Jump to content

Probleme Vas Expansiune Leon

alexdias
 Share

Postare recomandată

Am observat ca imi curge apa din vasul de expansiune. Nu fac balta sub masina. Sa fie vb de vreun furtun sau ceva mai grav ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca nu vezi lichide pe la furtune, observa sa nu bolboroseasca in vas dupa ce il umplii, iar daca bolborose

Link către comentariu

Tnx

Inca ceva, nu pun antigel sau apa distilata...ci doar apa de la robinet... :|

Pe furtune nu se vede nimik. O sa ma duc s-o verific.

Link către comentariu

macar completeaza cu apa distilata,apa de la robinet iti poate infunda radiatorul si strica pompa de apa(este dura).depisteaza cat mai repede cauza,apoi goleste intreg sistemul de racire si umple-l cu apa distilata +antigel.

Link către comentariu

tnx a lot !

Sper sa nu fie radiatorul spart/crapat...

Se poate lipi sau trebuie unul nou ?

Link către comentariu

mai bine nou pt linistea ta,lipitura poate ceda cand iti va fi lumea mai draga.

Link către comentariu

Alex, pana descoperi cauza, NU mai pune apa chioara de la robinet. Cumpara-ti mai multa distilata sau foloseste metoda clasica de "distilare": fiert apa + racit. Apa normala de la robinet contine tot soiul de porcarii care-ti pot afecta inclusiv pompa de apa (pe langa alte maruntisuri).

Dupa ce descoperi si rezolvi cauza, golesti instalatia complet si pui apa distilata si chiar antigel (chiar daca mai e pana la iarna). Atentie la normele producatorului, nu te bucura daca gasesti antigel mai ieftin, romanesc, sa nu ai surprize.

Eventual treci intr-o zi pe la mine poate descoperim problema

Link către comentariu

blueyed@: maine dimineata sper sa ajung la service..daca nu iti fac o vizita pe seara.

Data trecuta imi curgea si ulei pe undeva, nu au descoperit aia de la service pe unde....

Ma tot gandesc la doarecii aia sa fi ros furtune si cabluri in prostie ?:icon_thumright:

revin cu detalii....

Link către comentariu

OT: mai da si tu de pomana :) si mai fa sacrificii pe altarul Zeului Soarec

Mergi la service-ul unde esti abonat si vezi ce spun baietii. Avand in vedere ca-i stii f bine, stai pe capul lor pana descopera cauza, nu ar trebui sa fie mare inginerie. Sper sa scapi doar cu un furtun ceva. Repet; NU mai pune apa chioara in instalatie!

Referitor la pierderea de ulei, le-ai sugerat sa se uite unde ti-am spus eu pt pierderea de ulei? Si eu m-am chinuit prin diverse service-uri pana am gasit cauza - un furtun de la racitorul de ulei (sper ca am retinut bine), care e foaaarte bine ascuns in zona filtrului de ulei.

Daca nu rezolvi, suna-ma pe la 7 diseara, eventual te trimit la mecanicul meu

Modificat de blueyed
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!