Jump to content

Masinuta Mea - Golf 5 Gti

MaryS

Postare recomandată

mergem si cu fusco :D dar poate ne strangem chiar mai multi..sa fie FUN ca la intoarcere...

m-ai spus repede lu nadir ca faceam misto de tine ca nu trage..sa vezi ce-ti fac :D

oricum, ai ajuns departe...de cum erai anu trecut :D ma bucur sa vad asta, bravo!

scoate tractorul ala ca mor de curiozitate....

nadire, asta micu' daca nu-i scoti cifra exacta de cai isi ia salteaua si doarme la tine-n poarta :)

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryS

53

• Bogdan_wrc

48

• nadir@boosted.ro

10

• PH-11-WRC

8

Felicitari de masina... arata bestial... pacat k are cutie automata :(... nu poti sa o simti cand o skimbi in 4-5000 mii rot/min :blah_:

M`am indragostit de scaune :X... poate la vara imi iau si eu un set :D

Link către comentariu

XS, cutia merita tot banii, incearca si o sa te convingi , crede-ma ca un GTI stage2 (nu zic de k04) il simti destul de bine :( . (nu schimba cutia la 4-5k stai linistit, schimba mai sus)

Masina nu mai arata ca in ultimele poze, sunt mai multe upgrade-uri la ea facute de la ultimele poze .

Astept softul final ca sa ne jucam putin cu timingul .

bogdan, ce saltea?? am cortul deja in masina :blah_: :D .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

trebuie sa ne intalnim sa vad si eu diferentele... :( sambata aveai avans prea mare in fata mea :blah_:

Link către comentariu

Cand se indreapta vremea si ma mut cu cortul pe la nadir sa imi puna softul final :( :blah_: dau un semn de viata . Heh, trebuia sa te risti sa vii , a fost super :D , poate mergem curand mai multi tot in partea aia :P .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

:D ia uite la vecinu' din berceni ce masina si-a tras...e adusa din DUBAI varule?

trebuia sa vii sambata ca ne ajungeai..ca ne opream mereu sa dam afara cola bauta pe drum. noroc ca l-am oprit eu pe marys la Cluj, ca daca era dupa el si azi mai mergeam catre Nord, treceam in ungaria sa faca rodaju'.

ia dedicatie:

sa-ti aduci aminte de depasirile alea in rodaj pe la alba-iulia- sebes :P

ALBA IULIA...TE IUBESC!! :lol:

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

felicitari pt proiect si masinutza.asteptam poze si de ce nu si un filmuletz kiar cand totul este gata.si neaparat sugestii pareri etc.bafta si numai bine

Link către comentariu

Senzatia ca masina nu trage venea de la faptul ca DSG tinea masina constant in zona 1500-2000RPM unde K04 e lesinata fata de K03. Pe schimbare manuala insa ai vazut ca lucrurile se schimba. Grija mare pe drumuri virajate. Pe Dealu Negru DSG-ul tau mi-a facut niste surprize destul de neplacute descarcand suspensia cand nu trebuia. Obisnuieste-te sa mergi numai pe manual dar nu cu schimbare din clapete pentru ca la viraje ac de par nu mai ai cum sa apesi clapetele (se cam inverseaza stanga cu dreapta) ! In rest...masina trage si se simte exact asa cum trebuie, motorul merge la fel de lin ca stock si cu siguranta va fi ceva mai rapida ca a mea din cauza greutatii in minus ! Franele sunt next iar pentru suspensie, urmatoarea data cand mergi la Cardinal ia o ruleta si masoara diferenta de garda intre a mea si a ta. Daca e asa mica cum am zis eu, ar trebui sa te gandesti deja la B14/B16...suspensia stock nu mai are ce cauta pe masina !!!

Link către comentariu

bine ca ii mai zici si tu de suspensie, ca lui ii e frica sa nu atinga...

pe langa frane, mai e necesar si softul pentru cutie..sa tina cum tine Ed30 ala...

Link către comentariu

Franele o sa apara cat de curand, diferentialul la fel, suspensia ramane inca cu semnul intrebarii dar nu se stie niciodata , pun maine mana pe ruleta si ma duc sa fac comparatie fata de gti-ul lui fusco.

Masina trage foarte bine, astept softul final, oricum este diferenta enorma si sper cand vine vremea frumoasa masinuta sa se ridice la asteptarile mele.

Cand o sa fie mai frumos afara o sa revin cu pozele promise.

O sa mai urmeze cateva modificari minore si la exterior/interior. :icon_thumright: Revin cu noutati.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Personal as umbla si la suspensie, nu neaparat una mult mai joasa dar una mai ferma care sa te ajute sa pui caii jos, care nu sunt putini :-). De asemenea pneurile sunt extrem de importante, iar pentru vara recomand R888 care desi se uzeaza ceva mai repede si au un zgomot de rulare mai mare, odata incalzite se lipesc efectiv de asfalt :banghead:

Asteptam poze :-)

Link către comentariu

Suspensia B16 pe care o am si eu si Fusco o poti regla pe inaltime cum vrei tu. O poti face la fel cum sunt cele stock.

Link către comentariu

Sau daca vrei ceva bun si ieftin poti incerca arcurile eibach pro kit si telescoapele koni fsd.Masinutza va fi mai jos doar cu 20mm adica 2cm dar diferentza va fi enorma la stabilitate plecari de pe lok manevrari etc.Neaparat trebuie sa schimbi susensia.bafta

Link către comentariu

Masinuta momentan merge tot cu un soft de test dar probabil cat de curand va ajunge la stadiul final, in legatura cu suspensia m-ati convins , va veni cat de curand .

Sper ca pana la sfarsitul lunii viitoare sa am si suspensia +diferential + frane .

Adrian, mi-ai citit gandurile :D, cum vine vara o sa trec pe R888 ;) .

Atasez niste poze, din pacate nu era locul cel mai potrivit pentru o sedinta foto dar o sa ma revansez cat de curand cu niste poze mai de calitate :D

gti1ox1.th.jpg gti6op3.th.jpg gti3wu8.th.jpg

gti2hw4.th.jpg gti4pr3.th.jpg gti9fl0.th.jpg

Link către comentariu

Am ultima versiune de PCV deoarece am mai avut probleme cu el chiar la stage1 ;) . Cu varianta asta de PCV nu au fost raportate probleme din cate am vazut. PCV aftermarket nu pun , m-am convins cu DV-urile aftermarket, ex: DV de la forge ramane blocat cand este foarte frig afara (nu foarte des dar totusi... :D ).

Am comandat deja noul OEM DV ( 06H 145 710 D ) .

Link către comentariu

Intr-un cuvant: super! Cel mai mult imi plac: look-ul din spate (fusta, stopurile, evacuarea) si scaunele!

Pune niste poze si din lateral. Ai vopsit/schimbat pragurile?

Sanatate!

Link către comentariu

Mersi mult.

Am schimbat pragurile cu cele de la rieger :D , o sa revin cu poze cu ele si cu ceasurile defi.

Link către comentariu

Oke.u am pcv de la eurojet si nu am nici o problema.Bine nu am nici modificarile tale.cu dv-ul de la forge nu am avut inca probleme.Si am si update breather kit de la ecs tuning sincer dupa ce leam montat am simtit ca tinea presiunea mult mai bine.bafta cu masinutza a iesit de vis si abia astept un filmuletz cu softul final.

Link către comentariu

am vazut modelul asta de stopuri pe toate culorile de golf si clar pe negru da cel mai bine.. tre sa mi le cumpar si eu :lol:

stiu ca e irelevant pe vremea asta, dar ai incercat sa vezi pana in ce treapta iti patineaza? ma gandesc ca daca nu ai diferential e cam greu sa tii tractiunea fata sub control.

si te pot ajuta eu cu un bilstein b12 aproape gratis (bine nu chiar :lol: ).. am anuntul in topicul de vanzari daca te intereseaza..

numai bine!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

marys este unu care tace si face :)) mai are 3 lucruri sa schimbe la masina ca sa poata sa fie asa cum iti doreste el

franele - diferentialul - suspensia

si le fa vace in ordinea asta pt ca asa se cere :)

in rest il las pe el sa zica despre masina :(

Link către comentariu

Si cel mai important lucru: anvelopele , deoarece daca tragem o linie sunt singurele componente ale masinii care fac contact cu asfaltul.

P.S. Foarte inspirata alegerea cu noul OEM DV :D

Link către comentariu

tot acolo o speli mah? :))

poate iti sare vopseaua si tie... :)

arata f fbine masina si merge...extraordinar de bine !

bine ca ai ascultat de astia mai mari :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

anvelope are foarte bune

dar cand va fi vara calumea va avea ceva si mai tari

acum are ps2`uri de care e si el multumit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!