Jump to content

Noua Fabia Vs Noul Corsa

Sucex
 Share

Postare recomandată

Personal nu imi place nici una din cele 2 as prefera mai repede un Polo sau Ibiza dar daca ar fi sa aleg as alege Fabia pt calitatea mai buna a materialelor folosite in interior si pt finisaje.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost si eu de curios la Skoda si la Opel sa vad masinile. Fabia nu e rea, Opel cu 2 usi e urata rau. In Opel nu am stat prea mult, miroase ingrozitor plasticul, cumva ciudat...

Daca mirosul devine un impediment in alegerea unui automobil ma retrag cu gandul la tractiune animala . Opel Corsa cu 2 usi are un alt tip de caroserie ( vezi spate )

new_opel_corsa_text_1.jpg

Ar face o mare greseala sa achizitioneze un model cu 2 usi tinand cont si de revanzare dar as alege Opel fara a privi in stanga si in dreapta ...

Modificat de Designer
Link către comentariu

clar fabia.in primul rand la opel se asteapta foarte mult,iar pretul la fabia mi se pare ok.11.800ddp cu sistem climatic,mp3,comenzi volan,culoare preferentiala,cheie fluture cu nu stiu ce sistem,1.2 htp ,70cp.si intr-o luna vine masina.avem de asteptat pana p 8 septembrie maxim.am depus actele p 21 iulie daca nu ma insel.reviziile mult mai ieftine la skoda.

Link către comentariu

Fabia in caz ca designul exterior nu e un element elementar in alegerea masinii,oricum in maxim 1 an dupa ce ne obisnuim cu trasaturile ei o sa ni se para o masina ok si ca aspect ext.

Link către comentariu

Judecand dupa :

- design : categoric Corsa

- dotari : Corsa (la Fabia Sport e ~ 1000 EUR DDP Climaticul)

- ergonomie si spatiu : Corsa, se stie ca imparte platforma tehnica cu Grande Punto care e imens si ar putea fi considerat cel mai mare super mini .. asadar nu inteleg cum poate fi new Fabia mai incapatoare

- motorizari : 1.9 TDI 105 CP e super galagios si deja urca de tot pretul CIP cu dotari de bun simt ptr Elegance (~ 14 500 EUR)

- pe cand la Corsa poti pune 1.7 CDTI de 100 CP Common Rail (implicit mai silentios) pe versiunea Sport si nu depasesti plafonul mai sus mentionat

Mai sunt unele care nu-mi vin ... aaaa, fara suparere ptr posesorii F2 de pe forum : mi se pare urata cu spume :), parca imi confirma corectitudinea alegerii facute ptr F1 mea HTP .. e lux pe langa asta noua .. pare un mix intre Citroen CV, Swift, o batrana cu ochelari .. samd !

LE : La Corsa se asteapta mult pana vine ptr ca Se vinde ca painea calda in toata Europa !!!, chiar spuneau cei de la GM intr-un comunicat ca au rezultate neasteptat de bune cu vanzarile noii Corsa si Astra GTC

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Noua Fabia este sub Corsa, dar este doar o parere personala, cine alege - alege cu inima si cu ... bugetul :mop:

Link către comentariu

Pai o ultima informatie spune ca Fabia2 are doar 4 stele la Euroncap fata de 5 stele ale restului clasei inclusiv Corsa.

Conteaza si asta...nu?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Conteaza si asta, cu toate ca testul euroncap este unul destul de subiectiv...daca crezi in veridicitatea testului..conteaza...

Link către comentariu

Eu lucrez la Opel si vand astfel de masini daca te intereseaza o corsa de 1,2 super faina da-mi un semn am o gramada pe stock si poate gasim ceva ce te intereseaza, la fabia 1,2 e 12v adik ARE 3 PISTOANE?

la corsa 1,2 80 cp are 4 pistoane si 16 v e super smecher motorul i-am dat 170 cu 3 pers in ea si pot demonstra ca merge si consuma super

@ vrajit de fabia vezi ca sunt unele chestii care sunt gresite si anume versiunea sport nu mai exista iar 1,7 nu e pt romania si de ce sa ma duc la 1,7 125 de cp cand pot lua 1,3 90 cp 6 trepte sau 1,6 150cp benzina?

1,3 a fost 2 ani la rand motorul anului si cel mai bun motor la clasa sa

Modificat de gabriel
Link către comentariu

la corsa 1,2 80 cp are 4 pistoane si 16 v e super smecher motorul i-am dat 170 cu 3 pers in ea

Asta am facut si eu cu Fabia (1, nu 2) motor 1.2HTP 64cp...

Link către comentariu

Dupa indelungi comparatii intre Corsa si Fabia am ales ... Ibiza :rolleyes:

Chiar daca nu mai e masina anului, eu inca mai cred in ea....ca design tine pasul cu mai noile venite (cele doua enumerate mai sus la care as mai adauga Fiat Grande Punto sau Cooper-ul) insa ce-mi place cel mai mult e feeling-ul la condus ( scaune comode , suspensii sport + marketingul foarte destept al celor de la Seat) , si in plus , nu stiu de ce (repet , poate e marketingul) dar parca ma reprezinta cel mai bine. Toate cele bune....ma duc sa ma bucur de o plimbare :lol:

Salutari tuturor "ibizarilor".

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!