Jump to content

Problema La Geam

adrry
 Share

Postare recomandată

• 4 weeks later...

A devenit urgenta... ieri mi-a picat si geamul pe fata?

Spuneti-mi pe unde as putea sa mai caut ca innebunesc; sa fim seriosi .... chiar trebuie sa cumpart toata macaraua? :) .. am doua pana acum :D

P.S. La volksparts nu gasesc pt modelul meu :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...

nu vreau sa fiu off-topic si nici sa deschid un topic nou, dar...

am un prieten cu un Logan :lol: care vrea sa stie de ce s-a pus modulul pentru inchiderea/deschiderea geamurilor din cheia rotita in sensul inchiderii/deschiderii usilor pe masiniile din grupul Volkswagen ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

se numeste functie confort, si probabil o sa apara si la logan peste vreo 10 ani!

de aparut e clar ca a aparut din dorinta de a-ti usura viata!

Link către comentariu

• 2 months later...

gasesti la skoda kit reparatie vreo 120 roni, metalice, nu o sa mai ai probleme :), contine cleme si firul acela :)

Link către comentariu

• 6 months later...

Am si eu un geam care a cazut in usa din spate. Momentan se sprijina pe o bucata de lemn si e tinut si de ceva scotch pe interior (pentru siguranta).

La Augsburg o macara este 250 ron. Manopera vreo 200. Motorul nu e inclus. Asta cat poate sa mai fie ?

Acum daca dau de buton si nu se mai aude nimik ... e si motorashu mort , nu ?

Mersi

Link către comentariu

eu tot la Augsburg am schimbat macaraua cu totul...a fost 300 RON macaraua si montajul 120 RON asta in mai 2009

motorasul e bun,dar e cablu incolacit in jurul lui si d'aia nu mai misca

tot usa spate,O1

Link către comentariu

• 9 months later...

La un an distanta a cazut si geamul din dreapta spate.

Am incercat tot la Augsburg- ca eram client fidel.

Macara sau clema de plastic aveti ?

Doar macara , clema nu exista separat (!)

Caut codul clemei si ii intreb la obiect (am gasit un site in RU cu tot VAG catalog - tari rusii astia !)

Avem reperul, costa 8 RON (!!!!)

Nu prea vor sa vanda prostia de plastic ci doar cu tot cu macara ...

L-am reparat singur (sau aproape singur - a mai fost nevoie de ceva maini cand am repus cablul pe macara...)

Link către comentariu

LA octavia 1 clemele se gasesc separat au codul 1u0 837 583 left front and rear right 2 buc si 1u0 837 584 lefr rear and right front cam 9 lei ambele piese la reprezentanta . La AVIA le aveau pe stoc.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Se gaseste separat si cablul pentru macaraua de spate? Eu le am rupte pe ambele si m-ar costa ceva ...

Multumesc

Link către comentariu

CAblul nu.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut am si eu o problema la geamuri se deschid si se inchid singure in timpul mersului si in stationare plus ca se incuie masina si nu mai pot cobora si se descuie cand vrea ea. Cineva priceput sa chinuit o jumatate de zi la ea si in final a constatat ca de vina este acea cutie neagra cu mufa aia mare,atasata de motorasul macaralei de la sofer.Daca cineva m ar putea ajuta sa gasesc motorasul de la sofer cu acea cutie(pentru 4 geamuri electrice)as face o cinste,ca am inteles ca vine cu macara cu tot si e cam scumpa.Va multumesc frumos.

Link către comentariu

da-mi codul de pe calculatorul usii si sa vad ce am (imi dai un pm). si eventual pune si o poza cu piesa problema :)

Modificat de Rastafari
Link către comentariu

ca am inteles ca vine cu macara cu tot si e cam scumpa.Va multumesc frumos.

nu vine cu tot cu macara.... e separat - nou e destul de scump, la SH e accesibil.

Link către comentariu

• 2 months later...

A mi cer scuze ca nu am mai putut intra pana acum,dar va multumesc,am rezolvato an germania 15 euro + manopera 10 euro :RO flag:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!