Jump to content

Modificarea Instrument Cluster-ului la Skoda Octavia

ender
 Share

Postare recomandată

Maxidot de vrs exista si diesel si benzina...cere cod si o sa vezi de care este, asta este pretul lor real, pretul din etka este prin diversi dealeri si este doar de referinta.

Este un IC oem cel de pe site...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

93

• bn64and

53

• sinn3r

29

• pop cristian

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu exista maxi-dot de vrs si maxi-dot simplu...exista doar maxi-dot si atat

E acelasi peste tot unde este...

Am 2 prieteni cu maxi-dot din fabrica pe octavia 1 1.9 tdi din 2002 si 2003 si inca unul cu 1.6 din 2003 tot cu maxi-dot.

Link către comentariu

Nu - ca ala re RS are foliile cu alb... pe cand cel normal nu le are asa.

Link către comentariu

Folie de RS sau altele care sa mearga pe IC ul de Tour unde as gasi?

Link către comentariu

Nu - ca ala re RS are foliile cu alb... pe cand cel normal nu le are asa.

Se vorbea de maxi-dot in sine..de ecran...care la toate bord-urile e la fel....nu difera ecranele....la asta m-am referit.

Link către comentariu

Maxidot de vrs exista si diesel si benzina...cere cod si o sa vezi de care este, asta este pretul lor real, pretul din etka este prin diversi dealeri si este doar de referinta.

Este un IC oem cel de pe site...

Nu exista maxi-dot de vrs si maxi-dot simplu...exista doar maxi-dot si atat

E acelasi peste tot unde este...

Am 2 prieteni cu maxi-dot din fabrica pe octavia 1 1.9 tdi din 2002 si 2003 si inca unul cu 1.6 din 2003 tot cu maxi-dot.

Nu s-a specificat... iar Gabriel vb de clustere....

Maxidot - afisajul vb - normal ca sunt aceleasi... dar e irelevant....

Link către comentariu

a zis asa "Maxi-dot de vrs exista si diesel si benzina" ...repet, maxi-dot-ul e acelasi...ori vorbim de maxi-dot ori vorbim de bord cu maxi-dot.

Link către comentariu

Tata, nu poti sa vb de maxidot separat... asa cum in momemtul cand zici ca ti-ai cumparat un LCD xxxxx (marca) nu iti cumperi doar panoul cu cristale lichide... ci tot monitorul/TV-ul.

deci, cand zici, mi-am luat maxidot de Passat sau RS... inseamna ca ai cumparat cluster cu maxidot...ca nu sunt componente distincte - nu iti cumperi doar afisajul, ca nu ai ce face cu el (doar daca ai un cluster cu maxidot si care are afisajul stricat).

Noi discutam despre clustere.... nu afisaje.

...dar sa depasim momentul, ca poluam topicul fara rost.

Spor !

Link către comentariu

Am schimbat din nou smd-urile , de aceasta data cu ajutorul lui Andrei alias AND, cu aceasta cale ii multumesc din nou pentru ajutorul acordat

Am incercat sa fac niste poze mai de calitate , dar fiind aparatul mai slab nu au iesit cum am vrut

Florin eu acum fac comparatie cu ledurile OEM, dar parerea mea e ca nu se compara, avand acel dimer de reglaj intensitate il faci la cat de tare vrei tu si e super ok

Bafta

post-80746-0-94851900-1329930754_thumb.j

post-80746-0-68406000-1329930764_thumb.j

post-80746-0-45791400-1329930770_thumb.j

Link către comentariu

e ok..... arata bine.

Ideea e ca nu se potrivesc la culoare cu cele OEM - care sunt un albastru spre violet.

Intensitatea luminoasa a celor de pe piata, e mai mare.

Link către comentariu

Prea multe culori sincer..... Dar de rest ti-a iesit bine, bravo!

Link către comentariu

Eu zic ca aparatul foto a stricat un pic nuantele la led-uri. E adevarat?

Link către comentariu

nu demulta vreme am trecut la ace de culoare rosii de pe un bord de golf4 ... multumesc colegului pop cristian pentru asta :)

...o poza bord stins si una aprins, asa ca idee:

post-28197-0-31175200-1330735419_thumb.j

post-28197-0-88729700-1330735435_thumb.j

Modificat de bn64and
Link către comentariu

se vad foarte frumos. Bravo !

Link către comentariu

Mersi! ... urmeaza inele.

Link către comentariu

Folia la afisaj nu o inversezi?

Link către comentariu

intr-o zi cand ma plictisesc o s-o fac si pe asta :) ... dar nu sunt sigur daca o sa-mi placa.... gustul meu consta in proportii si cred ca o sa fie prea inchis bordul atunci

...numai dupa ce incerc o sa imi dau seama...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ajutati-ma si pe mine va rog cu o informatie: am nevoie de smd albe pt ecranul de la climatronic, am vazut ca a postat cineva ca se chema sideled.Stie cineva de unde le-as comanda online sau adresa unui magazin din Bucuresti deschis in weekend.Pt acele din bord trebuie tot din astea sau normale ca nu vreau sa am vreo surpriza cand desfac bordul.Multumesc.

Link către comentariu

Mergi pe str. Maica Domnului - sunt o gramada de magazine. Sunt deschise si sambata - daca nu, iti dau pe seara un link, le comanzi si in cateva zile le ai.

Link către comentariu

Ajutati-ma si pe mine va rog cu o informatie: am nevoie de smd albe pt ecranul de la climatronic, am vazut ca a postat cineva ca se chema sideled.Stie cineva de unde le-as comanda online sau adresa unui magazin din Bucuresti deschis in weekend.Pt acele din bord trebuie tot din astea sau normale ca nu vreau sa am vreo surpriza cand desfac bordul.Multumesc.

am schimbat la o gramada de climatronic-uri cu SMD normale, nu side...si e foarte buna iluminarea.

la bord, peste tot ai SMD normal.

Link către comentariu

Mersi mult pt ajutor.In weekend am intrebat in Galati la 2 magazine de componente electronice si nimeni de acolo nu a vazut asa ceva.

Link către comentariu

asa ceva ce?

daca e vorba de SMD, nici la mine in Bistrita nu se gasesc...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!