Jump to content

Nu Trage La Kick Down

quatro2
 Share

Postare recomandată

Am probleme de cateva luni cu Touaregul. Poate ma puteti ajuta cu un sfat.

Masina este Touareg, V6 TDI, triptronic, an fabricatie 2006, km la bord 53.000

In urma cu 2 luni ma intorceam de la Constanta spre Bucuresti pe autostrada si de la 160 km/h in sus masina incepea sa se scuture ca si cum nu s-ar fi alimentat corespunzator.

Incepind cu acel moment de fiecare data cand apas pedala la maxim, aprox 1-2 secunde reactioneaza normal dupa care incepe scuturatul.

Mentionez ca masina urca in turatii si viteza dar ca si cum ar avea intreruperi foarte scurte de putere.

La mers normal nu se simte nici un incovenient, doar cand urc pe o panta si incerc sa accelerez.

Am fost la Autoworld Cluj si dupa ce mi-au schimbat filtrul de motorina plus diverse teste au zis ca nu au remediat si nici nu stiu ce are.

Masina fiind in garantie m-au pus sa platesc si filtrul si manopera de schimbare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un test cu VAG-COM ai avut cum sa faci? Un log in mers, ceva? Ce anume au verificat cei de la Autoworld? Nu le-a dat nici o eroare?

Link către comentariu

Un test cu VAG-COM ai avut cum sa faci? Un log in mers, ceva? Ce anume au verificat cei de la Autoworld? Nu le-a dat nici o eroare?

A stat o zi la ei si au facut toate testele, dar pe mine nu m-au lasat sa particip si nici nu mi-au dat vreo diagnoza, ceva. Au fost si pe traseu cu ea, pentru ca omul de la service (nu mecanicul) a zis ca dupa 90 la ora nu mai trage cum trebuie si daca pot sa o mai duc peste o saptamina.

Link către comentariu

vorbeste cu cineva din CJ (prespun ca de acolo esti, dar daca poti, completeaza si profilul) sa faca o scanare la masina, pe modulul de cutie de viteze si sa vezi ce erori ai. pot fi si de la motor erorile (eu aveam prob cu un injctor si cutia nu intra in treapta 5, si aparea eroare de lipsa cuplu suficient) asa ca o testare completa ar fi ideala. si dupa ce le aflii le postezi aici si poate gasim raspunul la prob ta.

bafta.

Link către comentariu

• 1 month later...

Au gasit problema inginerii de la vw.

Era un senzor care se afla pe admisia de aer inainte de turbina, daca am inteles bine.

L-au schimbat cu unul sh si mi-au comandat unul nou.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!