Jump to content

VW Passat 1990 PF 1.8 i - 107CP

Cod3r
 Share

Postare recomandată

Un coleg are un VW Passat modelul din subiect.

Puteti sa-mi spuneti va rog unde are potizionat ECU si unde poate fi gasita mufa de diagnostic.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu cred ca passatul din 90 are mufa de diagnoza!cel putin asa stiu eu,poate ma insel

Link către comentariu

Am intrebat doar :D

Voiam sa stiu daca are. In caz ca da..., unde este localizata.

Merci!

Link către comentariu

Orice masina care are injectie electronica ( injectoarele au fiecare cate o mufa cu cel putin 2 contacte ) are ECU! Asta este o regula de baza :-) ECU, de obicei, este fie la stergatoare fie la torpedo fie la picioarele pasagerilor din fata ( lateral ) .Daca nu gasiti ECU , folositi un ciocan mai mare :)

Link către comentariu

La Audi80 din acelasi an si (banuiesc) aceeasi motorizare, ECU se afla in spatele torpedoului, la picioarele pasagerului din dreapta. Din cate stiu eu, nu are mufa de diagnoza.

Nu pot sa stiu sigur, pt ca masina mea a fost modificata, injectia electronica a devenit injectie multipunct mecanica, pompa de benzina functiona nonstop pe contact (surplusul il baga pe retur) si masina functiona chiar cu calculatorul deconectat (cu el in brate :) ).

si un /edit: motorul meu are 90 CP, deci se pare ca nu e identic cu al tau. desi nu am auzit de motoare de 107CP generatia 1990 :D

Link către comentariu

Offtopic: Audi 80 are un fel de releu la blocul de sigurante cu 2 pini care functioneaza ca mufa de diagnoza ( in partea stanga sus cum deschizi capota ).

ECU ar trebui sa fie pe la stergatoare...

Link către comentariu

Am si eu Audi si stiu unde e mufa :)

Eu am intrebat pentru Passat 1990 PF 1.8, nu ma intereseaza localizarea altor modele :)

Merci de intelegere!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ECU se afla la baza parbrizului intre stergatoare si mufa (daca are) se afla langa maneta de viteze (ridici burduful de la maneta impreuna cu rama acestuia si dai de mufa 2x2 de conectare la tester).

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ECU este intr-adevar intre shtergatoare, iar mufa de diagnoza s-ar putea sa fie in stanga instrumentelor de bord (eu am un dop rotund cu 7 cerculetze pe iel fix sub displayul de MFA)... nu shtiu exact daca este pentru diagnoza sau altceva, dar cert e ca are conexiuni cu MFA'ul cel putzin. Mufa ar trebui sa fie rotunda, cam de 5mm diametru cu 7 conectori. Bafta

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ma potzi ajuta cu o poza a motorului (detaliu pe partea stanga, de la filtru de aer pana la capac culbutori)?

Link către comentariu

Ma potzi ajuta cu o poza a motorului (detaliu pe partea stanga, de la filtru de aer pana la capac culbutori)?

Nu am decat doua poze cu motorul ! Vezi daca te ajuta cu ceva ...

Link către comentariu

Ohooooo!!!! Tatili multzam fain pentru poze, dar... daca asta are "doar" 107 cai, io'l halesc bucatzica cu bucatzica!!! :) Poate 107 Kw, ca deh, 107 calutzi are pitica mea, care-i doar cu 8 valve :) Ashea ca se scimba datele problemei. Dar ECU, tot acolo cred ca se afla. Multzam inca odata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!