Jump to content

Setare Ceas

alex_nitz_87
 Share

Postare recomandată

Am si eu o intrebare care poate parea destul de stupida dar nu stiu ce sa fac.Nu mi se pastreaza ora de la ceasul de la bord.Data se pastreaza dar ceasul se reseteaza mereu cu o ora si jumatate in urma.Cum il modific sa ramana modificat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am eu am aceeasi problema am cumparat masina acum 3 zile si inca nu am primit manualul masinii, m-am tot chinuit si am cautat pe net si nu am gasit!

Daca se ofera cineva care stie sa ne ajute si pe noi ! :D

Link către comentariu

Hai ca pana la urma am descoperit singur! Setarea ceasului de la bord este o operatiune destul de simpla - singurul butonas de la ceasurile de bord se invarte spre stanga si se tine asa cateva secunde pt starea orei; la fel in partea dreapta pt setarea minutelor !

Have Fun, and :) safety !

Modificat de Serpisor
Link către comentariu

Eu am modelul vechi de la Ibiza si nu au butoanele la fel.Ma gandesc ca dupa ce il setez sa memorez din nou frecventa radioului.Am observat ca ceasul se reseteaza doar cand se schimba frecventa la un radio.

Link către comentariu

pai cred ca ai si tu acelas buton, singurul de fapt care este la ceasurile de bord din care pui pe zero in momentul in care vrei sa iti arate cati km ai parcurs ! iar daca se reseteaza ceasul ... vezi sa nu ai o masa ceva aiurea ca nu este normal !

Link către comentariu

cica se seteaza singur, avind radio controler.Daca masina e adusa sh din Germania se seteaza dupa ora lor(cu o ora in urma).

Link către comentariu

Am observat ca de obicei se reseteaza cand pierde putin frecventa dar in Bucuresti spre exemplu merge bine iar cand ajung pe la jumatatea autostrazii spre Pitesti mi se reseteaza, radioul fiind pe Kiss FM care isi schimba frecventa.Masina e sh din Romania si nu a fost niciodata in Germania.Pentru setarea ceasului am un singur buton intr-adevar dar nu invartesc de el.Pur si simplu apas pe el apoi schimb ce vreau din butoanele radioului (cu care se cauta frecventa) si ca sa trec mai departe mai apas o data pe butonul de ceas si tot asa...

Ma gandeam sa-l setez o data si sa rememorez presetul la radio cu ceasul modificat sa vad dc mi-l pastreaza...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!