Jump to content

Masinuta Mea - Golf 5 Gti

MaryS

Postare recomandată

Salut! M-am decis sa imi prezint si eu masinuta intr-un final :D

Este vorba de un Golf 5 GTI model 2007 in 2 usi, culoare Black Magic Pearleffect cu o multime de optionale :P

- jante detroit 18"

- cutie DSG

- scaune scoica piele

- faruri bi-xenon cu instalatie spalare faruri

- volan multifunctional

- trapa pavilion din sticla cu actionare electrica

- dublu climatronic

- oglinda interioara cu efect antiorbire

- faruri ceata

- rcd 300 + CD-changer pentru 6 CD-uri, in consola centrala ( nu aveau disponibil mp3 cand am comandat-o :D )

- maneta frana de mana imbracata in piele, maner schimbator de viteze imbracat in piele

- computer de bord "Plus"

Cam atat imi vine acum in minte . Pot sa va mai zic ca sunt foarte multumit de masinuta , este de vis - mi-a fost cam greu sa ma decid intre DSG si manuala dar pot sa va zic sincer ca nu regret nici o clipa alegerea facuta. Pana acum singura modificare este folia LLUMAR pe spate cu vizibilitate 5%. Vara asta masinuta va primi o evacuare milltek (pentru inceput doar cat-back + spoiler spate rieger) + praguri rieger si spoiler fata ABT.

poze: (tin sa-i multumesc prietenului meu jimmy pentru ca m-a ajutat cu postatul pozelor, ai o sticla de whisky de la mine cand ne vedem :D )

dscf0433iz9.th.jpg dscf0434zp2.th.jpg dscf0435ew6.th.jpg dscf0436gj2.th.jpg dscf0437ve5.th.jpg dscf0438xl1.th.jpg

Modificat de MaryS
Link către comentariu
  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryS

53

• Bogdan_wrc

48

• nadir@boosted.ro

10

• PH-11-WRC

8

GargareONline

Felicitari............ e o super-masina dar nu vad pozele :))

Link către comentariu

Acum merg.Intr-adevar e o super-masina iar scaunele, dsg-ul si jantele pe 18" fac toti banii :)

L.E.: vezi ca o sa te tin minte cu sticla aia de whisky, preferabil jack daca se poate :))

si sa mai arunci si cateva cutii de redbull pentru fraza aia din semnatura ca de la mine o stii :)

Modificat de jimmy_g5
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos fara incidente! 2.0 TFSI...un vis

Daca ai 2 sticle de Jack, accept si eu una :))

Link către comentariu

O asemenea masina si tu abia acuma ne-o arati pe forum ? :)) (glumesc!)

La cat mai multi km ! E superba ! :)

Link către comentariu

Omule .. misto masina mai ai :)) ! O rugaminte : pune si tu poze cu interiorul ala .. ca pe afara stim cum e GTI negru cu jante de 18" ! S-o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Felicitari, chiar e o masina care nu te va dezamagi - poti sa ma crezi pe cuvant :D

Neaparat poze cu interiorul...la S3-ul care tre sa vina prin august mi-am luat si eu scaune la fel si-s mort sa le vad in detaliu.Foarte putini au acest tip pe masini si nu am prea gasit mare lucru pe net.

:ceuameni:

Link către comentariu

Multumesc mult ptr urari.

Am masinuta de aprox 7 luni de zile si pe zi ce trece sunt tot mai multumit de ea :ceuameni: . O sa pun poze si cu interioru foarte curand.

aaa si ca sa nu uit : mersi mult jimmy , raman dator :D

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Foarte frumoasa, dar nu cred ca o stiu de prin Ploiesti. poate mai vii si tu pe la intalniri ca si eu rveau sa vad scaunele.

Link către comentariu

masina este f frumoasa!chiar sunt curios cum arata interiorul :P !

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu
Pana acum singura modificare este folia LLUMAR pe spate cu vizibilitate 5%. Vara asta masinuta va primi o evacuare milltek (pentru inceput doar cat-back + spoiler spate rieger) + praguri rieger si spoiler fata ABT.

Daca citeai mai atent primul post ... :)

Link către comentariu

Momentan nu am facut nici o modificare la ea, vara asta sper sa reusesc sa pun pe ea tot ce am mentionat in primul post. Prima modificare va fi un chiptunning imediat dupa revizie (am revizia intr-o saptamana , maxim 2 saptamani ).

Link către comentariu

Cam la ce firma te-ai gandit pt remapare?Am auzit ca e un pic mai diferit la astea cu DSG..Poate ne spui si noua cum se comporta masina dupa..Sa stie si urmasi tai spre ce sa opteze :P Felicitari pt masina..Superba..

Link către comentariu
Cam la ce firma te-ai gandit pt remapare?Am auzit ca e un pic mai diferit la astea cu DSG..Poate ne spui si noua cum se comporta masina dupa..Sa stie si urmasi tai spre ce sa opteze :P Felicitari pt masina..Superba..

Chiptuningul o sa il fac la domnul voinea (pe aceasta cale tin sa ii multumesc ptr detaliile oferite ) . O sa revin cu pareri imediat dupa ce o sa fac remaparea.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Super masinuta , in special scaunele, sunt belea . Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

ai grija la aripioara dreapta-inferior la scaunul pasagerului. iti vine sa plangi.....

Link către comentariu

foaaaaarte frumos interiorul...in legatura cu scaunele, sunt mult mai dure decat cele standard? te obosesc la drum lung?

Link către comentariu
foaaaaarte frumos interiorul...in legatura cu scaunele, sunt mult mai dure decat cele standard? te obosesc la drum lung?

Cu scaunele am avut probleme doar in prima luna (pana m-am obisnuit cu ele ) , acum chiar daca am drumuri foarte lungi nu am nici o probleme cu ele - mi se par destul de comfortabile . Timp de cateva luni am avut drum pana la Slatina destul de des si iti zic sincer ca ma simteam foarte bine , nu amorteam deloc .

btw in legatura cu scaunele standard nu stiu ce sa iti raspund doarece am mers foarte putin cu un GTI care avea scaune "standard" , nu mi se par mai dure . (oricum iti zic sincer ca mi-a fost destul de greu sa ma decid asupra lor deoarece si cele normale arata super bine )

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Eu am stat in amandoua tipurile de scaune si diferenta nu e la duritate...amandoua sunt cam la fel...doar ca cele scoica te "imbratiseaza" mai bine ca sa spun asa :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!