Jump to content

Audi R8 Vs Palumbo M80

Vizitator
 Share

Postare recomandată

nu cred ca exista masina respectiva. iar site-ul mi se pare facut la misto.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

as fi inteles sa comparati masinile pe care vi le cumparati sau ni le cumparam dar sa ajungem la astfel de aberatii ...........

Link către comentariu

Pai nu mi se pare nimic incredibil. Doar ca eu cred ca este un consum calculat in conditii optime nu in conditii obisnuite. Ganditi-va ca este un hibrid Otto-Electric.

Link către comentariu

pai e hibrid...ce vrei mai mult. Pana pe la 60 km/h nu consuma nici o picatura. Si daca ei au facut un traseu in care au mers intre 0-200 km la ora...cred si eu ca le-a iesit consumul acela...avand in vedere ca, consumul mai mare e in treptele mai mici de viteza...unde lucreaza motorul electric.

Link către comentariu

...asta da!!! :icon_thumright: :huh:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

nu este nii o poza reala cu masina!!!!

Link către comentariu

Insa s-a scris despre ea in prea multe locuri. M-as mira sa fie vrajeala....Daca va uitati si la consumurile de Cherokee cat au scazut in ultimii ani, nu e super aberant consumul ala avand in vedere ca in jur de o tona si hibrida....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!