Jump to content

Problema La Geam

adrry
 Share

Postare recomandată

Ajutor va rog!

M-am trezit cu geamul de la usa dreapta spate cazut in interiorul usii. Inca nu am apucat sa ma uit la ea insa, ce pot sa va spun e ca geamul se misca sus / jos (daca tragi de el) iar motorasul merge dar nu-l actioneaza in niciun fel (probabil a cazut si cablul).

Ce s-ar fi putut rupe pe acolo? :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

niste ghidaje ale geamului

Link către comentariu

si cum se poate repara asta, exista vreun kit de reparatii?

ma poate ajuta cineva cu vreo poza de montaj?

10x

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Merci.

Nu vroiam sa ma duc la service pt asa ceva si nici nu as fi vrut sa risc sa iau kitul de reparatii.. poate era ceva mai grav..

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cine-mi mai poate da si mie o sugestie??

Ce ziceti de acest raspuns? "nu exista un kit de reparatie, doar o clema de plastic, si daca nu te ajuta asta, macara completa la 290 ron"

Chiar trebuie sa merg la service pentru asta? :( E suficienta aceasta clema?

Link către comentariu

Cine-mi mai poate da si mie o sugestie??

Ce ziceti de acest raspuns? "nu exista un kit de reparatie, doar o clema de plastic, si daca nu te ajuta asta, macara completa la 290 ron"

Chiar trebuie sa merg la service pentru asta? :offtopic: E suficienta aceasta clema?

pot sa-ti dau poza din program si poate identifici tu de ce ai nevoie. in functie de asta poti sa vezi daca te duci la service sau nu, sau daca trebuie sa cumperi macaraua. Din experienta va trebuii sa cumperi macaraua....

Link către comentariu

Urat moment :offtopic:

Da-mi te rog poza sa o compar cu realitatea ..

Merci

Link către comentariu

stiam ca acest kit costa 80 ron. Intreaba la volksman

Link către comentariu

La el am intrebat si se pare ca nu mai exista.. poate nu-l mai are el pe stoc si nici nu poate sa faca comanda de el..

Ii mai dau cu Super Glue :icon_cool: pana gasesc o rezolvare ;)

Modificat de adrry
Link către comentariu

Roberto_Tyr_VW4

Pot sa itzi dau si eu o varianta ...nu trebuie sa te duci la un service pt ca si u potzi sa schimbi macaraua dar depinde u daca vrei sa cumperi una noua sau sh ...am un prieten care numai de asa ceva se ocupa si poate te ajuta..

Link către comentariu

Iti dai seama ca mi-ar fi convenit varianta cu kitul de reparatie, dar daca nu-l voi gasi pana la urma..

Link către comentariu

Roberto_Tyr_VW4

Pai daca vrei intrebam si vedem daca are sau nu dar depinde de u.Da un PM

Modificat de Roberto_Tyr_VW4
Link către comentariu

• 3 weeks later...

heeelp!

Am desfacut in week usa si asa este, e rupt clema de plastic ce tine geamul de macara, insa, nu gasesc aceasta clema la magazin!!!

Am cumparat una dar nu e buna.. din cate am inteles e un model mai vechi si nu se mai fabrica.

Unde mai pot cauta? Mai stiti magazine de piese? (la volksparts nu o gasesc)

SI pt ca sunteti baieti buni, ofer MOKA clema pe care tocmai am cumparat-o. Este pentru partea dreapta (eu am luat-o pt usa din spate dar nu cred ca difera de cea din fata).

Asa ca, cine are nevoie sa semnalizeze.

Link către comentariu

am si eu o problema... am fost sa-mi ionizez geamurile , si dupa ionizare , la montaj sa rupt o clama care ghideaza geamul pe o sina.... are cineva idee unde se schimba, sau unde o gasesc ? ms mult

Link către comentariu

O gasesti in postul de mai sus :icon_thumright: .

Cred ca se potriveste la mai toate modelele din gama ... sau, daca ai dat-o jos, ne intalnim si daca e ceea ce-ti trebuie tie, ai plecat cu ea :rolleyes:

Nok

Link către comentariu

problema am avut-o la usa din spate pe partea dreapta . cum dai fata de usa jos, are un dop si acolo este o sina de plastic...nusj exact, se poate sa ne intanlim diseara la constitutiei ? multumesc

Modificat de Alextz
Link către comentariu

multumesc mult Adrry. poate ne intanlim duminica la poli.

Link către comentariu

am si eu o problema... am fost sa-mi ionizez geamurile , si dupa ionizare , la montaj sa rupt o clama care ghideaza geamul pe o sina.... are cineva idee unde se schimba, sau unde o gasesc ? ms mult

UNDE ti-ai ionizat geamurile si cat ai platit ?

Modificat de gbrl
Link către comentariu

Si vin demontate toate trei : luneta spate si lateralele de la usile din spate ? Nu e nici o problema cu demontarea lunetei ? Merci

Link către comentariu

:rolleyes: nu e nici o problema se lipeste ca din fabrica, problema e ca stai 5 ore acolo , 3 dureaza demontat , montat , si 2 dureaza pana se usuca luneta , iar tu admiri geamurile :D vezi si tu ca este un topic despre ionizari ! ia un numar de tel : 0740.621.763 / Florin. lucreaza acolo. poti sa vb cu el de ionizare . si cand sa te duci .

Link către comentariu

Salut DIZ,

Nu pot ajunge nici dumnica.. am un examen de dat ...

daca vrei ne putem intalni asta seara..

vb pe PM sau la tel

Link către comentariu

salut . nu ma grabesc ! cand se poate sa ne intanlim , cand ai tu timp e ok. putem sa vb pe yahoo. id: b85diz. ms mult

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!