Jump to content

Rulmenti

Vizitator
 Share

Postare recomandată

stie careva ce dimensiune au rulmentii de pe fatza de la passat b3 an 92??

sau sa-mi dea un cod ceva

masina este variant motor de 1.8 benzina , tip ABS, si 66 kw , fabricatie 92

mc frumos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

interior 40

ext 72

latime 37

pret in magazine 50 ron pe cod optimal 100 022.

multumit?

Link către comentariu

multumit dar raspunsul tau a venit prea tarziu.... iam schimbat deja

mc frumos oricum .....

poate or avea nevoie si altii si gasesc aici :offtopic: numai bine

Link către comentariu

• 1 year later...

Vin si eu cu intrebare: Am un Passat b2 si as vrea sa ii schimb rulmentii. Am gasit toti patru la 300 ron noi cica nemtesti :wacko:. Am nevoie de ceva scule speciale pentru a schimba rulmentii (presa etc)? Astept un raspuns :Driver:

Link către comentariu

Dar rulmentii pe spate la un Passat B4 ? Ce sa cer la AutoCenter fiindca nu stiu cati rulmenti am pe spate (de exemplu la Opel Vectra A am inteles ca sunt cate 2 rulmenti pe spate pe fiecare roata).

Doresc sa-mi schimb saptamana asta rulmentii pe ambele roti spate si nu stiu ce sa le cer si mai ales la ce pret sa ma astept.

Multumesc,

ALEKS

Link către comentariu

Kit pentru o roata 35 RON( 2 rulmenti, simering, vaselina) la volksman.

Link către comentariu

Multumesc, sper sa fie preturile apropiate pentru ca in Iasi am doar AutoCenter din cate stiu eu. Astazi ma duc sa le comand fiindca imi haraie tare pe roata dreapta spate.

ALEKS

Link către comentariu

Am schimbat astazi rulmentii.

La AutoCenter de langa pasaj A.C.B. in Iasi: 45 RON kit-ul pentru o roata, contine: 2 rulmenti, unul mare si unul mic, simeringuri, coroana metalica (asta nu stiu cum se cheama in termeni de specialitate) cu caneluri, capace metalice, vaselina.

Manopera: 70 RON pentru o roata.

Problema mea: Cand au dat jos rotile m-am uitat la rulmenti si nu mai aveau coroanele care tineau bilele, erau contorsionate si rupte. Zgomotul in mers era ca la o roaba de balast. Am impresia ca de la gropile din oras (am peste 10.000 de km facuti in Iasi si mai multe mii in exterior). In fine s-a rezolvat si e bine acum.

Sper sa fie utile informatiile pe viitor pentru altii cu aceeasi problema.

Salutari,

ALEKS

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut am si eu o intrebare am un passat din 95 2.0 benzina si imi bate roata pe partea dreapta am schimbata toata planetara bucsii tot si tot mai bate mai da-ti voi niste ideei pls ms mult

Link către comentariu

m ar interesa si pe mine foarte mult seria la rulmentii spate pt b3 din '91

(daca conteaza)puntea de spate are discuri de frana iar codul motorului este SB (1.6 TDi) dar inainte a avut 2.0 benzina (nu stiu codul)

sunt aceiasi rulmentii a la b4?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am rezolvat problema erea de vina tamponul si am probleme ka nu prea il gasesc si nici macar nu stiu cum arata dk aveti o poza cu el sa imi postati si mie pls am un passat 95 motor 2.0 benzina break

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!