Jump to content

Probleme Motor Golf 1


virgil15
 Share

Postare recomandată

Rog frumos posesorii de Golf 1 cu acest motor sa posteze o poza cu motorul sa vad si eu unde anume este pozitionat vasul de expansiune deoarece al meu atarna acolo cumva si am impresia ca s-au facut ceva improvizatii.

PS. asa am cumparat masina

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de la mama lui...motorul nu vine cu vas de expansiune extern...ci are vas de expansiune inclus in radiator(pe o laterala a radiatorului)....probleme....tre sa ai grija la...aprindere,carburator....si la ce ulei ii dai...:rolleyes:...cum merge...ai probleme cu el? daca vrei sa vb...adauga userul meu de mess gabizuzapropo....pune si tu niste poze cu masinutza :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aha, am gasit. Ms mult de lamurire. Nu cunosteam bine masina si m-am speriat cand am vrut sa verific nivelul apei si nu am gasit vasul. Motorul merge destul de bine, cat sa ma plimb duminica cateva ore asa de placere ca in rest umblu cu alta masina. Nu pun poze ca arata jalnic momentan dar sper ca saptamana viitoare sa o duc la tinichigiu sa pun la punct caroseria. Momentan caut aripi fata, fusta fata, bara fata, pasaje spate si bara spate. Eventual daca stie cineva unde gasesc, va rog sa spuneti :rolleyes: Daca stiti si in cluj, raman dator pe viata (si preturi m-ar interesa ca sa stiu pe unde se invarte distractia). In rest as mai vrea sa stiu ce probleme generale mai sunt la golf 1 ca sa nu am surprize.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

absolut tot ce vrei pot sa iti gasesc aici in pitesti....:vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!