Jump to content

Golf V Jedesign

Boro

Postare recomandată

Salut colegi forumisti, dupa ce am schimbat pana acum 2 golfuri (unul 4, care a fost prima mea dragoste, si unul 5, care a fost praf) pot sa spun ca, deocamdata, am masina pe care mi`am dorit`o.

VW Golf V 2.0 TDI 140HP, Sportline

Culoare: Savagegreen

Km parcursi: 76000

Exterior: Geamuri fumurii, bara fata JeDesign, bara spate Sportline in culoarea masinii, praguri JeDesign, grila JeDesign, pleoape JeDesign, eleron JeDesign, stopuri Lexus Style, jante vara JeDesign Shadow Silver 18", cauciucuri GY Eagle F1, Jante Iarna Sportline 205/55/R16 cu cauciucuri noi, placute frana Ferodo racing.

Interior: Scaune sport, climatronic, head unit Alpine+ boxe masina Alpine, Sub-w JBL GTO + Statie JBL GTO.

Probabil multi dintre voi stiu masina, eu doar ce am cumparat`o de la cel care a bagat destul de multi bani in ea :). Planuri de viitor: va urma o resoftare, o alta bare spate si o evacuare dubla. Pentru bara si evacuare astept sugestii si ceva preturi de la cei care au montat asa ceva pe masina. Multumesc anticipat

post-3324-1183889118_thumb.jpg

post-3324-1183889130_thumb.jpg

post-3324-1183889138_thumb.jpg

post-3324-1183889148_thumb.jpg

post-3324-1183889154_thumb.jpg

post-3324-1183889163_thumb.jpg

post-3324-1183889330_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine culoarea asta ... motorul e excelent si jantele absolut mortale ! Felicitari ptr achizitie ..

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri baieti, intr`adevar motorul este bestial, o mare diferenta fata de cel de 105HP, iar kit`ul imi place la maxim. Nu va puteti inchipui cum intoarce lumea capul dupa ea in mers iar cand e stationata am surprins cativa care ii faceau poze, instant imi creste inima si imi dau seama ca merita fiecare banut care l`am dat pe ea :) si ca veni vorba de pret, am dat pe ea 13.500€ bani in care am primit tot ce era original pe masina (buza, grila, RCD300, stopuri si jante de aliaj cu cauciucuri de iarna noi)

@individual - urmeaza si triplele cu led dupa ce scap de astea care nu imi plac deloc

Link către comentariu

cum stai cu gropile si cu dimburile ?? ca la cit este de lasata si la jantele de 17 ced ca le simti mai bine decit mine cu 16''! Te intreb ca si pe mine ma bate gindul pe viitor sa imi pun 17''!!

Sa o stapinesti sanatos ca este o masian frumoasa iar motorul face toti banii!

Link către comentariu

Intradevar frumos! Sa te bucuri de el si la multi km fara probleme!

Link către comentariu

Rotile nu sunt nici pe departe de 17... sunt 18 (daca nu chiar 19)

Totusi sunt cam 80% ca sunt 18... arata tare bine :) :)

Kitul asta imi place si mie... cu o singura exceptie... eu as fi pus alt spoiler pe spate... ceea ce vad ca si Boro vrea sa faca :D

Si stopurile trebuie neaparat schimbate :)

Link către comentariu

sunt pe 18" rotile ... iar spoilerul spate trebuie inlocuit neparat pentru completarea kit-ului Je Design.

foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Super tare masinuta! de cand caut si eu asa ceva.. te invidiez :P

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

de curiozitate: ai dat 13500e si ai facut preluare de leasing pe restul? nu de alta dar mi se pare ca ai luat-o la super pret...?

LE: acum am obs ca leasingul sa terminat 07/7

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

Hai sa-mi dau si eu cu parerea ca imi place cum arata.

O observatie: grila aia badgeless e interesanta, insa personal as fi mers pe o grila mai proeminenta adica cu margini mai subtiri sau una de gti. Mi se pare ca nu se potriveste cu restul.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina a fost astazi prezentata la ProTV in cadrul emisiunii ProMotor :huh: (din pacate de catre fostul proprietar)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

care e treaba cu jantele omu...? ai mers cu viteza cu oameni in spate...sau la gropi...probleme ceva...?

p.s. frumoasa masina...

Link către comentariu

@kalu - absolut nici o problema, nici la gropi nici la denivelari, cu toate ca am avut si 3 pers in spate care aveau peste 250kg lejer.

PS: mulumesc la toata lumea pt urari :))

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!