumpara piesele si face montajul cu piese originale la un alt service.

Link către comentariu

@Roger

Cred ca acest topic iti va da toate informatiile necesare. :)

Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!