Jump to content

Masinuta Mea - Golf 5 Gti

MaryS

Postare recomandată

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryS

53

• Bogdan_wrc

48

• nadir@boosted.ro

10

• PH-11-WRC

8

Sa rezolv cu masinuta si poate iesim si noi sa le alergam putin :icon_thumright: , momentan am cateva probleme cu ea (a aparut azi un zgomot dubios pe partea dreapta dar cred ca o sa rezolv repede ).

btw chiar as avea nevoie de niste sfaturi in legatura cu masinuta :rolleyes:

Modificat de MaryS
Link către comentariu

pai de scanat nu te pot ajuta ca vagcomul pe care il am nu merge la V, asa am inteles. dar daca vii la intalniri, il mai aduc si pe fuscobal cu GTI negru si pe WRC tot cu un GTI negru si discutam toti. sau ia id meu din profil.

de alergat mai greu, ca patinajul meu vrea patine.:Driver:

tu ai soft stock?

Link către comentariu

Ce coincidenta, tocmai ce l-am insotit azi dimineata la Dragos Voinea pentru chip :P Rezutatul : fuge domne` fuge !

Modificat de jimmy_g5
Link către comentariu

pana azi am avut soft stock, chiar mi-ar placea sa ne intalnim toti sa discutam. Ti-am dat add pe mess , joi mai bag masina o fuga in service pentru niste probleme minore si ar trebui sa mearga ca noua :P .

Se pare ca evacuarea incepe sa isi revina , a inceput sa scoata si pe tevile care nu prea mergeau , cred ca mai dureaza putin pana sa o sa inceapa sa mearga cum trebuie (probabil nu aveam destul gaz pe traseu deoarece este traseul complet nou) - ieri scoateau aer rece decat dar se pare ca azi dupa ce am alergat-o putin (sa vad si eu cum este cu softul nou :salut: ) a inceput sa scoata si aer cald, deci nu imi mai fac probleme .

Link către comentariu

nu am primit add pe mess.

iar te-am vazut azi pe republicii. cred ca ne intersectam cand vin eu de la servici dinspre Nord..tu vii dinspre sud. arata f bine de la spate.

pacat ca nu am apucat sa ne vedem cand era soft stock.

asa, ai putea incerca sa te vezi cu WRC sau cu alt GTI negru de prin oras. cu mine, inca nu are rost..decat la plimbare.

Link către comentariu

Imi apare ca mi-ai dat accept pe mess , poate am scris eu gresit id , o sa mai incerc odata :Driver: . Cred ca veneam de la buc cand m-ai vazut, din pacate eu nu am reusit sa te vad . Ar fi fain sa iesim intr-o seara sa stam de vorba (pot cam in fiecare zi dupa ora 19 - 19:30 , dupa ce rezolv cu masinuta ca din pacate o sa o las la Cardinal Motors putin ca sa rezolve ce mai e de rezolvat) .

Masinuta e mai mult de plimbare , nu am luat-o sa o alerg , cu toate ca nu pot sa ma abtin , deci orice plimbare e bine venita (mai ales daca suntem mai multi ) :eek:

celalalt GTI cu soft schimbat (nu WRC) are cumva PH-xx-ALB la numar ?

Modificat de MaryS
Link către comentariu

pai daca vrei sa te plimbi..in coloana...de ce nu vii la Olanesti? :icon_cheesygrin: vom fi destui, si destule masini frumoase de vazut!

sau mai vino duminica la intalniri, ca sa ne vedem si acolo...dar sa spui ca vii pe topicul de intalniri ca sa nu fi singur.. .sau seara prin oras..desi in timpul saptamanii nu prea mai am timp. catre weekend sigur ne putem repera prin oras.

am dat si eu addrequest catre tine pe mess...cine stie...

sunt mai multe GTI cu soft schimbat prin PL.

ala de care zic are chiar PH-11-WRC, si e membru si el pe forum.

acela cu ALB la nr, am auzit ca si-a scos softul. nu stiu exact ca nu il cunosc personal.

ieri nu eram cu masina mea, de aici nu m-ai vazut. masina mea doarme linistita in parcare.

oricum, Ploiestiu e mic :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Eu am rezolvat cu evacuarea :D , rasufla pe la imbinari + ca mi-a modificat un pic finala . Se aude de vis si iti spun sincer ca se simte altfel masina fata de cum era inainte (nu este o diferenta enorma dar se simte) ;) .

PS: Cand mai iesim si noi la o plimbare ? :D

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Ne mai dam si acum dupa ce ti-a reparat evacuarea , mai ales ca zici ca e si o diferenta in plus ?

Link către comentariu

Sigur, iesim intr-o seara la un suc si mai dam si o [cenzurat] :eek: . Chiar ti-am laudat masinuta zilele astea , ca tot ma intreba cineva daca am WRC la nr :eek: . (a-4a e de vis la tine, nici acum nu uit :D )

PS: sper sa aduc si pe cineva cu un ford focus st, sunt chiar curios cum fuge .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

schimba domnule gumele la masina ca nu ii sta bine deloc :lol:

vine iarna si nu ai 4x4....

Link către comentariu

Am cauciucurile de iarna in garaj (nu e problema cu zapada :)) ) dar oricum le schimb zilele astea si pe alea vechi :)) .

Sper sa revin azi si cu niste poze ca tot am promis ca o sa pun dupa ce montez evacuarea + spoiler . (cine stie poate facem o sedinta foto si noi pe unde mai mergem )

Link către comentariu

sa veniti sambata aia la Buc , pe 17.11 si pt poze (chiar vin niste pusti special pt asta care se pricep) si dupa aia sper sa mergem frumos in coloana catre munte.

Link către comentariu

defilare mah, ca pentru 23 August ;)

las ca vezi tu. ai incredere in mine.

Link către comentariu

Michelin Pilot Sport , merita toti banii :angry: . Abia astept sa le probez pe serpentine :) .

Link către comentariu

Cea mai buna alegere ai facut crede-ma. O sa le ia cateva sute de km ( 4-5 ) sa intre in carne dar pe urma o sa fie o placere cu ele la munte. Mie sambata atunci nu mi-a venit sa cred cata aderenta aveau desi afara erau 3-4 grade. Nu se clintea masina de pe trasa ei.

Link către comentariu

Le-am luat de pe 23 august , montarea gratuit si am facut si directia :rolleyes: . Alegerea asta am facut-o cu ajutorul vostru , cand am vazut cum poate sa stea masina lui PH-11-WRC pe serpentine si dupa discutia de pe mess cu Bogdan :lol: . Urmatorul pas este sa aleg alte jante pentru iarna deoarece cele actuale nu imi plac deloc .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!