Jump to content

Masinuta Mea - Golf 5 Gti

MaryS

Postare recomandată

maryS ai o bomba de masina!

mi-a placut si m-a uimit test drive-ul de duminica.

racheta ce sa mai...

cat mai multi km si drum intins

Link către comentariu
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryS

53

• Bogdan_wrc

48

• nadir@boosted.ro

10

• PH-11-WRC

8

Mersi tibi.

Pe langa franele de S3, pe masina vor mai aparea maine :

2x Toyo R888

Downpipe milltek + traseu direct fara catalizator ;) (pe 3" downpipe si traseul, momentan am pe 2.75) , de asemenea va mai urma un upgrade de soft. Abia astept ;) .

btw George (BYG) nu scapi pana nu iti aud si eu masinuta :lol: .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

daca iti pui R888uri, iesim cu masinile pe rand eu cand ploua, tu cand e soare :)

arata ff bine masina aseara cu franele noi. bravo.

Link către comentariu

daca ajungea azi intercoolerul de s3 o auzeai azi :)

apropo ...cum franeaza acum ??? :(

Modificat de 48BYG
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
nadir@boosted.ro

cine vrea sa vada Bestia este asteptat si astazi chiar daca este ultima zi la Romexpo Pavilonu 15-14 :coolpics:

alaturi de masina lui maris mai sunt altele interesante care merita vazute

ne gasiti la Tuning Caffe

post-2937-1239522127_thumb.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

maris vezi ca mi-au lasat deja mult nr de tel si ma tot intrebau daca e de vanzare :unsure:)

.... era unu ... nu stiu ce masina ave care a recunoscut masina si a zis ............ AHA acum inteleg dc ma tot fugarea aasta ... dupa haine parea posesor de bmw :Driver:)

Link către comentariu

Sau mai bine trece direct la Stage 6 cu un 3071 :-)

Cateva poze cu "cavalerul negru" de la 4Tuning Days :P

post-8096-1239611255_thumb.jpg

post-8096-1239611329_thumb.jpg

Link către comentariu

mintiti poporul cu televizorul :P unde sunt R888urile? in spatele masinii :D)

speram ieri, dar probabil vom amana pana de 1 mai, sa vada ce stie un GT30 pe GTI....ca era unul expus chiar pe langa.

Link către comentariu

R888-urile au ajuns joi din cate am inteles, dar cum graba a fost mare, nu a fost timp pentru montaj :-)

Link către comentariu

Felicitari Nadir, a fost super,imi pare rau ca nu am avut timp sa te ajut mai mult. O sa incerc sa imi fac si eu timp sa pun niste poze ;) .

Bogdane , Bogdane, R888-urile nu le-am pus inca ca sa mai vezi si tu stopurile pana prinde bestiuta aderenta , daca le puneam nu mai puteai sa admiri si tu masina in mers :) :D .

Adrian cred ca o sa te vizitam cat de curand, incercam sa ne strangem mai multi si venim sa admiram si surioara neagra ;) ;). (acum ca s-a terminat 4TD ai scapat de noi, nu te mai stresam la 12-1 noaptea , o sa te stresam live cand venim pe acolo :( )

Link către comentariu

Felicitari pentru cel mai frumos GTI , sper sa-l vad live in Oradea. Cred ca daca faci trecerea la 3071....sigur vei fi cel mai rapid FWD de pe la noi :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

trebuia sa-i ziceti The black Globe trotter ca mai are putin si ma ajunge pe mine la nr de km :))

Link către comentariu

M-am interesat si eu. Din pacate e disponibil numai in State si Canada. Daca esti in Europa, trebuie sa demontezi cutia sa o ambalezi si sa le-o trimiti lor. Sincer eu unul nu m-as baga. Mai mult decit atit, am impresia ca DSG-ul pentru State este diferit de cel pentru Europa. In Stage 2 sunt doua lucruri pe care le activeaza ce noi le avem deja. Launch Control si afisarea vitezei in modul D sau S.

Modificat de OvidiuV
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ce se vinde in state este diferit de ce se vinde in europa.

oricum exista si pt cele din europa ceva asemanator.

Link către comentariu

Tinand cont ca in ultimele 3 zile am admirat masina foarte mult nu pot spune decat ca este foarte foarte reusita atat vizual cat si tehnic si ii sta foarte bine noaptea alaturi de surioara ei rosie a lui George.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi mult Andrei, data viitoare cand mergem mai multi sa ii aduci si lui Nadir surioara lui alba din Ploiesti :angry: .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!