Jump to content

Golf 5 Vs Civic Vs Accord

TIESTO
 Share

Postare recomandată

In general din setarile soft ale motorului. Tu ai varianta light. Si din ce am citit parca pe acest forum, va apare si o varianta 1.4 TSI 122 CP.

In termeni de auto, marketingul lucreaza mana in mana cu softurile motoarelor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIESTO

19

• I_am_Stealth

5

• rvacaru

4

• Akebono

4

E bine de stiut. Multumesc. :rolleyes:

Link către comentariu

sa inteleg ca printr-un soft bun motorul de 140 se poate duce in 170 fara a avea probleme (scuze de offtopic, dar nu am vrut sa mai deschid inca un topic numai pt intrebarea asta)

Link către comentariu

La asta ar trebui sa-ti raspunda cei care se ocupa de motor tuning. Presupunerea mea este ca pentru noul tau motor se poate crea o mapa care sa duca motorasul la minim 170 CP.

Insa la concret, poti afla doar intreband la persoanele avizate.

Link către comentariu

Diferenta de 30cp nu e doar din software. Sunt si unele componente ale motorului schimbate. Parca s-a mai discutat undeva si s-a ajuns la conlcuzia ca difere turbinele (probabil si compresorul).

Vis a vis de tuning in topicul GT vs GTI sau la Jurnal de bord GT erau niste linkuri catre tuneri germani renumiti care aveau pachete si pt cel de 140cp. Cu o evacuare performanta, o admisie schimbata si un soft cred ca esti la 200+cp.

Modificat de spb
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!