Jump to content

Masinuta Mea - Golf 5 Gti

MaryS

Postare recomandată

O sa revin cu poze curand. Trebuie sa ne vedem sa mai vorbim si noi (mai ales ce am vb pe PM) :) .

Sper sa ajung joi dar sa vad daca e gata masinuta pana atunci :) .

Link către comentariu
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryS

53

• Bogdan_wrc

48

• nadir@boosted.ro

10

• PH-11-WRC

8

asta da masina... facuta cu mult mult gust... spor la treaba in continuare

Link către comentariu

nu stiu daca mai apuc eu joi....in fine, ne auzim la telef, ca nici cu andrei nu mai m-am avzut de luni bune...dar asa e vara..fiecare pleaca in vacante..alergatura multa..in Sept sunt in concediu...si cam am stat cu masina pe bara mult timp.... ca am mers cu altceva. si e nasol rau de tot:(

Link către comentariu
  • 5 months later...

Nu am mai facut demult un update:

Masina a trecut de ceva vreme buna pe un soft Superchips , la inceput am mers pe stage 2 ulterior odata cu pompa de benzina am trecut la stage 2+.

Pot sa zic ca sunt foarte multumit, masina trage foarte bine si la fiecare "update" hardware si de soft a fost mereu o diferenta vizibila.

Momentan masina e in service pentru pasul pe care l-am asteptat de ceva vreme buna, conversie GTI->ED30/S3 k03-k04. Abia astept sa vad ce o sa iasa .

Cand masina o sa fie gata o sa revin cu impresii si probabil si cateva log-uri.

Ce s-a mai adaugat intre timp:

-pompa de benzina de la APR

-S3IC

-k04 si tot ce mai trebuie pentru a trece de la k03 -> k04. (injectoare, etc)

-S3 Camshafts

-IE rods

-Forge FMIC (acesta trebuie sa soseasca)

Probabil pana in Aprilie o sa am pe masina si diferential si cine stie poate o suspensie noua (suspensia nu sunt foarte sigur deoarece si acum masina este foarte joasa, dar cine stie) .

Link către comentariu

asa,credeam ca ai uitat sa postezi :lol:

acum, cand stai mai mult pe acasa ti-ai facut timp? :lol:

masina sorei tale cand o descrii? :)

Link către comentariu

Mersi naka, o sa revin cu poze, foarte posibil si de la montaj, sa vad daca o sa am timp sa stau pe acolo :blink: .

@bogdan - Chiar daca stau mai mult acum pe acasa tot nu am timp sa prezint masina ei :D :D , tu vezi ce rezolvi cu ce am vorbit :D , hai ca stii ca am incredere in tine, daca nu poti tu ma sacrific eu ;)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Hai Marys ne mai tii mult in suspans?

spune si tu in ce stadiu mai esti cu modificarile ;)

Link către comentariu

stadiu e tot ala..ca nu are "timp" sa mearga cu masina...mai trebuie sa avem rabdare 2 saptamani.

intre timp merge cu NITTO racing, unde ia bataie :)

Link către comentariu

din cate stiu, masina a fost lasata la montaj si cred ca acum se plimba cu un amic cu un 535d...ca sa moara mai rau de oftica :) cu tractorasul.

eee..lasa ca i-am promis ca il ajut sa treaca cumva mai repede peste aceasta perioada.

oricum, de cand l-am indrumat catre superchips, il vad mai des zambind :), si a investit f mult in masina. inainte, vroia sa o vanda si sa ia S5.

Link către comentariu

Uite un om care "tace si le face" :). Felicitari si spor in continuare.

Cum se pupa DSG-ul cu modificarile astea? Gurile rele spunea ca te limiteaza mult daca vrei urci in putere/cuplu.

Informativ cat costa conversia hardware GTI -> GTI ed30 cu tot ce presupune asta (K04, injectoare, axe, intercooler si ce o mai fi) ?

Link către comentariu

Mersi spb , in legatura cu DSG-ul se pare ca se "pupa" ok cu ED30-S3 turbo upgrade, sunt masini afara care fac 350hp+ si DSG-ul nu are nici o problema, oricum schimbul de ulei si filtru la cutie o sa fie la fiecare 30.000km, poate chiar mai devreme . (recomandare HGP ;) ) . Costurile unui k03-k04 upgrade sunt intre 3000-4000euro (sa vedem cand o sa fie masina gata daca a meritat tot efortul) .

@bogdan, sper ca acum sa imi aduca si mai mult "zambetul pe buze" superchips ;) , astept pasul asta de ceva vreme. (btw stai linistit cu NITTO ca vine revansa :icon_thumright: )

@nadir - Sa fiu sincer nu stiu exact cand o sa fie gata , dar fii sigur ca tu o sa fii primul care o sa afle :) .

O sa mai vina cateva surprize dar prefer sa le zic cand o sa fie "upgrade-urile" pe masina.

Modificat de MaryS
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

toate la timpul lor cat despre dsg sa nu isi faca probleme i-am recomandat tot ce e mai bun si softu nostru e facut in asa fel incat sa reziste :)

>:icon_thumright:<

Link către comentariu

chiochips astia stiu ce fac :) imi ramai dator vandut marys ! :)

si stiu ca te poti achita de datorie :blah:

Link către comentariu

Are de facut o modificare destul de complexa asupra masinii insa sunt sigur ca va merita "efortul" psihic de a vedea motorul demontat pentru a ajunge la performantele dorite. Dupa ce vei termina e posibil sa ma convingi si pe mine sa vorbesc cu Aicu pt un soft la masina.

Asteptare usoara, iar intre timp avem cu ce merge, ca si in seara asta.

Link către comentariu

Da, sper din tot sufletul ca masina sa "fie" axact asa cum ma astept .

Am asteptat atat , cateva zile in plus nu o sa ma omoare :P .

Mersi inca odata pentru plimbarea din seara asta ;) , a fost super tare . Iar in legatura cu softul, fi sigur ca imediat cum rezolv cu Nadir cu masinuta o sa te sun sa iti faci o parere despre k04+soft&stuff .

btw bogdan, ia zi cum pot scapa de datorie? :) (vrei sa te las sa ma bati si tu la NITTO ;) ?? )

Modificat de MaryS
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

incepe numaratoarea inversa...the beast ....va iesi pe strazi!

hai mariane,...scoate jucaria ca te asteapta lumea..la colt :(

dupa ce-si pune si andrei soft pe S3, sa vezi atunci joaca...

Link către comentariu

Masina e gata, o sa ii punem luni softul de test :P (nu e exclus sa incerc o comparatie revo-superchips, dar sa vorbesc mai intai cu nadir&adrian) . Mai trebuie pus decat spoileru fata dar nu il punem inca deoarece luni trebuie sa vina si IC de la forge si nu are rost sa pun bara si sa o dau jos iar.

Maine back in business cu permisu sau cel tarziu luni-marti :icon_thumright: . Abia astept sa vad cum o sa traga masina.

O sa revin cu log-urile @ softul de test si softul final si bineinteles poze cu masinuta deoarece vad ca ultimele poze sunt foarte vechi :D .

btw Bogdan, mai e un GTI rosu pe care nu il stiam in Ploiesti, evacuare + kit complet rieger , stii ceva de el? :blah:

Modificat de MaryS
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

dupa "chinuri mari", care au durat 2 zile, si ne-au purtat prin jumatate de tara cu maxim 120 km/h, masina si-a incheiat rodajul :lol:

trage ff bine, si inca nu am simtit toata puterea...

il las pe marys sa zica tot

Link către comentariu

Hehe, ce pot sa zic, masina trage foarte bine chiar si cu softul de "test" :) , la inceput m-am speriat (pe parcursul rodajului cand nu depaseam 3000-3500 de ture) deoarece turbina intra mai tarziu si imi dadea impresia ca ceva nu este in regula - cand am revenit dupa mini excursia pe care am facut-o special ca sa termin rodajul mai repede am avut surpriza placuta sa observ ca masina trage exceptional .

Cum se indreapta vremea ma apuc sa il stresez pe nadir ca sa imi puna softul final si sa vedem exact rezultatul final :D :D. (am vazut pe golfmkv.com un GTI cu modificari identice care dezvolta niste cifre-grafice uimitoare cu revo ;) , deci nadir nu scapa asa usor pana nu arata si graficul meu aproape la fel :D :D ) .

Sa treaca vremea asta urata si o sa pun logo-uri si poze cu masinuta .

btw Bogdan astept cat de curand sa facem iar un drum identic , poate cand isi face si fusco rodajul .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!