Jump to content

Recarosare

johnjohn
 Share

Postare recomandată

sal, am un golf 1 diesel si vreau sa fac recarosare.daca stie cineva cam ce implica asta si un cost aproximativ ii multumesc pentru ajutor. :D

Si daca tot am scris aici, sa nu fac mai multe posturi caut si o caroserie in 2 usi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai masina este inscrisa in Romania.Trebuie sa platesc taxa???

Link către comentariu

• Administrator

Daca pentru recarosare iti aduci alta caroserie de afara trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare .

Link către comentariu

Si daca este din tara?Cam la cat ajung toate taxele fara taxa de prima inmatriculare?

Link către comentariu

Din cate stiu si daca aduci caroserie de afara si o declari ca piese de schim nu trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare.Nu sunt sigur, asa am auzit.

Link către comentariu

• Administrator

Ntzzzz ! Iti spun sigur ca daca aduci caroserie de afara platesti taxa de prima inmatriculare .

Faptul ca este o mare tampenie ( dupa parerea mea ) , n-are nicio relevanta in fata autoritatilor . :)

Modificat de aryes13
Link către comentariu

:)) Sunt de aceiasi parere

Link către comentariu

hai mah sa fim realisti .... cum potzi sa fi deacord cu taxa .... o chestie cu totul si cu totul aberanta la nivelul ei din momentul de fatza .... si ilegala din punct dde vedere al legislatziei europene

deci ori ca esti var primar cu tericeanu ... si avetzi parte din combinatzia cu Citroenul ori ai ceva import masiv de mashini si faci figuri contabile :icon_cheesygrin: asta ca venii vorba

Link către comentariu

• Administrator
deci ori ca esti var primar cu tericeanu ... si avetzi parte din combinatzia cu Citroenul

De ceva vreme ( parca vreun an de zile ) Citroen si-a deschis reprezentanta proprie si i-a luat jucarica lui Tariceanu .

Acum importurile de citroen si reprezentanta sunt ale lor direct . :icon_cheesygrin:

Modificat de aryes13
Link către comentariu

totusi pretenu lu tariceanu tziriac...mai are mercedesu ....

Link către comentariu

e cea mai mare tampenie treaba cu taxa

mai ales pentru recarosare .cu toate ca introduci o alta masina in circulatie ni isi are rostul.ei probabil ca se gandesc ca aduci o alta masina de afara ii pui numerele de pe a ta si gata recarosarea :Driver: ca motorul am inteles ca il omologheaza imediat.in fine intrebarea cea mai mare e : CE PUTEM FACE??? in privinta asta?:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

daca te duci in ruse BG .. o sa vezi dc sunt de acord cu TAXA.....

ps... de curiozitate.. intra pe mobile.bg

ps... majoritatea tarilor EU au taxa aceasta... in Danemarca val. taxei este de 100% :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

in bg taxa este 0 din cate stiu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!